نوشته اصلی توسط
fan
سلام دوستان من سنجش ثبت نام کردم،چون فکر میکردم زیر نظر سازمان سنجشه.اما اخیرا فهمیدم یه تعداد کارمند بازنشسته ی سنجش به صورت خودگردان آزمونها رو میگیرن و آزمونهای برنامه ایش ارزشی ندارن و مهم جامعها هستن.به نظرتون سنجش میشه نرم؟امسال اولین بار هست که واقعا دارم درس میخونم میترسم سنجش سبک خوندنمو سطحی کنه و چون اسونه فک کنم همه چی رو یاد گرفتم و تهش هیچی به هیچی.دختر یکی از فامیلای خیلی نزدیکمون تو سنجش رتبه میاورد اما تو کنکور ۵ رقمی اورد نجومی!به همین خاطر تصمیم گرفتم سنجش نرم.قلمچی هم که تو کل این سه سالی که کنکوری بودم رفتم و همیشه دو سه تا آزمون رفتم،نتیجه هم نگرفتم،بعدش ول کردم و خلاصه به هر دلیلی قلمچی به من هیچ کمکی نکرده.و میدونین که برای نتیجه گرفتن تو قلمچی باید حداقل یکبار همه ی دروس رو کامل خونده باشی.من تصمیم گرفتم تا بهمن ماه خودم بخونم و حداقل پایه رو و نوبت اول پیش رو بخونم بعدش قلمچی برم.نظرتون؟یا اینکه از یه ماه دیگه برم؟یعنی یه ماهه از اول تا اونجایی که آزمون یه ماه بعد کانون سوال میده بخونم و از یه ماه بعد شروع کنم با قلمچی پیش برم؟لطفا نظر واقعیتون رو بگین که به نظرتون چه کاری بهتره؟لطفا مغرضانه جواب ندین واقعا به مشورت نیاز دارم.