سلام
بچه ها یکی از آشناهامون فوق لیسانس آزاد قبول شده و همونطور که می دونید هزینه اش کمرشکنه و برای اینکه یک کمک خرجی داشته باشه قصد داره از طریق تدریس خصوصی اینکار رو انجام بده.چند باری هم اون موقع که من کنکور داشتم بهم کمک کرد انصافا خیلی خوب بود.
از من کمک خواسته که بهش بگم ساعتی چند بگیره منصفانه است.من هم واقعا نمی دونم چه جوابی بهش بدم.اینه که از شما کمک می خوام.در ضمن من چون تا حالا پول معلم خصوصی گرفتن رو نداشتم هیچ ایده ای از اینکه ساعتی چنده ندارم فقط سال 86 برای درس عربی 2 یادمه میخواستم معلم بگیرم که گفت ساعتی 50 تومن و من دیگه کلا معلم گرفتن رو فراموش کردم.
کمی از نحوه کارش و تسلطش براتون بگم اولا همیشه یک جزوه از قبل نوشته شده داره.کلاسش معمولا 1 ساعت و نیمه که 15 دقیقه اش استراحته.بیشتر هم دید کنکوری داره و تستی کاره تا تشریحی.یه چند سالی هم بعد کنکورش رایگان تو دبیرستان خودشون تدریس کرده.
برام خیلی مهمه که بهش کمک کنم و یه رقم چرت بهش نگم اینه که از شما تقاضای کمک دارم(مثلا خود شما اگر تو ریاضی یا فیزیک نیاز به معلم داشته باشید دوست دارید جلسه ای چند باشه هزینه اش؟).ایشون ساکنه تهرانه. نمی دونم دیگه به چه اطلاعاتی نیاز دارید؟
یه سوال دیگه هم ازم پرسید، معمولا پول هر جلسه رو آخر جلسه میگیرن یا قبل تشکیل کلاس پول 10 جلسه رو جلوتر می گیرن یا کلا بعد مثلا 4 جلسه پول می گیرن؟
ممنون میشم بهمون کمک کنید.