حالا با توجه به افزایش ظرفیت های دانشگاه تهران و کاهش امیر کبیر
احتمال قبولی تو همین عمران امیرکبیر یا صنایع شریف بیشتر میشه نسبت به سال قبل یا کمتر ؟
حالا با توجه به افزایش ظرفیت های دانشگاه تهران و کاهش امیر کبیر
احتمال قبولی تو همین عمران امیرکبیر یا صنایع شریف بیشتر میشه نسبت به سال قبل یا کمتر ؟
سلام
دوستان یه سوال فوری داشتم. خواهشا هر کی میدونه جواب بده
این رشته هایی که واسه پیام نور بدون کنکور شده را هم باید تو فرم 150تایی انتخاب رشته سراسری وارد کنیم یا باید جداگانه انتخاب رشته براش کنیم؟؟
من متن خبر رو میزارم دیگه
تعداد رشتههای انتخابی رشته محلهای با آزمون و بدون آزمون
وی با بیان اینکه داوطلبان مجاز به انتخاب رشته میتوانند علاوه بر رشته محلهای با آزمون رشته محلهای بدون آزمون را نیز انتخاب کنند، اظهار کرد: این دسته از داوطلبان امکان انتخاب 150 رشته محل دارند.
وی افزود: همچنین داوطلبانی که غایب جلسه آزمون بودند و یا اصلا در آزمون شرکت نکردهاند، میتوانند از 17 مردادماه تا اواخر شهریور ماه با ثبتنام در رشته محلهای بدون آزمون 100 رشته محل بدون آزمون را انتخاب کنند.
اوکی شد؟![]()
سلام. نمره ی کل نهایی زیر گروه 1 من 7800 شده در ضمن منطقه 3 هستم و رتبه کشوری 33000 بدون سهمیه و با سهمیه 9010 احتمال قبولی دندان بین الملل دارم؟برا تهران و شیراز دارم؟ اولویت اولمو تهران بزنم امیدی هست؟ بوشهر هستم کجا بزنم احتمالش بیشتره؟
آقا کسی میدونه شهریه دانشگاه غیرانتفاعی(شهریه ثابت + واحدا) برای مهندسی عمران حدودا ترمی چقدره؟!!
شهریه شبانه چی؟کسی میدونه شبانه مهندسی عمران تقریبا چقدر در میاد؟!

پس این چی میگه؟؟؟
انتشارات بین المللی گاج|سهشنبه، پایان مهلت انتخاب رشته کنکوریها
توکلی درباره نحوه انتخاب رشته داوطلبان، تصریح کرد: کلیه داوطلبان مجاز به انتخاب رشته میتوانند پس از دریافت دفترچه راهنما نسبت به انتخاب حداکثر ۱۵۰ کد رشته محل از میان کدرشته محلهای مورد علاقه خود از گروههای آزمایشی مجاز از بخش اول دفترچه انتخاب رشته اقدام و به ترتیب تقدم علاقه اقدام کنند.
توجه کن به جمله...میگه از بخش اول دفترچه...رشته های بدون آزمون و صرفا سوابق توی بخش دوم هست.بخدا گیج شدم.بلاخره تکلیف چیه؟؟؟؟؟
به نظرتو سراسری شبانه سمنان و بیرجند و سبزوار بزنم یا غیر انتفاعی مشهد(من مشهدیم و مهندسی مکانیک میخوام)؟
سلام
بچه ها کسی که داروسازی ارتش قبول شده
چه کد رشته ای رو باید در انتخاب رشته بزنه؟
داخل دفترچه انتخاب رشته رشته پزشکی،دندان و....
ارتش هست ولی دارو نیست؟
میشه کمک کنید؟
"حسِ بوسیدنت تو عاشورا !"
"میشه از پیله سَر در آوردُ با تو عشق بازی کرد تو هیجدهِ تیر !"
"امشب به تو رو کردم ای یار صدا مُرده!!"
دوستان یکی لطفا یه توضیح کلی در مورد چجوری انتخاب کردن ، بده؟ الان ما کجا باید کد رشته هارو وارد کنیم؟ و اینکه اگر مثلا شهرستان روزانه قبول شدیم باید حتما بریم ، یا می تونیم نریم؟ و اینکه آزاد که دفترچه نداره ، پس کد رشته هاشو از کجا باید گیر بیاریم؟ و اینکه با توجه به چی باید رشته هارو پر کنیم؟ یکی لطفا راهنمایی کنه.
آره دیگه کدشونو وهرچی که خواسته وارد میکنی
اگر روزانه قبول شی و نری سال دیگه نمیتونی کنکور بدی
آزاد توی سایشت رشته ها رو زده
ولی باید رو انتخاب رشته ی آزمون سراسری92 کلیک کنی و بعدش تو منوی سمت چپ نوشته
اینم سایشمرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)