X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

درسنامه فیزیک پایه میکرو 92/93 را بخونم یا جدیدشو؟

ببخشید دوستان من برای فیزیک پایه میکرو 92/93دارم به نظرتون درسنامه اینو بخونم یا جدیدش تهیه کنم ؟؟؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      فک نکنم درس نامه ش تغییر چندانی کرده باشه

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز.

فکر نکنم درسنامه هاش خیلی عوض شده باشن و اکثرا همون هستن اما خب تست هاش چرا. اگه منبع دیگه ای دارید که تست های جدیدی رو با توجه به تغییرات کتاب توی خودش داره

نیازی نیست کتابتون رو عوض کنید اما اگه فقط همین یه منبع رو واسه فیزیک دارید بهتره چاپ جدیدشو بگیرید
      این را بخاطر داشته باش
      موفقیت
      تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _-Mohammad-_ نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز.

فکر نکنم درسنامه هاش خیلی عوض شده باشن و اکثرا همون هستن اما خب تست هاش چرا. اگه منبع دیگه ای دارید که تست های جدیدی رو با توجه به تغییرات کتاب توی خودش داره

نیازی نیست کتابتون رو عوض کنید اما اگه فقط همین یه منبع رو واسه فیزیک دارید بهتره چاپ جدیدشو بگیرید
      نه عزیز من فقط برای درسنامش میخوام مگر نه واسه تستاش کل ازمون های گاج و گزینه دو هستش و حتی میتونم از کتابخانه بیارم تست بزنم من سوال اینه که اگه من درسنامه اینو بخونم به همراه خودم کتاب کفاف میده یعنی اگه کامل بخونم چقدر میتونم بزنم؟؟

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hasssan نمایش پست ها
      نه عزیز من فقط برای درسنامش میخوام مگر نه واسه تستاش کل ازمون های گاج و گزینه دو هستش و حتی میتونم از کتابخانه بیارم تست بزنم من سوال اینه که اگه من درسنامه اینو بخونم به همراه خودم کتاب کفاف میده یعنی اگه کامل بخونم چقدر میتونم بزنم؟؟
      خب اگه فقط واسه ی درسنامش هست که اشکالی نداره. چون هرجا درسنامه هم یه کمبود ها و کاستی هایی داشته باشه با آزمون های گزینه 2 و کانون که بروز هستند جبران میشه

کتاب فیزیک گاج کتاب کاملی هستش و از این بابت نگرانی نداشته باشید اما اینکه من بگم اگه بخونی مثلا فلان درصد رو میزنی کلا باهاش مخالفم چون فقط به کتاب بستگی نداره و کلی چیز دیگه توی اینکه توی کنکور شما چه درصدی کسب کنین دخیل هست

به هر حال اگه خوب بخونید و واقعا زحمت بکشید و توی کنکور اتفاق خاصی نیوفته واستون ایشالا که به درصد مطلوبی دست پیدا میکنید
      این را بخاطر داشته باش
      موفقیت
      تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن