نوشته اصلی توسط
Dr.behnam
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر و تمامی بچه های فعال در این زمینه.
2تا سوال داشتم:
1-این که تو کتاب تعداد مونومر های بروتئین ها ،هیدرات های کربن رو گفته ولی در مورد تعداد مونومر های نوکلئیک اسید ها . چربی ها چیزی نگفته.
من تو مونومر های نوکلئیک اسید ها مشکلی ندارم ولی مشکل من سر چربی هاست.تری گلیسیدها،فسفو لیبید ها در مورد این ها چند جور مطلب خوندم نمی دونم کدوم درسته.یه جا گفته چون چربی ها بلیمر نیستن اصلا مونومر ندارن(تخته سیاه)تو خیلی سبز گفته مثلا فسفولیبید اگه سه تا اسید چربش با هم فرق کنه حداکثر 4مونومر داره(با در نظر گرفتن گلیسرول)و حداقل 2تا مونومر (با درنظر گرفتن یکسان بودن سه اسید چرب).در مورد فسفو لیبید هم خیلی سبز با همین استدلال گفته حداقل 3نوع و حداکثر 4نوع مونومر داره(دو نوع اسید چرب،گروه فسفات و گلیسرول)باز تو جوابای دانشگاه کنکور دانشگاه ازاد (صبح)اقای کمشی یه چیز دیگه گفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش میکنم من رو از این چند گانگی جوابا نجات بدین.مرسی.
سوال دوم:در مورد فصل اخر زیست سوم.در اشکال مربوط به روش های نگه داری جنین در جانوران در مورد شکل مربوط به جانوران تخم گذار.اگه شما هم قبول داشته باشین شکل ایراد داره.ولی به هر حال سوال من اینه در مورد جانوران تخم گذار که لقاح داخلی دارن مثل بلاتی بوس مگه تو کتاب نگفته تخم ها تا کمی قبل از تولد در بدن میماند خوب تو کتاب تخته سیاه گفته رشد زیگوت در خارج از بدن مادر است.می خواستم ببینم این درسته؟چرا؟
ولی به نظر خودم این جواب میتونه درست باشه به شرطی که زیگوت درون تخم را خارج از بدن مادر فرض کنیم؟نظر شما چیه؟
با تشکر.خیلی مخلصیم.امیدوارم هر کسی هر چی دوست داره و براش زحمت کشیده قبول شه از جمله خودم....ایشالله...