خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 33
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

برای تدریس خصوصی فیزیک و ریاضی ساعتی چقدر منصفانه هست؟

سلام
      بچه ها یکی از آشناهامون فوق لیسانس آزاد قبول شده و همونطور که می دونید هزینه اش کمرشکنه و برای اینکه یک کمک خرجی داشته باشه قصد داره از طریق تدریس خصوصی اینکار رو انجام بده.چند باری هم اون موقع که من کنکور داشتم بهم کمک کرد انصافا خیلی خوب بود.

از من کمک خواسته که بهش بگم ساعتی چند بگیره منصفانه است.من هم واقعا نمی دونم چه جوابی بهش بدم.اینه که از شما کمک می خوام.در ضمن من چون تا حالا پول معلم خصوصی گرفتن رو نداشتم هیچ ایده ای از اینکه ساعتی چنده ندارم فقط سال 86 برای درس عربی 2 یادمه میخواستم معلم بگیرم که گفت ساعتی 50 تومن و من دیگه کلا معلم گرفتن رو فراموش کردم.

کمی از نحوه کارش و تسلطش براتون بگم اولا همیشه یک جزوه از قبل نوشته شده داره.کلاسش معمولا 1 ساعت و نیمه که 15 دقیقه اش استراحته.بیشتر هم دید کنکوری داره و تستی کاره تا تشریحی.یه چند سالی هم بعد کنکورش رایگان تو دبیرستان خودشون تدریس کرده.

برام خیلی مهمه که بهش کمک کنم و یه رقم چرت بهش نگم اینه که از شما تقاضای کمک دارم(مثلا خود شما اگر تو ریاضی یا فیزیک نیاز به معلم داشته باشید دوست دارید جلسه ای چند باشه هزینه اش؟).ایشون ساکنه تهرانه. نمی دونم دیگه به چه اطلاعاتی نیاز دارید؟

یه سوال دیگه هم ازم پرسید، معمولا پول هر جلسه رو آخر جلسه میگیرن یا قبل تشکیل کلاس پول 10 جلسه رو جلوتر می گیرن یا کلا بعد مثلا 4 جلسه پول می گیرن؟

ممنون میشم بهمون کمک کنید.

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mariz
      نمایش مشخصات
      من نظری ندارم چون الان سال هاست که از جو درس و کلاس خصوصی دور بودم. اما این رو میدونم که زمان ما شهر به شهر قیمتا فرق میکرد. همیشه هم کلاس ریاضی و فیزیک گرون بوده. اما بهتره یه جوری بگیره که هم دست خودش یه پولی بیاد هم اونی که میخواد باهاش کلاس بگیره جیبش آسفالت نشه!

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      من خودم کلاس ریاضی و فیزیک میرفتم...جلسه ای 40 تومن بود خیلی خوب میگرفت...اما مثلا عربی بود ساعتی 50 که هر جلسش 4 ساعته بود که میشد 200تومن هر جلسه والا هر کسی یه جور میگیره

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      راستش من الان از قیمتا خبر ندارم!

اما سال 90 واسه دروس ریاضی و فیزیک معلم خصوصی داشتم ریاضی جلسه اش 1 ساعته بود و 25ت میگرفت . فیزیک هر جلسه 1.5ساعته و ی کله هم کار میکرد و اصلا استراحت نمیداد بعد میگفت برو 15مین استراحت کن و ادامش 1ساعت دیگه کار میکرد (کلا هر جلسه 2.5ساعت)!! اصلا هم قیمت نمیگفت هرچی اصرار میکرد بابام میگفت خودتون هرچقدر که میخواید بدید ماهم هر 2 جلسه 100ت + بنزین ماشینش!!! چون از ی شهر دیگه میومد خونمون میدادیم و واقعا خوب درس میداد و شاگرد هم زیاد داشت بهش میگفتن حسن فیزیک! خیلی منصفانه بود قیمتا. (ریاضی و فیزیک هردو ، هردو جلسه پولشون رو میگرفتن)
      ولی الان حتما بیشتر شده و اکثر معلما خیلییییی پولکی شدن ! بهتره بره از اموزشگاه ها بپرسه واسه تدریس خصوصی کلاساشون چنده
      تو همه چیت تکمیله !

منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      معمولا پول رو جلسه ای یا دو جلسه یه بار میدن
      قیمت با توجه به معلمشه ولی اگه یه دانشجو بیاد و خیلی هم با تجربه نباشه جلسه ای 30 تومن و اگه معلم خوب بیاد از 70 تاااا 500 تومنم هست.
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

6. Top | #6
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من واس فیزیک 60 میدم واس ریاضی 70.
      دیگه نرخه 60 ب پایین تموم شده
      ﺍﺯ ﯾﻪ ﺟــﺎﯾﯽ ﺑﻪ ﺑﻌﺪ . . .
      ﻓﻘﻂ ﯾــﻪ ﺣــﺲ ﺩﺍﺭﯼ، ﺣﺲِِ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺗﯽ !
      ﻧــﻪ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘــﻦ ﻫـــﺎ ﺧﻮﺷﺤـــﺎﻝ ﻣﯿــﺸﯽﻭ
      ﻧــﻪ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺷﺘـــﻦ ﻫـــﺎ ﻧــﺎﺭﺍﺣﺖ ...!

{ ﻋﻠﯿﺮﺿﺎ ﺭﻭﺷﻦ }

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      س. ما پارسال از شهر مجاور دبیر فیزیک اوردیم جلسه ای ک 90 مین بود میگرفت 65ت...بنظرم اون فامیلتون وا3 شروع 40 ت بگیره خوبه....

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط رهی نمایش پست ها

برام خیلی مهمه که بهش کمک کنم و یه رقم چرت بهش نگم اینه که از شما تقاضای کمک دارم(مثلا خود شما اگر تو ریاضی یا فیزیک نیاز به معلم داشته باشید دوست دارید جلسه ای چند باشه هزینه اش؟).ایشون ساکنه تهرانه. نمی دونم دیگه به چه اطلاعاتی نیاز دارید؟

یه سوال دیگه هم ازم پرسید، معمولا پول هر جلسه رو آخر جلسه میگیرن یا قبل تشکیل کلاس پول 10 جلسه رو جلوتر می گیرن یا کلا بعد مثلا 4 جلسه پول می گیرن؟

ممنون میشم بهمون کمک کنید.
      چون ساكن تهرانه قیمت ها یه کم بالاتره. من الان خودم عربی تدریس میکنم واسه یه کلاس خصوصی ساعتی( یعنی یک ساعت و نیم در واقع) 90 تومان. کلاس های دیگه بستگی به تعداد افراد داره. دوستانی دارم که ریاضی و فیزیک درس میدن و حدود 120 تومان میگیرن. بستگی به طرف هم داره که چقدر بتونه روشهای خوبی داشته باشه و اونا رو آموزش بده. هزینه جلسه هم کاملا سلیقه ایه که کی پرداخت بشه. یکی اگه از قبل پرداخت نشه پول هر جلسه نمیره یکی هم بعد چند جلسه میگیره. ولی بعد هر 4 جلسه خیلی خوبه.

9. Top | #9
      کاربر فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      سلام بستگی به معلمش مثلا ما ی گروه بودیم پارسال میخواستیم با کرامت کلاس بگیریم میگفت جلسه ای 3 میلیون! انگار میخواست اپولوهوا کنه
      یا مثلا واعظی جلسه ای 400 میگیره
      بستگی به سواد معلم داره

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کسي از نرخ زيست و شيمي هم خبر داره؟

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      راستي اينطوريم تدريس ميکنن که مثلا از شيمي فقط مباحث محاسباتي مثلا استوکيومتري اسيدباز سينتيک و الکترو رو تدريس کنن؟کلا مبحثي تدريس ميکنن؟

12. Top | #12
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_NRT نمایش پست ها
      راستي اينطوريم تدريس ميکنن که مثلا از شيمي فقط مباحث محاسباتي مثلا استوکيومتري اسيدباز سينتيک و الکترو رو تدريس کنن؟کلا مبحثي تدريس ميکنن؟
      آره دیگه وقتی خصوصی بگیری هر چی خودت بخوای تدریس میکنه.
      قیمتاشم فک کنم همون بالا 70 باشه.
      من پارسال به خاطر اینکه تو شهرمون معلم زیست تاپ در حد کنکور نبود استاد از تهران میوردم واس 3 ساعت 200 میگرفت هزینه رفت و آمدشم با خودم بود.
      کلا واس یه استاد درجه 1 باس خوب پول بدی ولی در حد متوسط فک نکنم بالا 90 بگیره.
      ﺍﺯ ﯾﻪ ﺟــﺎﯾﯽ ﺑﻪ ﺑﻌﺪ . . .
      ﻓﻘﻂ ﯾــﻪ ﺣــﺲ ﺩﺍﺭﯼ، ﺣﺲِِ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺗﯽ !
      ﻧــﻪ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘــﻦ ﻫـــﺎ ﺧﻮﺷﺤـــﺎﻝ ﻣﯿــﺸﯽﻭ
      ﻧــﻪ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺷﺘـــﻦ ﻫـــﺎ ﻧــﺎﺭﺍﺣﺖ ...!

{ ﻋﻠﯿﺮﺿﺎ ﺭﻭﺷﻦ }

13. Top | #13
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      واقعا بستگی به دبیرش داره!‌2 عامل خیلی مهمه! رزومه و تجربه‌شون!‌ مثلا من یه بار برای برادرم یه معلم فیزیک گرفتم، متولد 70 بود! ولی جلسه‌ای 80 گرفت، اما کارشو خوب بلد بود و البه چندتا کتاب هم نوشته بود! حالا هم بسته به این 2 عامل باید ببینید چه‌قدر منصفانه‌ست!

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      یه قیمت واحد نداره ..هر کسی هرجور زورش برسه میگیره..من خودم دوتا جلسه رفتم همه اون چیزایی که استادم تو علوی بهمون گفته بود و گفت منم نرفتم

15. Top | #15

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_NRT نمایش پست ها
      کسي از نرخ زيست و شيمي هم خبر داره؟
      دو تا از عمو هام دبیرن که شیمی 80
      فیزیک 90
      جونی نیست
      انگار نوری نیست

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن