آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 57 از 129 نخستنخست ... 4756575867 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 841 به 855 از 1921
    1. Top | #841
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نام درس
      درصد
      ادبيات فارسي
      69.4
      عربي
      64
      معارف
      68
      زبان
      53.4
      زمين شناسي
      2.7
      رياضيات
      63.4
      زيست شناسي
      70
      فيزيك
      72.3
      شيمي
      71.5

2. Top | #842
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      کارنامه دومی رتبش بهتر هست ولی چقدرش رو نمیدونم

3. Top | #843
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      ب نظر من رتبه دومی بهتر ولی نزدیک به هم

4. Top | #844
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دومی !!

5. Top | #845
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      باسلام خدمت دوستان من هم مثل اکثر شما فکر میکردم رتبه ی دومی بهتر باشه ولی این طوری نیست.هم تو کنکور و هم تو نرم افزار های تخمین رتبه رتبه ی اولی با وجود درصد کم زیست بهتره اینو گذاشتم تا ببینم شاید من اشتباه میکنم ولی دیدم نه.اگه کسی بفهمه چرا رتبه ی اولی بهتره به ما هم بگه.ازلینک زیر میتونید تخمین رتبه ی 91 رو داشته باشید البته به ازا ی درصدها
      تخمین رتبه براساس کنکور سراسری 91

6. Top | #846
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      راستی بچه ها تاثیر معدل و منطقه سه بودنو تو ازمون های کانون دقیق اعمال می کنند ؟

7. Top | #847
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      تراز آزمون هفته قبل کانون من شده : 5400
      چطوره؟
      کمه؟
      آن قدر براي ديگران خوب باش که بزرگترين تنبيهت براي ديگران گرفتن
      خودت
      از آن ها باشد .

8. Top | #848
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام به همگی امروز آزمون سنجش بود کی شرکت کرده و چطور دادید؟؟؟ واسه من هنوز جواب نیومده اما شیمی را صفر زدم!!(آخه نرسیدم)،بیایید شرکت کنید...

9. Top | #849
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      از همگی به خاطر حضور پرشورشان متشکریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10. Top | #850
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط N I L O O نمایش پست ها
      از همگی به خاطر حضور پرشورشان متشکریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      این رامین نیکخو اومده بود مدرسه ما!بهش گفتن سنجش چطوره،گفت الان افتضاح ترین!اما قبلا عالی بوده!علتشم گفت که کنکور سبکش عوض شده،اما سنجش هنوز مثل قدیمه،و رتبه ی 200 یهو میاد 2000 کنکور!!!
      به خدا اون گفت!!من نگفتم!!!

11. Top | #851
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alilord نمایش پست ها
      این رامین نیکخو اومده بود مدرسه ما!بهش گفتن سنجش چطوره،گفت الان افتضاح ترین!اما قبلا عالی بوده!علتشم گفت که کنکور سبکش عوض شده،اما سنجش هنوز مثل قدیمه،و رتبه ی 200 یهو میاد 2000 کنکور!!!
      به خدا اون گفت!!من نگفتم!!!
      نه خدایی دیگه اینطوری هم نیست من خودم تقریبا همه آزمون های آزمایشی را میبینم همشون در یه حدند حالا با تفاوت کم(همشون سوالات غیراستاندارد دارند،حالا چه سخت و چه آسون)،ولی سنجش جامع هاش خیلی خوبه و تعداد شرکت کننده هم زیاده، من دوستام که سنجش شرکت میکردند دقیقا همین رتبه ها رو آوردند،مثلا یکیشون شد 500 و در سنجش میشد 400-600 و خیلی ها هم که بالا 10000 بودند با تفاوت نسبتا کم همون ها رو آوردند.

