X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 14 از 16 نخستنخست ... 4131415 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 196 به 210 از 229
    1. Top | #196
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها

شما حوصله بحث نداشتی ! جواب های قبلی رو هم بدون قبول کردن رها کردی ! دوباره برگشتی این چرت و پرتا رو کپی پیست کردی ؟ در ضمن جلد 5 کافی 349 صفحه بیشتر نیست ! چطوری از صفحه 517 اصول کافی حدیث در اوردید ؟ @shima1996

فایل پیوست 68437
      اینم اصول کافی جلد 5 صفحه 517 :

فایل پیوست 68438

@8MIT8 سجاد جان ایشون جنبه بحث کردن رو ندارن . بی زحمت این تومار هایی که کپی پیست میکنن رو پاک کن که اگه سوالی داشتن بپرسن و جوابشون رو بگیرن نه اینکه هی تومار کپی پیست کنن
      ببخشید چرا منو نقل قول کردید؟😐😐😐[emoji52]

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
      چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد.... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ وفلک!!!!

2. Top | #197
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr Sky نمایش پست ها
      دوستان اگه میخواید حرفای منو نقل بگیرید و درموردش بحث کنید....ولی من جوابی نمیدم ...قبلا این جوابا رو تو اینترنت خوندم و 90% شو ن رو پیش بینی میکنم......
      .
      .
      .من فقط میخوام بقیه احتمال گرا تر باشن و و قبل از پذیرفتن چیزا از خودشون سوال بپرسن.....اگه دوست داشته باشن میتونن برن تو گوگل سرچ کنن خودشونجوابای آخوندا رو ببینن و تصمیم بگیرن
      .حرفام رو هم نه تایید میکنم نه رد.که البته اکثرن کپی پیست هستن.....
      شما نه از بحث کردن چیزی حالیت میشه نه کلا چیزی حالیت میشه . فکر میکنم عقده داری و هر یه ساعت یه بار سر میزنی اینجا یه متن دراز کپی میکنی ملت هم جوابت رو بدن .بچه جون بفرما برو کشکت رو بساب . همینا که تو بهشون میگی آخوند اینقدر زندگیشون با برکته که امثال تو دارن در مورد عمر طولانیشون جک میسارزن واون اخوندا فهم و شعور این رو دارن که وقت مردم رو نگیرن . البته صحبت از شعور برای شما بی فایدست چون انگار ازش بهره ای نبردی .

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try
      ویرایش توسط 0M0HamMad0 : 19 اسفند 1395 در ساعت 01:32

3. Top | #198
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

@8MIT8 سجاد جان ایشون جنبه بحث کردن رو ندارن . بی زحمت این تومار هایی که کپی پیست میکنن رو پاک کن که اگه سوالی داشتن بپرسن و جوابشون رو بگیرن نه اینکه هی تومار کپی پیست کنن
      منم مواردی رو که شما محمد جان ذکر کردی به این دوست عزیزمون عرض کردم و یادآور شدم

منتهی خب این دوستمون از یه سری سایت هایی که نسبت به اسلام خصوصا تشیع کینه دارن یه سری مطالب که سندیت هم نداره حتی بدون تفکر و تحقیق بر میداره کپی میکنه و بیان میکنه خیال هم میکنه که این مطالب صحیح هستند و ... ، حتی جالبه که این سایت ها متن عربی حدیث رو هم قرار ندادن که بشه تحقیق و جستجو کرد در صورتی که تمام سخنان بنده و شما همشون با سند و مدرک بودن که جای هیچ بحثی رو باقی نمیگذاره دیگه و ...

راستی محمد جان من دسترسی ندارم برای حذف یا ویرایش پست ها ، به نظرم دلیلی هم نداره پست ها و مطالب اشتباه این دوستمون حذف بشه که بعدا ادعا کنه کم آوردیم و جوابی نداشتیم و این داستانا

در پایان هم به این دوستمون پیشنهاد میکنم بجای رجوع به امثال این سایت ها خودش بدون تعصب و با انصاف دست به کار بشه و کتاب بگیره دستش و تحقیق کنه ، قدر مسلم اینطوری به نتایج دقیق تر و شفاف تری خواهد رسید و ...

4. Top | #199
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

گفتم اگه میخواید پستامو نقل بگیرید و در موردش بحث کنید ..نگفتم بهم توهین کنید........گفتم اصلا هدفم بحث کردن نیست
      .
      .
      .من یه سری موضوعات رو در مورد اسلام گذاشتم...خوب شما هم جوابشو بده و حقانیت اسلام و شیعه رو اثبات کن و ....این کارم که اصلن باعث اثبات حق بودن اسلام میشه.............
      .
      .
      .
      .جناب سجاد یه نگاه به این پست بینداز تا بفهمی سخیف ترین لحن چیه....
      ..

.حتی حیوان چهارپا هم یه چیزی حالیش میشه.........
      .
      .با این حرفت فقط خودتو و عقایدتو خراب کردی......
      بای بای
      ما بیکار نیستیم بشینیم تک تک اراجیفی که شما کپی میکنی رو جواب بدیم . شما هم خدا نیستی که ایمان کسی رو آزمایش کنی ! تا همین جا هم که جواب دادیم فک کردیم داریم با یه ادم با منطق بحث میکنیم نه یه خود خدا بین که میخواد ایمان ملت رو ازمایش کنه !

هر وقت بزرگ شدی و احساس کردی بیشتر از یه چارپا میفهمی همینجا منشن کن هر سوالی داری بیایم جواب بدیم . اوکی ؟ فقط قبلش مطمئن شو بیشتر از یه چارپا میفهمی که باز وقت ملت رو نگیری

There is enough light
      for one who wants to see

5. Top | #200
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها
      منم مواردی رو که شما محمد جان ذکر کردی به این دوست عزیزمون عرض کردم و یادآور شدم

منتهی خب این دوستمون از یه سری سایت هایی که نسبت به اسلام خصوصا تشیع کینه دارن یه سری مطالب که سندیت هم نداره حتی بدون تفکر و تحقیق بر میداره کپی میکنه و بیان میکنه خیال هم میکنه که این مطالب صحیح هستند و ... ، حتی جالبه که این سایت ها متن عربی حدیث رو هم قرار ندادن که بشه تحقیق و جستجو کرد در صورتی که تمام سخنان بنده و شما همشون با سند و مدرک بودن که جای هیچ بحثی رو باقی نمیگذاره دیگه و ...

راستی محمد جان من دسترسی ندارم برای حذف یا ویرایش پست ها ، به نظرم دلیلی هم نداره پست ها و مطالب اشتباه این دوستمون حذف بشه که بعدا ادعا کنه کم آوردیم و جوابی نداشتیم و این داستانا

در پایان هم به این دوستمون پیشنهاد میکنم بجای رجوع به امثال این سایت ها خودش بدون تعصب و با انصاف دست به کار بشه و کتاب بگیره دستش و تحقیق کنه ، قدر مسلم اینطوری به نتایج دقیق تر و شفاف تری خواهد رسید و ...

ممنون سجاد جان. یادم نبود رنگت تغییر کرده
      کلا جواب داده به چیزایی که این میذاره بی فایدست من ک وقتم رو طلف نمیکنم . هر وقت خواست بحث کنه میایم میشینیم بحث میکنیم .

There is enough light
      for one who wants to see

6. Top | #201
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات

ما بیکار نیستیم بشینیم تک تک اراجیفی که شما کپی میکنی رو جواب بدیم . شما هم خدا نیستی که ایمان کسی رو آزمایش کنی ! تا همین جا هم که جواب دادیم فک کردیم داریم با یه ادم با منطق بحث میکنیم نه یه خود خدا بین که میخواد ایمان ملت رو ازمایش کنه !

هر وقت بزرگ شدی و احساس کردی بیشتر از یه چارپا میفهمی همینجا منشن کن هر سوالی داری بیایم جواب بدیم . اوکی ؟ فقط قبلش مطمئن شو بیشتر از یه چارپا میفهمی که باز وقت ملت رو نگیری
      این چه طرز حرف زدنهابروی هرچی مسلمونو بردی که
      ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
      تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
      اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
      یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
      و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
      خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی

7. Top | #202
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تاپیک رو ببندید 2 نوع بحث هست که هیچ وقت به جای خوبی منتهی نمیشه :1- سیاسی2- مذهبی
      تا بیشتر از این بین بچه ها اختلاف نیفتاده ببندید تاپیکو

