آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Talking سوالات زیست شناسی من!

سلام .این بخش اختصاص به سوالات زیست کنکوری هادارد!!نام: biotechnology.jpg نمایش: 241 اندازه: 81.3 کیلو بایت
      ویرایش توسط smahdib : 03 مرداد 1391 در ساعت 14:37

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام .من فارغ التحصیل تجربی هستم .سال 92 قراره دوباره کنکوربدم.درس زیستم بدنیست!!البته زیادبایدبخونم.لطفادرمورد نحوه مطالعه این درس مهم درتابستان وروزهای دیگرراهنمایی کنید؟درروزچندساعت باید زیست خوند؟!!باتوجه به اینکه من فارغ التحصیلم آیاکتاب کنکور92باکتاب کنکور91یکسان است یافرق کرده ؟ممنون
      ویرایش توسط smahdib : 03 مرداد 1391 در ساعت 23:42

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط smahdib نمایش پست ها
      سلام .این بخش اختصاص به سوالات زیست کنکوری هادارد!!نام: biotechnology.jpg نمایش: 241 اندازه: 81.3 کیلو بایت
      سلام ، بله دوست عزیز این بخش مربوط به رشته تجربی و درس زیست و سوالات مشاوره ای میباشد

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام .من فارغ التحصیل تجربی هستم .سال 92 قراره دوباره کنکوربدم.درس زیستم بدنیست!!البته زیادبایدبخونم.لطفادرمورد نحوه مطالعه این درس مهم درتابستان وروزهای دیگرراهنمایی کنید؟درروزچندساعت باید زیست خوند؟!!باتوجه به اینکه من فارغ التحصیلم آیاکتاب کنکور92باکتاب کنکور91یکسان است یافرق کرده ؟ممنون
      سلام دوست عزیز برای نحوه مطالعه درس زیسا شناسی میتوانید به این لینک مراجعه کنید کنکور - چگونه زیست شناسی بخوانیم و درصد بالایی کسب کنیم
      نمیشود برای همه یک نسخه پیچید و گفت حتما فلان ساعت روی ریست وقت بگذار ولی پیشنهاد کلی من این است روزانه 3 ساعت روی زیست وقت بگذارید و اهمیت کیفیت مطالعه است نه کمیت آن

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام.آیاکتاب های زیست برای کنکور92نسبت به کنکور91تغییرکرده یانه؟

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام.آیاکتاب های زیست برای کنکور92نسبت به کنکور91تغییرکرده یانه؟

سلام
      خیر تغییری بزرگ و حیاتی تاثیر گذار ایجاد نشده است زیست سال چهارم هم که پارسال تغییر کرد باز هم برای اطمینان بیشتر اگر کمی صبر کنید تا منابع از طرف سازمان سنجش اعلام شود بهتر است ولی با کتب سال قبل میتوانید پیش بروید
      دستانی که به سوی آسمان بلند میشوند هیچ گاه خالی بر نمی گردند.برای هر گونه مشاوره و برنامه ریزی رایگان ، معرفی بهترین منابع آموزشی کتب و سیدی های آموزشی با شماره 09381645169 تماس بگیرید.
      www.piruzanpub.ir

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن

Geryeh
      نمایش مشخصات
      من که دیگه ازم گذشت ولی یه سوال برام موند تو زیست البته خارج از کتاب و کنکوره

اینکه تو کتاب نوشته بعضی از ویروسا آنزیم هم دارن مثلا چه آنزیمی؟؟؟؟

عجیب نیست ؟ یعنی آنزیمشونم از بعضی میزبانا بدست اوردن؟؟؟؟
      بدترین شرایط تو آرزوی یکی دیگه است، برای همه آرزوی معجزه میکنم...

اوساکار پادو نمیشه...! کسی خوشبختی رو به تو کادو نمیده...! بجنگ برا چیزی که میخوای...! بجنگ برا چیزی که میخوای

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام .ممنون ازپاسخ شما.خلاصه نویسی دردرس زیست چطوری باید باشه؟من خلاصه نویسی هام خیلی طولانی میشه مثلاحداقل 3یا4صفحه برای هرفصل!!؟

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن

Geryeh
      نمایش مشخصات
      به نظر من خلاصه نویسی بدون زدن تست عجیبه و یه جورایی اشتباه

باید اول کتاب را عالی بخونی چندین مرتبه باید اینکارا بکنب بعد بری تست بزنی به همون روش که بنده و دکتر فرمودند

بعد از همهی این ها اون وقت باید نکات را بنویسی چون واقعا در زیست شناسی نکاتی هست که با خواندن کتاب بیرون نمیاد و باید حتما از کتابایی مثل تخته سیاه استفاده کنی تا اون نکات را

پیدا کنی وقتی اون نکات را پیدا کردی اون وقت باید بنویسیشون

اوساکار پادو نمیشه...! کسی خوشبختی رو به تو کادو نمیده...! بجنگ برا چیزی که میخوای...! بجنگ برا چیزی که میخوای

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام .ممنون ازپاسخ شما.خلاصه نویسی دردرس زیست چطوری باید باشه؟من خلاصه نویسی هام خیلی طولانی میشه مثلاحداقل 3یا4صفحه برای هرفصل!!؟
      خلاصه نویسی قانون خاصی نیست که هر کس باید آن را انجام بدهد بلکه در بعضی دروس امکان خلاصه نویسی است مثلا رتبه 1 کنکور پارسال رشته تجربی گفتند اصلا خلاصه نویسی نمی کردند ولی با ان حال رتبه 1 شدند
      چون همه حرف از خلاصه نویس میکنند دلیلی ندارد ما هم مطابق عمل انها حتما خلاصه نویسی کنیم و اگر اینکار را انجام ندهیم مشگل بزرگی پیش می اید و همین طور که دوست عزیز امیر گفتند خلاصه نویسی موقعی امکان دارد که شما از همه جهات به نکات کتاب درسی و منابع اموزشی متعدد تسلط کافی داشته باشید.
      دستانی که به سوی آسمان بلند میشوند هیچ گاه خالی بر نمی گردند.برای هر گونه مشاوره و برنامه ریزی رایگان ، معرفی بهترین منابع آموزشی کتب و سیدی های آموزشی با شماره 09381645169 تماس بگیرید.
      www.piruzanpub.ir

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام خسته نباشید.من سال دومو خوندم میرم سوم.نمره ی امتحان خردادم از زیست حدود۱۵ شدمتاسفانه.حالامیخوام دوباره زیستو بخونم تامهریه بار دیگه به نظرشمااز روی خود کتاب درسی بخونم یاکتاب دیگه ای؟باتوجه به اینکه میخوام یه جورایی خیلی خوب ومسلط بشم روش.کتاب میکرو طبقه بندی گاج خوبه برام به نظرتون؟
      اگه کمک درسی خوب سراغ داریدبهم معرفی کنید لطفا.
      با تشکر.

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن

Geryeh
      نمایش مشخصات
      یگانه استادی که میتونه کتاب بت معرفی کنه بدون شک استاد کوجک زاده هستند یه جورایی اول سطحتا توی زیست میسنجه ببینه تو چه سطحی هستی بعد بر اساس نیازت و سطحت بت کتاب معرفی میکنه

البته اون کتابی که تو میگی به نظر من نمیتونه تو رو توی زیست مسلط کنه ولی میتونه برای شروع خوب باشه حتما با استاد در تماس باش تا بت بگه چیکار کنی

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir_t نمایش پست ها
      من که دیگه ازم گذشت ولی یه سوال برام موند تو زیست البته خارج از کتاب و کنکوره

اینکه تو کتاب نوشته بعضی از ویروسا آنزیم هم دارن مثلا چه آنزیمی؟؟؟؟

عجیب نیست ؟ یعنی آنزیمشونم از بعضی میزبانا بدست اوردن؟؟؟؟
      این واقعا واسه شما سواله؟؟؟؟
      مثلا همین باکتریوفاژ
      بهنظرت چه جوری دیواره سلولیو سوراخ میکنه؟؟؟
      خب با آنزیم دیگه
      اونم مسلمه که از میزبان به دست میاد!
      شما رتبت چند شد؟؟؟

14. Top | #14
      همکار سابق انجمن

Geryeh
      نمایش مشخصات
      عزیز خودم که گفتم اینا شما اومدی جواب خودما به خودم میدی

اینا نوشتم که حس پاسخگویی و کنجکاوی بچه ها را بر انگیزم که یکی بره خارج از کتاب مطالعه کنه و جواب بده

شدیدا منتظر بودم یکی بگه آنزیمشا خودش میسازه!!!!

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن