نام درس درصد ادبيات فارسي 69.4 عربي 64 معارف 68 زبان 53.4 زمين شناسي 2.7 رياضيات 63.4 زيست شناسي 70 فيزيك 72.3 شيمي 71.5
نام درس درصد ادبيات فارسي 69.4 عربي 64 معارف 68 زبان 53.4 زمين شناسي 2.7 رياضيات 63.4 زيست شناسي 70 فيزيك 72.3 شيمي 71.5
باسلام خدمت دوستان من هم مثل اکثر شما فکر میکردم رتبه ی دومی بهتر باشه ولی این طوری نیست.هم تو کنکور و هم تو نرم افزار های تخمین رتبه رتبه ی اولی با وجود درصد کم زیست بهتره اینو گذاشتم تا ببینم شاید من اشتباه میکنم ولی دیدم نه.اگه کسی بفهمه چرا رتبه ی اولی بهتره به ما هم بگه.ازلینک زیر میتونید تخمین رتبه ی 91 رو داشته باشید البته به ازا ی درصدها
تخمین رتبه براساس کنکور سراسری 91
تراز آزمون هفته قبل کانون من شده : 5400
چطوره؟
کمه؟
آن قدر براي ديگران خوب باش که بزرگترين تنبيهت براي ديگران گرفتن
خودت از آن ها باشد .
سلام به همگی امروز آزمون سنجش بود کی شرکت کرده و چطور دادید؟؟؟ واسه من هنوز جواب نیومده اما شیمی را صفر زدم!!(آخه نرسیدم)،بیایید شرکت کنید...
نه خدایی دیگه اینطوری هم نیست من خودم تقریبا همه آزمون های آزمایشی را میبینم همشون در یه حدند حالا با تفاوت کم(همشون سوالات غیراستاندارد دارند،حالا چه سخت و چه آسون)،ولی سنجش جامع هاش خیلی خوبه و تعداد شرکت کننده هم زیاده، من دوستام که سنجش شرکت میکردند دقیقا همین رتبه ها رو آوردند،مثلا یکیشون شد 500 و در سنجش میشد 400-600 و خیلی ها هم که بالا 10000 بودند با تفاوت نسبتا کم همون ها رو آوردند.
این هم کارنامه اولیه سنجش من که خیلی خوب نیست ولی می تونست درصد هام از این بهتر باشه مخصوصا تو اختصاصی ها که برای حل یه سوال ریاضی 20 دقیقه وقت گذاشتم!!! آخرشم نتونستم حل کنم و در نتیجه وقت کم اوردم برای شیمی و ریاضی. این سومین آزمون با کنکور 92 هستش که وقت کم میارم دوستان حداقل یه راه حل بدین که وقت کم نیارم واقعا می ترسم بازم کنکورم رو مثل دفعه قبل کنم چون من برای حل سوالات عمومی و اختصاصی آمادگی دارم ولی نمی تونم برسم بهشون .در عمومی ها تو درسی مثل زبان 8 سوال آخر رو کلا بی خیال شدم تو عربی هم به قواعد نمی تونم برسم تو اختصاصی ها هم فقط می تونم سوال های یه درس برسم 2 درس دیگه می مونه !!!!! تو این انجمن فکر نکنم کسی مثل من وقت کم بیاره تو آزمون ولی به هر حال از این به بعد تو سرعت عملم می خوام کار کنم . ما که نتونستیم تو کانون شرکت کنیم .از کسایی تو سنجش شرکت کردن خواهش می کنم که کارنامشون رو اینجا بزارن حداقل یه هم اندیشی بکنیم درباره آزمون ها.کارنامه 2 اسفند
من هنوز کارنامم نیومده ولی خیـــــــــــــــــــــــ ـلی بد دادم،شاید چون یه فاصله ای افتاد بین آزمونهام اینطوری شد،شاید هم یه بهونسولی کلا خراب خراب... کردم ولی یه پیشنهاد واسه سرعت عمل ،اینو به یکی دیگه هم گفتم و خیلی الان درصداش رفته بالا(البته پیشنهادام از خودم نیست و من هم از مشاورها شنیدم )
یک اینکه هر سوالی رو نتونستی(یعنی ببین تو نگاه اول که خوندی و دیدی واست آشنا نیست)بدون اتلاف وقت علامت بذار و ردش کن
دو : از درسهایی شروع کن که بلدی(درسته همه میگن که این ترتیب که سنجش گذاشته بهترینه) ولی وقتی تو ادبیات رو بلد نیستی و مثلا دینی رو بلدی،خب چه کاریه؟؟؟ برو اول سراغ اون درس.
تست زدن و شبیه سازی آزمون هم فراموش نشه...![]()
ویرایش توسط N I L O O : 03 اسفند 1392 در ساعت 12:02
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)