X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات

راهکار برای درصد 60 در دروس عربی و زبان

سلام دوستان.همونطور که میدونید خیلی به کنکور نزدیکیم. منم رو عمومیا واقعا حساب باز کردم.زرد عمومیو کار میکنم ولی درصدای زبان و عربیم بین 40 تا 50 هستش.میخواستم راهنماییم کنین چیکار کنم این درصد نزدیک 60 یا بیشتر بشه.خیلی ضروریه برام که حداقل 60 درصد بزنم این دروسو چون نقطه قوتم عمومیاست و وضعیت خوبیو تو اختصاصیا ندارم .سال دومم هستش و نمیخوام کار به سال سوم بکشه چون واقعا خسته شدم.خواهشا اگه راهکاری به نظرتون میرسه بگین.تو عربی قواعد یکمی مشکل دارم تستم قبلا و در طول سال زیاد زدم و تموم تستای قواعدکتاب گاج سفیدو زدم ولی هنوز نمیتونم خوب جواب بدم .تو زبان هم بخش قواعد و لغت یکمی مشکل دارم ممنون

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      تو گرامر زبان هیچ وقت هر 3تستشو درست نزدم و بیشتر اوقات 2تا شو درست زدم تو لغت هم نزدیک 3تا4تستشو یا غلط میزنم یا بلد نیستم.توعربی هم قواعد از 8 تا تست 3تا 4تاشو یابلد نیستم یا غلط میزنم.پارسالم همینجوری بودم امسالم همینجوریم.واسه درصد 60 به بالا باید بهتر کار کنم ولی واقعا راهکار خاصی به ذهنم نمیرسه.تمام 30 مجموعه زرد عمومیو هم پارسال کار کردم ولی تاثیری نداشته چیکار کنم؟؟

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aamir نمایش پست ها
      سلام دوستان.همونطور که میدونید خیلی به کنکور نزدیکیم. منم رو عمومیا واقعا حساب باز کردم.زرد عمومیو کار میکنم ولی درصدای زبان و عربیم بین 40 تا 50 هستش.میخواستم راهنماییم کنین چیکار کنم این درصد نزدیک 60 یا بیشتر بشه.خیلی ضروریه برام که حداقل 60 درصد بزنم این دروسو چون نقطه قوتم عمومیاست و وضعیت خوبیو تو اختصاصیا ندارم .سال دومم هستش و نمیخوام کار به سال سوم بکشه چون واقعا خسته شدم.خواهشا اگه راهکاری به نظرتون میرسه بگین.تو عربی قواعد یکمی مشکل دارم تستم قبلا و در طول سال زیاد زدم و تموم تستای قواعدکتاب گاج سفیدو زدم ولی هنوز نمیتونم خوب جواب بدم .تو زبان هم بخش قواعد و لغت یکمی مشکل دارم ممنون
      تو چه آزمون آزمایشی شرکت میکنی؟

زکات علم به نشر آن است

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.med96 نمایش پست ها
      تو چه آزمون آزمایشی شرکت میکنی؟

زکات علم به نشر آن است
      کانون واسه چی؟

5. Top | #5
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      براي عربي: مجموعه dvd ٧٠ درصد گاج و بخر.
      براي قواعد ولغت زبان تستاي قواعد مبتكران و بزن براي لغت هم بايد رو تست ها ياد بگيري
      البته دي وي دي همراه مبتكران لغتها رو بصورت صوتي گذاشته. ميتوني مثه اهنگ گوش كني
      براي متن و كلوز هم "نترسيم از متن " شبقره كتاب خوبيه
      من با اينا عربي رو ٨٠ ميزنم. زبان و هم ٦٠
      انشاله ك موفق ميشي. ولي ي چيزي.!!! عمومي ها تاثير زيادي رو رتبت ندارن؛ بنظرم بجاي عمومي ها، ب يكي از دروس اختصاصي(بهترين گزينه رياضي و شيميه) وقت بزاري، بيشتر نتيجه ميگيري

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      کانون واسه چی؟
      میخواستم ببینم کدوم آزمون فکر میکنی کم میزنی
      من هم مشکل شما رو دارم

زکات علم به نشر آن است

7. Top | #7
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali jk نمایش پست ها
      براي عربي: مجموعه dvd ٧٠ درصد گاج و بخر.
      براي قواعد ولغت زبان تستاي قواعد مبتكران و بزن براي لغت هم بايد رو تست ها ياد بگيري
      البته دي وي دي همراه مبتكران لغتها رو بصورت صوتي گذاشته. ميتوني مثه اهنگ گوش كني
      براي متن و كلوز هم "نترسيم از متن " شبقره كتاب خوبيه
      من با اينا عربي رو ٨٠ ميزنم. زبان و هم ٦٠
      انشاله ك موفق ميشي. ولي ي چيزي.!!! عمومي ها تاثير زيادي رو رتبت ندارن؛ بنظرم بجاي عمومي ها، ب يكي از دروس اختصاصي(بهترين گزينه رياضي و شيميه) وقت بزاري، بيشتر نتيجه ميگيري
      داداش میدونم اختصاصی بهتره ولی من نتیجه زیادی ازشون نگرفتم یعنی بلدما ولی تو زمان یکمی مشکل دارم تقریبا درصدای مد نظرمم 40 هست تو اختصاصی بجز زیست که زیستو میخوام بالای 50 بزنم.رفیقم با میانگین 40 تا50 و عمومی فوق العاده الان دانشگا پزشکیه.منم میخوام تا جای ممکن عمومیو ببرم بالا این دیویدی که گفتی خودت امتحانش کردی؟؟

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.med96 نمایش پست ها
      میخواستم ببینم کدوم آزمون فکر میکنی کم میزنی
      من هم مشکل شما رو دارم

زکات علم به نشر آن است
      نه ازمونای ازمایشی واسم مهم نیست من این درصدارو توی کنکورا میزنم.کنکور قضیه جدیه ازمونای ازمایشیو ولشش.

9. Top | #9
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      داداش میدونم اختصاصی بهتره ولی من نتیجه زیادی ازشون نگرفتم یعنی بلدما ولی تو زمان یکمی مشکل دارم تقریبا درصدای مد نظرمم 40 هست تو اختصاصی بجز زیست که زیستو میخوام بالای 50 بزنم.رفیقم با میانگین 40 تا50 و عمومی فوق العاده الان دانشگا پزشکیه.منم میخوام تا جای ممکن عمومیو ببرم بالا این دیویدی که گفتی خودت امتحانش کردی؟؟
      بله داداش استفاده کردم
      اگه هدفت رتبه زیر هزاره، با این درصدها هم میتونی بیاری. با میانگین 50 عمومی هم میشه پزشکی قبول شد
      ولی اگه میخای دورقمی یا تک بیاری، بله بالا باید بزنی

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من این چیزایی که میگمو پارسال انجام دادمو نتیجه گرفتم ، زبان 95% و عربی 80%

عربی رو تستای کنکورای اخیر وقت بذاری ضرر نمیکنی هیچ جوره ( بیشتر از این نمیتونم بگم چون کتاب استاد خودمونو کار کردم که در دسترس بقیه نیس )

ولی زبانو خیلی مفصل توضیح دادم قبلا همینجا

http://forum.konkur.in/thread44041-2.html#post899827
      http://forum.konkur.in/thread44041-7.html#post907934
      .Human, Developer, Innovator

11. Top | #11
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط vahyd نمایش پست ها
      من این چیزایی که میگمو پارسال انجام دادمو نتیجه گرفتم ، زبان 95% و عربی 80%

عربی رو تستای کنکورای اخیر وقت بذاری ضرر نمیکنی هیچ جوره ( بیشتر از این نمیتونم بگم چون کتاب استاد خودمونو کار کردم که در دسترس بقیه نیس )

ولی زبانو خیلی مفصل توضیح دادم قبلا همینجا

http://forum.konkur.in/thread44041-2.html#post899827
      http://forum.konkur.in/thread44041-7.html#post907934
      واسه عربی بنظرتون تستای قواعد کنکورو کار کنم تاثیر داره؟؟چون من یکمی تو قواعد میلنگم

12. Top | #12
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      عربی ترجمه و منصوبات رو بخون به همراه تشکیل و تجزیه و ترکیب. زیاد تست بزن واسه این مباحث.

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      واسه عربی بنظرتون تستای قواعد کنکورو کار کنم تاثیر داره؟؟چون من یکمی تو قواعد میلنگم
      من یه دونه تست تالیفی عربیم نزدم ، کنکورای 80 به اینور منبعم بودن ، ولی با تحلیل گزینه میرفتم جلو همیشه ، عربی کنکور زبانم 100 زدم
      .Human, Developer, Innovator
      ویرایش توسط vahyd : 08 اردیبهشت 1396 در ساعت 15:23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن