آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 18 از 23 نخستنخست ... 8171819 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 256 به 270 از 332
    1. Top | #256
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeedkh76 نمایش پست ها
      آمار رشته تجربی هر سال داره افزایش پیدا میکنه
      اینطوری باشه به زودی به ازای هر نفر یه پزشک داریم و باید مهندس و وکیل وارد کنیم
      واقعا کشورمون طوری شده که توی انتخاب رشته تحصیلی علاقه هیچ تاثیری نداره
      سلام دوست خوبم
      راستش فکر میکنم تا حدودی در عمل با فرمایش شما کمی متفاوت هست قبول که تعداد افراد پزشک هم در جامعه افزایش پیدا کرده با مواردی مثل تحصیل در خارج که خب تعداد این افراد که توانایی و شرایط رفتن به خارج رو داشته باشن محدود هست و ظرفیت پذیرش در ایران هم محدود حالا چه آمار دانش آموزان تجربی به دو سه میلیون برسه یا به کمتر از ۱۰۰ هزار نفر کاهش پیدا کنه به هر حال ظرفیت سراسری و آزاد و بین الملل همون میانگین حدود ۲ هزار نفر هست ! باقی این افراد به شکل بی سابقه ای چون کنکور تجربی شرکت کردن و کنکور هم هماهنگ شده و ظرفیت بدون سقف مهندسی ها هم پر نشده باید بدون کنکور برن مهندسی بخونن که نه شناختی دارن به اون رشته و نه شاید علاقه و استعداد وتوانایی این میشه که هم رشته های مهندسی رو خرابتر میکنن و هم نه بعد از فارغ تحصیلی اکثرا توانایی پیدا کردن شغل دارن

کمی از صحبت اصلی دور شدم در کل اینکه فرقی نداره آمار چقدر هست مهم ظرفیتی هست که خوشبختانه سازمان نظام پزشکی قوی تر از نظام مهندسی و ... بوده نذاشته ظرفیت رو اونقدر بالا ببرن

2. Top | #257
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdadlord نمایش پست ها
      انصرافی هایی مثل خودم اگه اوضاعشون خوب بود همون سال اول یه جا خوب قبول میشدن . فقط این بچه های مهندسی روزانه که قبلا رتبه خوب اوردن رقیب محسوب میشن . که نهایتا ۵۰۰ نفرشون تو کل کشور قراره رتبه بشن .. تازه اگر انصرافی باشن که این ریسکو نمیکنن و معمولا مرخصی میگیرن تا برن ازاد .پس جای شما رو قرار نیست تو روزانه تنگ کنن .. بعد تازه باید بیان زیست بخونن !!! زیستشونو اوکی کنن ریاضی فییزیکشونو نرمال نگه دارن خودشونو با شیمی فضایی کنکورای سه سال اخیر وقف بدن تا بلککه شاید زیر ۳۰۰۰ کشوری شن . الکی ذهن خودتونو مشغول نکنین . والا من ۹۳ زیستو ۷۰ زدم . N بارم زیستو خونده دارم . تو دانشگاهم بیوشیمی و ایمنو و بافت و فیزیولوژی پاس کردم بازم درگیر زیستم . روزی ۳ ساعت زیست میخونم تراز زیست قلمچیم بین ۷۰۰۰ تا ۷۶۰۰۰ گیر کرده ! بالاتر نرفته از بقیه جه انتظاری دارید !!! الکی خودتونو نگران این حرفا نکنید و توجهی هم به حرف بقیه نداشته باشید ...

Sent from my SM-A710F using Tapatalk
      سلام دوست خوبم راستش تا حدودی قبول دارم که شاید کسی که مهندسی خونده ریاضی فیزیک به نسبت بهتری داشته باشه ولی کلا کمی نگاه ایده آل گرا هست شما بر فرض نگاه به امار درصدهای رشته های مهندسی کنید چند نفر ریاضی فیزیک رو که درسهای تخصصی اونهاست بالای ۵۰ زدن یا نه درصدهای بالای ۲۰ درصد
      بر فرض کسی با ریاضی و فیزیک خوب وارد دانشگاه شده اکثر درسهای دانشگاه کاملا متفاوت هستن و خودتون هم میفرمائید که با وجود خواندن دروس با عنوان مرتبط خیلی درگیر زیست هستین مطمئن باشین دروس دانشگاهی مهندسی هم با دبیرستان فرق داره به مرور اون توانایی مطمئنا کاهش پیدا میکنه و خب لازم به گفتن نیست همه هم امکان مطالعه رو پیدا نمیکن

بهتر هست فقط تمرکز رو روی توانایی خودمون بذاریم نه کم و زیاد شدن آمارها که دست ما نیست واقعا

3. Top | #258
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

امروز آخرین مهلت ثبت‌نام کنکور 96

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از ثبت‌نام بیش از 688 هزار داوطلب در آزمون سراسری سال 1396 خبر داد و گفت: داوطلبان تا ساعت 24 امروز پنج‌شنبه، 28 بهمن‌ماه جاری فرصت دارند در این آزمون ثبت‌نام کنند.

دکتر حسین توکلی در گفت‌وگو با ایسنا، با اعلام این مطلب اظهار کرد: بر اساس برنامه زمانی اعلام‌شده آزمون سراسری سال 1396 به منظور پذیرش دانشجو برای دوره‌های روزانه نوبت دوم (شبانه) غیرحضوری، مجازی، پردیس‌های خودگردان، دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، دانشگاه پیام نور، موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی، پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی همچنین کد رشته‌های تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: مهلت ثبت‌نام برای شرکت در آزمون سراسری 1396 ساعت 24 امروز پنج‌شنبه 28 بهمن‌ماه سال 1395 پایان می‌پذیرد.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور خاطرنشان کرد: تا ساعت هشت صبح امروز پنج‌شنبه 28 بهمن‌ماه سال 1395 تعداد 688 هزار و 165 نفر برای شرکت در آزمون سراسری سال 1396 ثبت‌نام کرده‌اند.

توکلی در پایان تاکید کرد: به تمام داوطلبانی که برای ثبت‌نام در آزمون سراسری سال 1396 اقدام نکرده‌اند، اکیدا توصیه می‌شود در این مهلت باقی‌مانده و حداکثر تا پایان امروز پنج‌شنبه 28 بهمن‌ماه سال 1395 با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی سازمان سنجش آموزش کشور و مطالعه دقیق دفترچه راهنما نسبت به ثبت‌نام خود در این آزمون اقدام کنند.

منبع :ایسنا

-------------------------
      * البته براساس خبرهای غیررسمی و تایید نشده احتمال تمدید ثبت نام هست

4. Top | #259
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط persian_sphinx نمایش پست ها
      مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از ثبت‌نام بیش از 688 هزار داوطلب در آزمون سراسری سال 1396 خبر داد و گفت: داوطلبان تا ساعت 24 امروز پنج‌شنبه، 28 بهمن‌ماه جاری فرصت دارند در این آزمون ثبت‌نام کنند.

دکتر حسین توکلی در گفت‌وگو با ایسنا، با اعلام این مطلب اظهار کرد: بر اساس برنامه زمانی اعلام‌شده آزمون سراسری سال 1396 به منظور پذیرش دانشجو برای دوره‌های روزانه نوبت دوم (شبانه) غیرحضوری، مجازی، پردیس‌های خودگردان، دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، دانشگاه پیام نور، موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی، پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی همچنین کد رشته‌های تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: مهلت ثبت‌نام برای شرکت در آزمون سراسری 1396 ساعت 24 امروز پنج‌شنبه 28 بهمن‌ماه سال 1395 پایان می‌پذیرد.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور خاطرنشان کرد: تا ساعت هشت صبح امروز پنج‌شنبه 28 بهمن‌ماه سال 1395 تعداد 688 هزار و 165 نفر برای شرکت در آزمون سراسری سال 1396 ثبت‌نام کرده‌اند.

توکلی در پایان تاکید کرد: به تمام داوطلبانی که برای ثبت‌نام در آزمون سراسری سال 1396 اقدام نکرده‌اند، اکیدا توصیه می‌شود در این مهلت باقی‌مانده و حداکثر تا پایان امروز پنج‌شنبه 28 بهمن‌ماه سال 1395 با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی سازمان سنجش آموزش کشور و مطالعه دقیق دفترچه راهنما نسبت به ثبت‌نام خود در این آزمون اقدام کنند.

وااااااای😵😵😵😵زیادتر شد😔

5. Top | #260
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mis.faeze نمایش پست ها
      وااااااای😵😵😵😵زیادتر شد😔
      سلام بله طبیعتا روزهای آخر آمار ثبت نام رشد به نسبت بیشتری داره دیروز ۱۴۰ هزار و روز قبلش ۱۲۰ هزار احتمالا چون خیلیا گذاشتن آخر کار امروز خیلی بیشتر میشه

6. Top | #261
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام بله طبیعتا روزهای آخر آمار ثبت نام رشد به نسبت بیشتری داره دیروز ۱۴۰ هزار و روز قبلش ۱۲۰ هزار احتمالا چون خیلیا گذاشتن آخر کار امروز خیلی بیشتر میشه
      سلام
      اهوم😑
      خداکنه دیگه بیشتر نشه!!!

7. Top | #262
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mis.faeze نمایش پست ها
      سلام
      اهوم
      خداکنه دیگه بیشتر نشه!!!
      اگر با این دید بخواین بهش نگاه کنید فقط باعث میشه آرامش خودتون از بین بره مطمئن باشین چند هزار نفر اول تاثیر دارن و دیگه حالا ۷۰۰ هزار با یکی دو میلیون فرق چندانی نداره

8. Top | #263
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      هر بیشتر حالش بیشتر !
      شيطان در گوشم زمزمه كرد: تو به اندازه ى كافى قوى نيستى كه در مقابل طوفان دوام بيارى.
      امروز من در گوش شيطان زمزمه كردم: من خودِ طوفانم

9. Top | #264
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات

سیستم پاسخگویی سنجش به من گفت 15 تا 18 اسفند تمدید میشه.........تا 1 اسفند هم به احتمال زیاد تمدید میشه....

10. Top | #265
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      چه فرقی ب حال شماها داره ک چند نفر شرکت میکنن!!! شما درستو بخون این حاشیه هارو بی خیال شو.اکثرا سیاهی لشکرن.من ک پرستاری قبول شدم 5تا از دخترای 30سال ب بالا!ی فامیل هم گفتن وای ماهم کنکور بدیم پرستاری قبول شیم.منم گفتم میتونین شرکت کنین!مشکل همه اینه فک میکنن این رشته ها مث نقل و نبات ریخته و هرکی ثبت نام کنه دیگه قبوله...همینا آمار تجربیو بالامیبرن لیسانسه های بیکار

11. Top | #266
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اگر با این دید بخواین بهش نگاه کنید فقط باعث میشه آرامش خودتون از بین بره مطمئن باشین چند هزار نفر اول تاثیر دارن و دیگه حالا ۷۰۰ هزار با یکی دو میلیون فرق چندانی نداره
      🙏🙏درسته😊🌹

12. Top | #267
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      تمدید کنن ثبت نامو ؛ هنوز اموزش و پرورش لعنتی نفرستاده واسه سنجش

13. Top | #268
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام دوستان. من فارغ التحصیلم و توی سایت آموزش و پرورش سوابق پیشم اومده ولی تو سازمان سنجش نه.
      بهم گفتن به عنوان دانش آموز ثبت نام کن و منم این کارو کردم.
      حالا نمیدونم چ میشه و باید چکار کنم؟ تو رو خدا کمک کنید

14. Top | #269
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تمدید شد

1395/11/28-12:55

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در خصوص تمديد مهلت ثبت نام در آزمون سراسري سال 1396

1395/11/28

پيرو اطلاعيه‌ مورخ 95/11/17 بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبت‌نام و شركت در آزمون سراسري سال 1396 براي‌ پذيرش در دوره‌هاي‌ روزانه، نوبت دوم (شبانه‌)، نيمه‌حضوري، مجازي، پرديس خودگردان دانشگاه‌ها و مؤسسات‌ آموزش‌ عالي، دانشگاه‌ پيام‌ نور (آموزش از راه دور) و مؤسسات‌ آموزش‌ عالي‌ غيرانتفاعي‌ و غيردولتي‌ و همچنين متقاضيان تحصيل در آن دسته از كد رشته‌هاي تحصيلي دانشگاه آزاد اسلامي كه پذيرش دررشته‌هاي مذكور براساس آزمون صورت مي‌پذيرد، مي‌رساند كه به منظور فراهم نمودن تسهيلات بيشتر براي آن دسته از داوطلباني كه تا اين تاريخ (95/11/28) براي ثبت نام اقدام ننموده‌اند، ترتيبي اتخاذ گرديده است كه تا روز يكشنبه مورخ 95/12/1 نيز بتوانند نسبت به ثبت‌نام در اين آزمون اقدام نمايند. لذا متقاضيان، ضرورت دارد كه در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنما (دفترچه راهنما از طريق سايت سازمان قابل دسترسي است) و فراهم نمودن مدارك و اطلاعات مورد نياز ثبت‌نام به پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش‌ آموزش كشور به نشاني www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت نام در آزمون مذكور اقدام نمايند.ضمناً آن دسته از داوطلباني كه قبلاً نسبت به ثبت نام اقدام نموده‌اند، مي‌توانند در صورت تمايل تا تاريخ فوق، نسبت به مشاهده و ويرايش اطلاعات ثبت نامي خود اقدام نمايند.
      روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور
      منبع : http://www.sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=1&id=4915
      + خدا بودن یعنی - تمام مشکلات و سختی هـا

15. Top | #270
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir.1998 نمایش پست ها
      سلام دوستان. من فارغ التحصیلم و توی سایت آموزش و پرورش سوابق پیشم اومده ولی تو سازمان سنجش نه.
      بهم گفتن به عنوان دانش آموز ثبت نام کن و منم این کارو کردم.
      حالا نمیدونم چ میشه و باید چکار کنم؟ تو رو خدا کمک کنید
      چندروز دیگه که اطلاعات رو فرستادن سازمان میرید اطلاعاتتونو ویرایش میکنید و کد سوابق پیش رو هم وارد میکنید

صفحه 18 از 23 نخستنخست ... 8171819 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)