8. Top | #203
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

خود واقعیتو بیشتر نشون بده...ادامه بده
      .
      .
      .جناب محمد من ایمان کسی رو آزمایش نمیکنم.....دوست دارم روزی صد تا پست که اسلام رو زیر سوال میبره بزارم . هر کسی خواست بحث کنه و جواب بده هر کی خواست بره تحقیق ....اینو هم میگم نه میدونم درسته نه غلط .........من دوست ندارم بحث کنم در موردش.چرا کمی به مغزت فشار نمیاری که نمیخوام بحثی کنم. با این موضوع مشکل داری به من ربطی نداره......
      .
      .
      .
      پسنام هم خلاف قوانین نیست که حذف بشن.....نگران به خطر افتادن اسلام هم نباش . مطمعنا هر کسی هه جواب های کسایی مثل سجاد و امیر و شما نگاه میکنه و میفهمه که جواب های کاملن منطقی واسه حرفای من هست یا خودش میره تحقیق میکنه...و میفهمه اسلام کاملن حقه
      .
      .
      .
      در ضمن بهتره پستام رو هم نقل نکنی دیگه.......
      .
      چون من آدم حسابت میکنم ولی دیگه ترجیح میدم حتی نگاه پست هات هم نکنم..........
      .
      .
      .
      .
      دوستان عزیز لطفا رعایت کنین ، خوبیت نداره

قراره با هم چهار کلام حرف حساب و منطقی بزنیم و هر کسی در کمال احترام منطق و استدلال هاش رو بیان کنه ، قرار نیست از سر و کول هم بالا بریم و طرفین بخوایم عقایدمون رو به زور بر هم تحمیل کنیم ، فرضا من استدلال و دلایلم رو بیان میکنم هر کی خواست میپذیره هر کسی هم نخواست بپذیره مشکلی نیست و ...

9. Top | #204
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها
      دوستان عزیز لطفا رعایت کنین ، خوبیت نداره

قراره با هم چهار کلام حرف حساب و منطقی بزنیم و هر کسی در کمال احترام منطق و استدلال هاش رو بیان کنه ، قرار نیست از سر و کول هم بالا بریم و طرفین بخوایم عقایدمون رو بر زور بر هم تحمیل کنیم ، فرضا من استدلال و دلایلم رو بیان میکنم هر کی خواست میپذیره هر کسی هم نخواست بپذیره مشکلی نیست و ...
      سجاد جان بحث منطقی نمیکنن ایشون . وگرنه ما که داشتیم جواب میدادیم . بحث پذیرفتن یا نپذیرفتن نیست . ایشون داره وقت ما رو طلف میکنه . گفتم که هر وقت خواست بیاد یکی یکی سوالاتش رو بپرسه ما هم جوابشو میدیم ...

There is enough light
      for one who wants to see

10. Top | #205
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

راه حلش حذف کردن این تاپیک نیست...راه حلش اخراج کردن کاربرانی هست که به راحت به بقیه توهین میکنند.....
      .
      .من فقط یه جا به یه پیامبری گفتم پست فطرت ..که هدفم این بود که به امیر بگم من شخصی رو به صورت پیش فرص پیامبر قبول نمیکنم ..که اینو تنها راه ممکن دوسنستم و البته بعدشم معذرت خواهی کردم.
      .
      .
      .
      در ضمن نگران به خطر افتادن دین اسلام نباشید......هر کسی با خوندن حرفای من یه تحقیق ساده تو اینترنت میکنه و با خوندن جوابای کاملن منطقی به حقانیت اسلام بیشتر پی میبره و اسلام مستحکم تر میشه و همه درک درستی ازش پیدا میکنند...
      .
      .
      .
      .
      بحث سیاسی و مذهبی به نتیجه ای نمیرسه........این دلیل نمیشه که تاپیک بسته بشه...........
      .
      .مگه اینکه آزادی بیان بخواد نقص بشه و .......
      .
      .
      .
      .بای
      .
      .راستی من دیگه تو این تاپیک اصلن پست نمیزارم...نگران نباشید:-|
      شما بیخود کردی به پیامبر فهش دادی . خوبه منم به هفت جد و آبادت توهین کنم بعد بگم هدفم اینه که بگم به صورت پیشفرض حلال زادگیت رو قبول ندارم ؟آزادی بیانه دیگه ! آخه این چه منطق چرندیه که داری ؟ تو حق نداری به هیچکس توهین کنی . آره بحث با امثال شما به هیچ جا نمیرسه چون به جای بحث کردن فهاشی میکنید ! به ما گفتن هر وقت یکی محترمانه ازت سوال کرد محترمانه جوابش رو بده . هر وقت یکی بهت توهین کرد بزن تو گوشش که دیگه از این غلطا نکنه .

There is enough light
      for one who wants to see

11. Top | #206
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

سجاد جان بحث منطقی نمیکنن ایشون . وگرنه ما که داشتیم جواب میدادیم . بحث پذیرفتن یا نپذیرفتن نیست . ایشون داره وقت ما رو طلف میکنه . گفتم که هر وقت خواست بیاد یکی یکی سوالاتش رو بپرسه ما هم جوابشو میدیم ...
      تا حدودی موافقم ، دوستمون یه اشکالی که قبلا هم من گفتم تو کارش داره اینه که آداب و اصول گفتگو رو بعضا رعایت نمیکنه به این معنی که وقتی داریم گفتگو میکنیم باید اول تکلیف یه موضوع مشخص بشه بعد در مورد موضوع و مبحث بعدی گفتگو بشه در صورتی که هنوز تکلیف یه موضوع مشخص نشده دوستمون از این شاخه پریده به اون یکی شاخه و یه مبحث جدید رو مطرح کرده و ...

البته شمام محمد جان بهتره کمی صبورانه با این موضوع برخورد میکردی

سجاد من چه توهین و بی احترامی کردم که نقلم کردی.......دیگه انصاف داشته باش
      .
      .# بهونه نیار

...همونطور که گفتم دیگه پست نمیزارم اینجا.....این دیگه آخریش ..بود
      کلی جفتتون رو نقل کردم و حرفام کلی و متوجه جفتتون بود داداش

بچه ها بهانه میارن

به هر لحن کلام جفتتون مناسب نبود ، همونطور که میدونید اصولا تو همچنین جو نمیشه بحث علمی و عقلی کرد و ...

بهتره این سوء تفاهم ها رو دیگه ادامه ندید دوستان

12. Top | #207
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      فارغ از هردین ومذهب وتفکرو اعتقاد هممون انسانیم ومطابق انسانیست بایدبرای هرچیزی ارزش قائل باشیم...
      انتقادهایی روکه بهم می کنیم محترمانه باشه نه بالحن بدکه هردوطرف از ازبحث ناراحت ودلزده بشن وبه تفکرات هم احترام بذاریم ودنبال دلیل منطقی باشیم...
      ودرآخریکمی هم گذشت داشته باشیم که نشون دهنده ی بزرگی شخصیت هست

13. Top | #208
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دین اسلام واقعا قشنگه و پیامبرمون حضرت محمد برترین پیامبر و برترین انسان از نظر اخلاق ....

خواهشا به دین و پیامبرای همدیگه توهین نکنید...اگ واقعا سواد دارید با منطق بحث کنید..ن با توهین....
      مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..

14. Top | #209
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نام: pic16.jpg نمایش: 43 اندازه: 56.6 کیلو بایت
      مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..

15. Top | #210
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات

شما بیخود کردی به پیامبر فهش دادی . خوبه منم به هفت جد و آبادت توهین کنم بعد بگم هدفم اینه که بگم به صورت پیشفرض حلال زادگیت رو قبول ندارم ؟آزادی بیانه دیگه ! آخه این چه منطق چرندیه که داری ؟ تو حق نداری به هیچکس توهین کنی . آره بحث با امثال شما به هیچ جا نمیرسه چون به جای بحث کردن فهاشی میکنید ! به ما گفتن هر وقت یکی محترمانه ازت سوال کرد محترمانه جوابش رو بده . هر وقت یکی بهت توهین کرد بزن تو گوشش که دیگه از این غلطا نکنه .
      دیگه داری گندشو بالا میاری ها...الان مثلا زدی تو گوش مستر اسکای؟
      #لات_مجازی_نباشیم...

به جای این دری وری ها برو درستو بخون چند ماه دیگه کنکور داری همون پیامبری که داری ازش دفاع میکنی روش سیرابی و مایجتاچ داخل شکم گوسفند رو رختن خم به ابرو نیاورد و باز همون آدم هارو به راه راست هدایت کرد(تو یه رمان در مورد زندگی حضرت محمد خوندم)بعد شما میای اینجا توهین میکنی هرچی تو دهنتع استفراغ میکنی بیرون؟مردی بیا برو با داعشی ها بجنگشهید میشی میری بهشت دیگهمستر اسکای رو میخوان تو گور شما بخوابونن؟؟؟خدایا توعبه
      ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
      تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
      اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
      یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
      و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
      خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی

صفحه 14 از 16 نخستنخست ... 4131415 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 20 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 20 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن