X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

مشاوره برای کنکور ازاد

سلام///بدون مقدمه میرم سراغ سوال:بچه ها من خیلی به رشته کامپیوتر علاقه دارم///از همون سال اول ( الان تحربی ( پیش دانشگاهی ام) به کامپیتر علاقه داشتم///سوم راهنمایی html (یه زبون برنامه نویسی ابتدایی برای طراحی سایت و وبلاگ) رو یاد گرفته بودم که تو تابستون همون سال سئو و با پی اچ پی رو یاد گرفتم ( بدون اینکه کلاسی برم) ///الان پایتون و ویژوال بیسیک و سی شارپ رو هم به کالکشنم اضافه کردم./// حالا میخواستم مقدمه نگم d:///خلاصه اینکه من از اومدن به رشته تجربی پشیمونم//// میخواستم ببینم میتونم الان کنکور ازاد فنی کامپیوتر شرکت کنم ؟( چون فنیا با سواد ترن و چنتا دلیل دیگه) اگه اون راه نشد ///برم ریاضی ازاد؟یا همین تجربی رو ادامه بدم؟ استان گیلان انزلی زندگی میکنم///. تجربی رو به خاطر موقعیت شغلی انتخاب کردم///پشیمونی سودی داره یا نه؟///درسای تجربی رو به خاطر علاقه نداشتن نخوندم.///منظورم واسه کنکوره نه درس دبیرستانی///خب میتونید راهنمایی کنید؟

2. Top | #2
      ayl
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اگه واقعا علاقه داری امسال دفترچه کنکور که اومد رشته ی ریاضی امتحان بده، برای انتخاب رشته مهندسی کامپیوتر را انتخاب کن

تلاشتو کن دولتی قبول بشی، نشد برو آزاد
      فقط برام دعا کنید...

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط a3boss نمایش پست ها
      سلام///بدون مقدمه میرم سراغ سوال:بچه ها من خیلی به رشته کامپیوتر علاقه دارم///از همون سال اول ( الان تحربی ( پیش دانشگاهی ام) به کامپیتر علاقه داشتم///سوم راهنمایی html (یه زبون برنامه نویسی ابتدایی برای طراحی سایت و وبلاگ) رو یاد گرفته بودم که تو تابستون همون سال سئو و با پی اچ پی رو یاد گرفتم ( بدون اینکه کلاسی برم) ///الان پایتون و ویژوال بیسیک و سی شارپ رو هم به کالکشنم اضافه کردم./// حالا میخواستم مقدمه نگم d:///خلاصه اینکه من از اومدن به رشته تجربی پشیمونم//// میخواستم ببینم میتونم الان کنکور ازاد فنی کامپیوتر شرکت کنم ؟( چون فنیا با سواد ترن و چنتا دلیل دیگه) اگه اون راه نشد ///برم ریاضی ازاد؟یا همین تجربی رو ادامه بدم؟ استان گیلان انزلی زندگی میکنم///. تجربی رو به خاطر موقعیت شغلی انتخاب کردم///پشیمونی سودی داره یا نه؟///درسای تجربی رو به خاطر علاقه نداشتن نخوندم.///منظورم واسه کنکوره نه درس دبیرستانی///خب میتونید راهنمایی کنید؟
      میتونی کنکور ریاضی شرکت بکنی به همین سادگی!!
      خوب بخونی سراسری قبول میشی

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      داداش اولا یه چیز و بهت میگم که ازاد نرو با اینکه برنامه نویسی 80% کار و تمرین خودته اما همون 30 درصد هم خیلیه
      دوما متقاضیان رشته کامپیوتر داره سر به فلک میکشه !
      قبولی کامپیوتر شهر ما امسال حدود 2000 تا 3000 رتبه رفت پایین تر !
      سال قبل با حدود 7500 اورده بودن اگه اشتباه نکنم امسال تا 4500 گرفت تقریبا یه کم بیشتر یا کمتر
      ولی بخونی راحت قبولی حداقل شهرستانای استانت رو
      خوشا دیدار ما در خواب ...

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن