X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

Exclamation نقاط کور کتاب

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر و تمامی بچه های فعال در این زمینه.
      2تا سوال داشتم:
      1-این که تو کتاب تعداد مونومر های بروتئین ها ،هیدرات های کربن رو گفته ولی در مورد تعداد مونومر های نوکلئیک اسید ها . چربی ها چیزی نگفته.
      من تو مونومر های نوکلئیک اسید ها مشکلی ندارم ولی مشکل من سر چربی هاست.تری گلیسیدها،فسفو لیبید ها در مورد این ها چند جور مطلب خوندم نمی دونم کدوم درسته.یه جا گفته چون چربی ها بلیمر نیستن اصلا مونومر ندارن(تخته سیاه)تو خیلی سبز گفته مثلا فسفولیبید اگه سه تا اسید چربش با هم فرق کنه حداکثر 4مونومر داره(با در نظر گرفتن گلیسرول)و حداقل 2تا مونومر (با درنظر گرفتن یکسان بودن سه اسید چرب).در مورد فسفو لیبید هم خیلی سبز با همین استدلال گفته حداقل 3نوع و حداکثر 4نوع مونومر داره(دو نوع اسید چرب،گروه فسفات و گلیسرول)باز تو جوابای دانشگاه کنکور دانشگاه ازاد (صبح)اقای کمشی یه چیز دیگه گفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      خواهش میکنم من رو از این چند گانگی جوابا نجات بدین.مرسی.
      سوال دوم:در مورد فصل اخر زیست سوم.در اشکال مربوط به روش های نگه داری جنین در جانوران در مورد شکل مربوط به جانوران تخم گذار.اگه شما هم قبول داشته باشین شکل ایراد داره.ولی به هر حال سوال من اینه در مورد جانوران تخم گذار که لقاح داخلی دارن مثل بلاتی بوس مگه تو کتاب نگفته تخم ها تا کمی قبل از تولد در بدن میماند خوب تو کتاب تخته سیاه گفته رشد زیگوت در خارج از بدن مادر است.می خواستم ببینم این درسته؟چرا؟
      ولی به نظر خودم این جواب میتونه درست باشه به شرطی که زیگوت درون تخم را خارج از بدن مادر فرض کنیم؟نظر شما چیه؟
      با تشکر.خیلی مخلصیم.امیدوارم هر کسی هر چی دوست داره و براش زحمت کشیده قبول شه از جمله خودم....ایشالله...

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن

Geryeh
      نمایش مشخصات
      بهنام جون در مورد سوال اول من تخته سیاه رو قبول دارم البته چون توی کنکور سراسری این سوال تا حالا مطرح نشده نمیشه گفت دقیقا کدووم ولی من با تخته سیاه موافقم البته شاید دکتر کوچکزاده نظر دیگری داشته باشن که خوشحال میشیم بیان کنن

در مورد سوال دوم اینکه این دو تا هیچ تضادی با هم ندارن بهنام ببین تخم گذاران یا لقاح داخلی دارن یا لقاح خارجی(زیرنویس رو بخون) خب اوونایی که داخلی دارن تخم و زیگوت هم در داخل تشکیل میشه پس حرف کتاب درست اونایی که خارجی دارن تخم یا زیگوت در خارج تشکیل میشه پس تخته سیاه هم درست شکل کتاب اوومده تخمگذاران که لقاح خارجی دارنو نشون داده برای همینم باید مینوشته رشد خارج از بدن مادر
      بدترین شرایط تو آرزوی یکی دیگه است، برای همه آرزوی معجزه میکنم...

اوساکار پادو نمیشه...! کسی خوشبختی رو به تو کادو نمیده...! بجنگ برا چیزی که میخوای...! بجنگ برا چیزی که میخوای

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اولا امیر خان بابت جوابت خیل خیلی مرسی. من هم حرف هایی رو که زدی قبول دارم.تخم گذاران یا لقاح خارجی دارن مثل ماهی یا لقاح داخلی مثل پرندگان و پلاتی پوس.تا این جا که مشکلی نیست.ولی مشکل من با اینه که به هر حال رشد زیگوت درون تخمه حالا باید ببینیم که این تخم درونه بدن جانوره یا بیرونش.در مورد جانورانی که لقاح خارجی دارن که مشخصه که زیگوت در خارج از بدن مادر رشد میکند. پرندگان نیز بعد از لقاح داخلی تخم می گذارند پس در انها هم رشد زیگوت خارج از بدن مادر است.اما مشکل من با پلاتی پوس است این جانور پس از لقاح داخلی تخم هایش را در درون بدن خود نگه می دارد و کمی قبل از تولد بچه آن ها را از بدن خارج میکند .حالا من میگم با این وضعیت چون تخم های پلاتی پوس درون بدن مادر میماند پس رشد زیگوت درون بدن مادر است نه خارج از آن.(تخته سیاه گفته رشد زیگوت خارج از بدن مادر است)
      حالا نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      حالا خودم هم یه جوابی برای سوالم دارم:من میگم ما باید به هر حال بگوییم زیگوت درون تخم با مادر ارتباط غذایی ندارد پس رشد آن خارج از بدن مادر است حالا می خواد تخم تو بدنش بمونه میخواد نمونه>>>نظرتون چیه بچه ها؟؟/دکتر منتظرم ها...

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      زشته به خدا کسی پیدا نمیشه جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟>>>>>>>>>>
      کجایید دکتر؟؟؟

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.behnam نمایش پست ها
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر و تمامی بچه های فعال در این زمینه.
      2تا سوال داشتم:
      1-این که تو کتاب تعداد مونومر های بروتئین ها ،هیدرات های کربن رو گفته ولی در مورد تعداد مونومر های نوکلئیک اسید ها . چربی ها چیزی نگفته.
      من تو مونومر های نوکلئیک اسید ها مشکلی ندارم ولی مشکل من سر چربی هاست.تری گلیسیدها،فسفو لیبید ها در مورد این ها چند جور مطلب خوندم نمی دونم کدوم درسته.یه جا گفته چون چربی ها بلیمر نیستن اصلا مونومر ندارن(تخته سیاه)تو خیلی سبز گفته مثلا فسفولیبید اگه سه تا اسید چربش با هم فرق کنه حداکثر 4مونومر داره(با در نظر گرفتن گلیسرول)و حداقل 2تا مونومر (با درنظر گرفتن یکسان بودن سه اسید چرب).در مورد فسفو لیبید هم خیلی سبز با همین استدلال گفته حداقل 3نوع و حداکثر 4نوع مونومر داره(دو نوع اسید چرب،گروه فسفات و گلیسرول)باز تو جوابای دانشگاه کنکور دانشگاه ازاد (صبح)اقای کمشی یه چیز دیگه گفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      خواهش میکنم من رو از این چند گانگی جوابا نجات بدین.مرسی.
      سوال دوم:در مورد فصل اخر زیست سوم.در اشکال مربوط به روش های نگه داری جنین در جانوران در مورد شکل مربوط به جانوران تخم گذار.اگه شما هم قبول داشته باشین شکل ایراد داره.ولی به هر حال سوال من اینه در مورد جانوران تخم گذار که لقاح داخلی دارن مثل بلاتی بوس مگه تو کتاب نگفته تخم ها تا کمی قبل از تولد در بدن میماند خوب تو کتاب تخته سیاه گفته رشد زیگوت در خارج از بدن مادر است.می خواستم ببینم این درسته؟چرا؟
      ولی به نظر خودم این جواب میتونه درست باشه به شرطی که زیگوت درون تخم را خارج از بدن مادر فرض کنیم؟نظر شما چیه؟
      با تشکر.خیلی مخلصیم.امیدوارم هر کسی هر چی دوست داره و براش زحمت کشیده قبول شه از جمله خودم....ایشالله...
      سلام
      نمیدونم چرا مدتی که دوستان میان و با عناوین مختلف سوالاتی را مطرح میکنند که شاید با کمی دقت کردن نیازی به سوال کردن نداشته باشند و دقیقا میرن رو قسمت هایی از کتاب درسی تمرکز میکنن که خود کتاب درسی هم نمیدونه چی گفته و تا روز کنکور دنبال این چیزها هستم تو تاپیک های دیگه گفتم باز هم میگم تمرکز و دقت خوبه ولی به شرطی که افراط و تفزیط نباشه میتونم مثال های مختلفی میتونم بزنم بچه هایی که تو کلاس ها و کنکور های ازمایشی مختلف دنبال یه چیزی هایی میگشتن که بگن اره من خیلی ریز نگرم و تو بین دوستان خودشون اسمی در کنن ولی تو روز کنکور فهمیدن که ای داد بیداد این چیزا به دردشون نمیخوره و ای کاش حرف دبیرانشون رو گوش میکردن چون تو کنکور دزس خوندن یک طرف قضیه است و جهت دار خوندن طرف دیگه قضیه منظورم این است که به جای اینکه بیایم بریم دنبال نقاط کور کتاب ، سوالات مفهومی و چند عناوین دیگه که بچه ها تو انجمن میپرسن بریم رو قسمت هایی تمرکز کنیم که طراح محترم به اونجا ها زیاد گیر میده و سوال میپرسه مثلا همین قید های کتاب درسی که هیچ منطقی برای حفظ کردنش نیست و کنکور امسال هم نشون داد که باید خیلی خوب به ااین قید ها دقت کرد و تاکید زیادی رو حفظ اونا دارن .
      در مورد سوال اولت بگم که حرف خیلی سبز علمی تر و منطقی تره ولی تخته سیاه خیلی کلی گفته و من جواب خیلی سبز رو تاکید میکنم در مورد سوال دوم هم که بدون شکل هیج ایرادی نداره و کاملا درست کشیده شده است و اگر به منابع اصلی زیست شناسی هم نگاه کنی کاملا شبیه رسم شده است و جمله کتاب درسی به درستی شرح داده و هیچ تضادی دیده نمیشود
      دستانی که به سوی آسمان بلند میشوند هیچ گاه خالی بر نمی گردند.برای هر گونه مشاوره و برنامه ریزی رایگان ، معرفی بهترین منابع آموزشی کتب و سیدی های آموزشی با شماره 09381645169 تماس بگیرید.
      www.piruzanpub.ir

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن

Geryeh
      نمایش مشخصات
      دوستان واقعا همتونو دعوت میکنم به استفاده ازتجربه های دکتر
      بخدا ایشون این مسیر رو رفتن واقعا چرا بعضی دوستان گوش نمیدن؟بابا من خودم چند بار کنکور دادم اصن این طوری سوال کور نمیدن به نظر من علت این سردرگمی و ایجاد این همه سوالای کور اشتباه در خوندن هست اینکه شما برای مطالعه زیست اصن از یکی که توی زیست تسلط داره نمیپرسید هست
      باور کنید مطالعه سلسله مراتب داره این سوالات حاصل این هست که این روند رو رعایت نمیکنید مثلا طرف سال دوم هست داره خیلیسبز ترکیبی میخونه یا کتابای دیگه خب معلومه ذهنت پر میشه از سوالات کور و بی مصرف
      این حرفا حاصل مدتا پشت کنکور بودن و مدتا درصدای زیست بالای 80 بود البته این 2 خط آخر را نمیخواستم بگم ولی بخدا باور کنید نمیخوام تجربه های بد منا شما تجربه کنید اگه چیزایی که من دیدما شما هم میدونستید الان حاضر بودید برای یه راهنماییه ساده کلی وقت و کلی پول هزینه میکردید برای صحبت با دکتر حیف که من زودتر با ایشون آشنا نشدم حیف حیف بچه ها از دست ندید
      دکتر ببخشید جسارت کردم شاید زدن این حرفا وظیفه من نبود ببخشید ولی به عنوان یه راهنما خواستم ...
      بدترین شرایط تو آرزوی یکی دیگه است، برای همه آرزوی معجزه میکنم...

اوساکار پادو نمیشه...! کسی خوشبختی رو به تو کادو نمیده...! بجنگ برا چیزی که میخوای...! بجنگ برا چیزی که میخوای

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خب این یکی از افتضاح های کنکور ماست که هرکسی کنجکاوی کنه و دنبال علم باشه موفق نمیشه!
      حرف شما درسته ولی جهان به آدمایی که فقط درسارو حفظ میکنن نیاز نداره
      شاید ایران داشته باشه ولی مطمئن باشین این راهش نیست!
      در مورد سوال دوستمون هم باید عرض کنم منظور از منو مر واحد سازنده ی یک پلی مره!
      چربی ها پلی مر نیستن چون مثل پروتئین از تعداد زیادی آمینو اسید که به هم متصل و شکل خاصی رو به وجود میارن نیستن!
      اگه کنجکاویتون زیاده میتونین به بیوشیمی هارپر هم یه سری بزنین!
      چربی ها اگه پلیمر فرض شوند اسید چرب و... میتونه به عنوان منومر باشه واسشون!

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      با تشکر از دوست گرامی مون منم دقیقا همین نظر رو دارم .
      درسته دکتر شما گیر میدین که این سوال ها خیلی مهم نیست و جنبه ی خود نمایی داره ولی دکتر درسته تو کنکور نمی یاد ولی شما که اطلاعاتشو داری به ما بگو تا ما بدونیم .سر قبرش که تو کنکور نمی خواد بیاد مگه همهی هدف از یاد گیری کنکوره .چه اشکالی داره کسی یه کم بیشتر بدونه .مشکل همین جاست که همه فقط واسه کنکور میخونن و اگه یه هفته بعد از کنکور ازشون یه سوال بپرسی میگن یادمون نیست ..........
      این یه طرز تفکر غللللللللللللطه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.behnam نمایش پست ها
      با تشکر از دوست گرامی مون منم دقیقا همین نظر رو دارم .
      درسته دکتر شما گیر میدین که این سوال ها خیلی مهم نیست و جنبه ی خود نمایی داره ولی دکتر درسته تو کنکور نمی یاد ولی شما که اطلاعاتشو داری به ما بگو تا ما بدونیم .سر قبرش که تو کنکور نمی خواد بیاد مگه همهی هدف از یاد گیری کنکوره .چه اشکالی داره کسی یه کم بیشتر بدونه .مشکل همین جاست که همه فقط واسه کنکور میخونن و اگه یه هفته بعد از کنکور ازشون یه سوال بپرسی میگن یادمون نیست ..........
      این یه طرز تفکر غللللللللللللطه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

دوست عزیز لطفا با دقت مطلبی که در پاسخ به سوالات دوست عزیزمون ارسال و جواب دادم دقت کن . اگر یک کمی با دقت به جواب من نگاه کنی در پایان نظر خودم و جواب سوالات را داده ام .
      لطفا با توجه به مطالب ارسالی توجه کنید .
      دستانی که به سوی آسمان بلند میشوند هیچ گاه خالی بر نمی گردند.برای هر گونه مشاوره و برنامه ریزی رایگان ، معرفی بهترین منابع آموزشی کتب و سیدی های آموزشی با شماره 09381645169 تماس بگیرید.
      www.piruzanpub.ir

10. Top | #10
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اتفاقا دیده بودم و بابتش از شما هم تشکر میکنم ولی بحثم سر اینه که اگه کسی یه سوالی داره چقدر خوبه که به جوابش برسه تا این که بخواد تو سری بخوره که نباید به این چیزا توجه کنی و فلان ....../
      بازم دکتر به خاطر حرفی که زدم معذرت میخوام

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن