اینم کارنامه من که آزمون بعدی حتما جبران می کنم
میانگین نفرات برتر چرا اینقد پایینه؟میانگین نفرات برتر ریاضی21درصد؟!شیمی24؟!گزینه دو میانگین نفرات برتر اکثرا بالای80هست
شایدم منظورش نفرات برتر شهرتون بوده نه؟
جدول شماره 2 – نمرات دروس عمومي و اختصاصي ، نمره ميانگين و تراز در هر درس در بين داوطلبان شهر ، استان و کشور:در اين جدول نمرات اکتسابي داوطلب در دروس عمومي و اختصاصي ، نمره ميانگين هر درس که از نمرات اکتسابي کل داوطلبان شرکت کننده در سراسر کشور به دست آمده ، نمره ميانگين نفرات برتر ، که از نمرات اکتسابي دو هزار نفر اول در گروه آزمايشي علوم رياضي و فني ، هزار نفر اول در گروه آزمايشي علوم تجربي ، پانصد نفر اول در گروه آزمايشي علوم انساني و صد نفر اول در گروه آزمايشي هنر به دست آمده است ، نمره تراز شده در هر درس ، رتبه داوطلب در هر يک از دروس عمومي و اختصاصي در مقايسه با داوطلبان شهرستان محل اقامت ، استان مربوط و سراسر کشور درج شده است.فکر کنم اونایی که درسشون ضعیف هستش می یان سنجش آخه من فیزیک رو 50 درصد زدم رتبم زیر300 شده ولی تو کانون یکی 80 می زنه به زور رتبش زیر 800 می شه!!!
من ک اولین ازمونمو دادم امروز
الانم برگشتمو
صحیح ها رو هم دراوردم
و میتونم بگم
واقعا
بد دادم
خیییییییییییییییییییییییی یییییییییییییلی بد
خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییلی بد
ببخشیدا .... ولی گند زدم اساسی ......اساسی ها .......... فقط دیف خوب زدم 63 و عربی هم 63 اصن بقیه هیچی
23 اسفند اخرین قلمچیه منه! بعدش فقط سنجش!!!!!!! هوراااااااااااااااا علی کرامت بابای!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
معمولا ساعت 3:45 تا نهایت 5:30 اس ام اس میاد بعد یه ساعت میشه رفت تو سایت درصد ها رو دید!
رویایی دارم بس بزرگ برایش همه تلاشمو میکنم و به حقیقت تبدیلش میکنم!
آسانترین کار درس خوندن است
من عاشقم عاشق درس خوندن و زندگیم و چیزای دیگه![]()
![]()
مشکلی نیست من هم آزمون اولم شدم 5900
ولی الان میانگین ترازم 7200 ئه
بد دادن آزمون اول کاملاً طبیعیه
نا امید نباش و از این حرفا
حرفت ی جورایی ارومم کرد
تلاشم رو 10 برابر میکنم
tanx
سلام دوستان منم اومدم
والا آزمون امروز دیف و ریاضی پایه خوب نبود
اما گسسته و شیمی پیش خیلی آسون و باحال بود
************** اللهم عجل لولیک الفرج**************
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)