بخشین ی سوال داشتم من سال پیش هر دو گروه آزمایشی ثبت نام کردم ولی هر دو در مراحل جداگانه انجام دادم یعت=نی اول تجربی ثبت نام کردم بعد زبان ثبت نام کردم ولی امروز ک ثبت نام کردم نشد جداگانه خطا داد ک ک شما با پرونده فلان ثبت نام کردین ....بعد منم باید زبان ثبت نام میکردم که رفتم سریال 12 رقمی دیگگه خریدم و تو بخش علاقه مندی در زبان خارجه تیک زدم و سریالو اونجا وارد کردم حالا ثبت نام من کامل شده یا خراب کردم ثبت نامو ؟؟؟یعنی میتونم هر گروه تجربی و زبانو بدم ؟؟؟
ثبتنام بیش از 230 هزار نفر برای شرکت در آزمون سراسری سال 96
مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: تا ۸ صبح امروز تعداد 230 هزار و 932 نفر در آزمون سراسری سال ۹۶ ثبتنام کردند.
حسین توکلی مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: ثبتنام برای آزمون سراسری سال 96 از 19 بهمن ماه آغاز شده و تا پنجشنبه 28 بهمن ماه ادامه دارد.وی افزود: تا 8 صبح امروز تعداد 230 هزار و 932 نفر در آزمون سراسری سال 96 ثبتنام کردند.توکلی ادامه داد: داوطلبانی که تا کنون ثبتنام نکردند تا 28 بهمن ماه فرصت دارند که با مراجعه به سایت سازمان سنجش و مطالعه دفترچه راهنما و اطلاعیه سازمان سنجش در صورت واجد شرایط بودن برای ثبتنام اقدام کنند.
فارس نیوز
ویرایش توسط Goodbye forever : 24 بهمن 1395 در ساعت 16:47
ببخشید بی ربطه...
سلام من پارسال سوم دبیرستان رشته ریاضی بودم و خرداد افتادم و شهریور هم افتادم بعدش دی هم افتادمکلا ول کرده بودم حالا بخاطر همین نمیتونم سال 96 کنکور بدم و میخوام سال 97 کنکور بدم اونم رشته تجربی حالا یه چیزی الان من میخوام ترمیم معدل هم بکنک حالا تکلیف زیست و زمین چی میشه و این که کلا باید چیکار کنم یه توضیح کامل اگه بدید واقعاااااا ممنون میشم .........الان باید برای خرداد امتحانای سوم ریاضیو بدم؟ جبرو فیزوکو حسابانو اینا یا چجوریه؟
اگه دقت کنید کد سربازی ستاره نداره یعنی اگه پرشم نکنید سازمان سنجش چیزی نمیگه !
شهر ما شهر تهـرانه ...
تیم ما تاج ایرانــــــــــــــــــــ ـه !
![]()
توکلی در گفتوگو با فارس خبر داد ثبتنام 330 هزار نفر در آزمون سراسری سال 96
مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از ثبتنام 330 هزار نفر برای شرکت در آزمون سراسری سال 96 خبر داد و گفت: مهلت ثبتنام تا 28 بهمن است.
حسین توکلی مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، گفت: ثبتنام داوطلبان برای شرکت در آزمون سراسری سال 96 از 19 بهمن آغاز شده و تا 8 صبح امروز تعداد 330 هزار نفر برای شرکت در این آزمون ثبتنام کردند.
وی افزود: داوطلبانی که تاکنون ثبتنام نکردند تا پنجشنبه 28 بهمن فرصت دارند تا با مراجعه به سایت سازمان سنجش برای ثبتنام اقدام کنند.
توکلی گفت: داوطلبان باید پس از مراجعه به سایت سازمان سنجش حتما اطلاعیههای این سازمان را مطالعه کرده و سپس در صورت واجد شرایط بودن برای ثبتنام اقدام کنند.
مطلعین عزیز، تخمین میزنید کلا چند نفر شرکت کنن تو هر سه رشته؟!
و اینکه تو هر رشته جداگانه به طور تقریبی چند نفر ثبت نام خواهند کرد؟
!!!Let’s learn sth from others mistakes, because life is not too long for us to experience all thing!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)