12. Top | #852
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات

کارنامه سنجش

این هم کارنامه اولیه سنجش من که خیلی خوب نیست ولی می تونست درصد هام از این بهتر باشه مخصوصا تو اختصاصی ها که برای حل یه سوال ریاضی 20 دقیقه وقت گذاشتم!!! آخرشم نتونستم حل کنم و در نتیجه وقت کم اوردم برای شیمی و ریاضی. این سومین آزمون با کنکور 92 هستش که وقت کم میارم دوستان حداقل یه راه حل بدین که وقت کم نیارم واقعا می ترسم بازم کنکورم رو مثل دفعه قبل کنم چون من برای حل سوالات عمومی و اختصاصی آمادگی دارم ولی نمی تونم برسم بهشون .در عمومی ها تو درسی مثل زبان 8 سوال آخر رو کلا بی خیال شدم تو عربی هم به قواعد نمی تونم برسم تو اختصاصی ها هم فقط می تونم سوال های یه درس برسم 2 درس دیگه می مونه !!!!! تو این انجمن فکر نکنم کسی مثل من وقت کم بیاره تو آزمون ولی به هر حال از این به بعد تو سرعت عملم می خوام کار کنم . ما که نتونستیم تو کانون شرکت کنیم .از کسایی تو سنجش شرکت کردن خواهش می کنم که کارنامشون رو اینجا بزارن حداقل یه هم اندیشی بکنیم درباره آزمون ها.کارنامه 2 اسفند
      تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  

13. Top | #853
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط jamshid1 نمایش پست ها
      این هم کارنامه اولیه سنجش من که خیلی خوب نیست ولی می تونست درصد هام از این بهتر باشه مخصوصا تو اختصاصی ها که برای حل یه سوال ریاضی 20 دقیقه وقت گذاشتم!!! آخرشم نتونستم حل کنم و در نتیجه وقت کم اوردم برای شیمی و ریاضی. این سومین آزمون با کنکور 92 هستش که وقت کم میارم دوستان حداقل یه راه حل بدین که وقت کم نیارم واقعا می ترسم بازم کنکورم رو مثل دفعه قبل کنم چون من برای حل سوالات عمومی و اختصاصی آمادگی دارم ولی نمی تونم برسم بهشون .در عمومی ها تو درسی مثل زبان 8 سوال آخر رو کلا بی خیال شدم تو عربی هم به قواعد نمی تونم برسم تو اختصاصی ها هم فقط می تونم سوال های یه درس برسم 2 درس دیگه می مونه !!!!! تو این انجمن فکر نکنم کسی مثل من وقت کم بیاره تو آزمون ولی به هر حال از این به بعد تو سرعت عملم می خوام کار کنم . ما که نتونستیم تو کانون شرکت کنیم .از کسایی تو سنجش شرکت کردن خواهش می کنم که کارنامشون رو اینجا بزارن حداقل یه هم اندیشی بکنیم درباره آزمون ها.کارنامه 2 اسفند
      دوست عزیز واسه قرار دادن کارنامتون تایپیک جدا نزنید
      از این به بعد میتونید توی همین تایپیک عکس کارنامتونو بذارید
      تچکر

ادغام شد

14. Top | #854
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط jamshid1 نمایش پست ها
      من هنوز کارنامم نیومده ولی خیـــــــــــــــــــــــ ـلی بد دادم،شاید چون یه فاصله ای افتاد بین آزمونهام اینطوری شد،شاید هم یه بهونس ولی کلا خراب خراب... کردم ولی یه پیشنهاد واسه سرعت عمل ،اینو به یکی دیگه هم گفتم و خیلی الان درصداش رفته بالا(البته پیشنهادام از خودم نیست و من هم از مشاورها شنیدم )

یک اینکه هر سوالی رو نتونستی(یعنی ببین تو نگاه اول که خوندی و دیدی واست آشنا نیست)بدون اتلاف وقت علامت بذار و ردش کن

دو : از درسهایی شروع کن که بلدی(درسته همه میگن که این ترتیب که سنجش گذاشته بهترینه) ولی وقتی تو ادبیات رو بلد نیستی و مثلا دینی رو بلدی،خب چه کاریه؟؟؟ برو اول سراغ اون درس.
      تست زدن و شبیه سازی آزمون هم فراموش نشه...
      ویرایش توسط N I L O O : 03 اسفند 1392 در ساعت 12:02

15. Top | #855
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      من يادم رفت كه اصلا آزمون دارم

صفحه 57 از 129 نخستنخست ... 4756575867 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)