حسین توکلی، مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: ثبتنام برای آزمون سراسری سال ۹۶ از ۱۹ بهمن ماه آغاز شده و تا پنجشنبه، ۲۸ بهمن ماه ادامه دارد.
وی افزود: تا ۸ صبح امروز تعداد ۱۳۹ هزار و ۹۵۳ نفر در آزمون سراسری سال ۹۶ ثبتنام کردند.
توکلی ادامه داد: داوطلبانی که تاکنون ثبتنام نکردند تا ۲۸ بهمن ماه فرصت دارند که با مراجعه به سایت سازمان سنجش و مطالعه دفترچه راهنما و اطلاعیه سازمان در صورت واجد شرایط بودن، برای ثبتنام اقدام کنند.
بر اساس معدل کتبی میشینید
من و همکلاسی دبیرستانم کتبی19/04 بودیم
بغل دست هم نشسته بودیم
دقیقا هر معدلی با هر صدمی پیش هم میشینن
تو به هیچکس غیر از خودت نیاز نداری
من میخوام کد تایید سوابق تحصیلی پیشمو بگیرم همیش میگه اطلاعات یافت نشد.دوستان کسی با این مشکل رو به رو شده؟چیکار کنم؟
سلام دوستان..من رفتم ثبت نام کردم کافی نت.بعد شماره پرونده و کد هم گرفتم همه چی درسته.فقط تو دفترچه نوشته شماره سریال دوازده رقمی رو پیش خودتون نگه دارید.من الان اونو ندارم چیکار کنم؟استرس گرفتم.راستی این صفحه اخر دفترچه که باید پرش کنیم حتما باید به تایید مدیر مدرسه یا اموزش پرورش برسه؟
ببخشین ی سوال داشتم من سال پیش هر دو گروه آزمایشی ثبت نام کردم ولی هر دو در مراحل جداگانه انجام دادم یعت=نی اول تجربی ثبت نام کردم بعد زبان ثبت نام کردم ولی امروز ک ثبت نام کردم نشد جداگانه خطا داد ک ک شما با پرونده فلان ثبت نام کردین ....بعد منم باید زبان ثبت نام میکردم که رفتم سریال 12 رقمی دیگگه خریدم و تو بخش علاقه مندی در زبان خارجه تیک زدم و سریالو اونجا وارد کردم حالا ثبت نام من کامل شده یا خراب کردم ثبت نامو ؟؟؟یعنی میتونم هر گروه تجربی و زبانو بدم ؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)