چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد.... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ وفلک!!!!

شما نه از بحث کردن چیزی حالیت میشه نه کلا چیزی حالیت میشه . فکر میکنم عقده داری و هر یه ساعت یه بار سر میزنی اینجا یه متن دراز کپی میکنی ملت هم جوابت رو بدن .بچه جون بفرما برو کشکت رو بساب . همینا که تو بهشون میگی آخوند اینقدر زندگیشون با برکته که امثال تو دارن در مورد عمر طولانیشون جک میسارزن واون اخوندا فهم و شعور این رو دارن که وقت مردم رو نگیرن . البته صحبت از شعور برای شما بی فایدست چون انگار ازش بهره ای نبردی .
There is enough light for one who wants to see
ویرایش توسط 0M0HamMad0 : 19 اسفند 1395 در ساعت 01:32
منم مواردی رو که شما محمد جان ذکر کردی به این دوست عزیزمون عرض کردم و یادآور شدم
منتهی خب این دوستمون از یه سری سایت هایی که نسبت به اسلام خصوصا تشیع کینه دارن یه سری مطالب که سندیت هم نداره حتی بدون تفکر و تحقیق بر میداره کپی میکنه و بیان میکنه خیال هم میکنه که این مطالب صحیح هستند و ... ، حتی جالبه که این سایت ها متن عربی حدیث رو هم قرار ندادن که بشه تحقیق و جستجو کرد در صورتی که تمام سخنان بنده و شما همشون با سند و مدرک بودن که جای هیچ بحثی رو باقی نمیگذاره دیگه و ...
راستی محمد جان من دسترسی ندارم برای حذف یا ویرایش پست ها ، به نظرم دلیلی هم نداره پست ها و مطالب اشتباه این دوستمون حذف بشه که بعدا ادعا کنه کم آوردیم و جوابی نداشتیم و این داستانا
در پایان هم به این دوستمون پیشنهاد میکنم بجای رجوع به امثال این سایت ها خودش بدون تعصب و با انصاف دست به کار بشه و کتاب بگیره دستش و تحقیق کنه ، قدر مسلم اینطوری به نتایج دقیق تر و شفاف تری خواهد رسید و ...

ما بیکار نیستیم بشینیم تک تک اراجیفی که شما کپی میکنی رو جواب بدیم . شما هم خدا نیستی که ایمان کسی رو آزمایش کنی ! تا همین جا هم که جواب دادیم فک کردیم داریم با یه ادم با منطق بحث میکنیم نه یه خود خدا بین که میخواد ایمان ملت رو ازمایش کنه !
هر وقت بزرگ شدی و احساس کردی بیشتر از یه چارپا میفهمی همینجا منشن کن هر سوالی داری بیایم جواب بدیم . اوکی ؟ فقط قبلش مطمئن شو بیشتر از یه چارپا میفهمی که باز وقت ملت رو نگیری

اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی
تاپیک رو ببندید 2 نوع بحث هست که هیچ وقت به جای خوبی منتهی نمیشه :1- سیاسی2- مذهبی
تا بیشتر از این بین بچه ها اختلاف نیفتاده ببندید تاپیکو
دوستان عزیز لطفا رعایت کنین ، خوبیت نداره
قراره با هم چهار کلام حرف حساب و منطقی بزنیم و هر کسی در کمال احترام منطق و استدلال هاش رو بیان کنه ، قرار نیست از سر و کول هم بالا بریم و طرفین بخوایم عقایدمون رو به زور بر هم تحمیل کنیم ، فرضا من استدلال و دلایلم رو بیان میکنم هر کی خواست میپذیره هر کسی هم نخواست بپذیره مشکلی نیست و ...

شما بیخود کردی به پیامبر فهش دادی . خوبه منم به هفت جد و آبادت توهین کنم بعد بگم هدفم اینه که بگم به صورت پیشفرض حلال زادگیت رو قبول ندارم ؟آزادی بیانه دیگه ! آخه این چه منطق چرندیه که داری ؟ تو حق نداری به هیچکس توهین کنی . آره بحث با امثال شما به هیچ جا نمیرسه چون به جای بحث کردن فهاشی میکنید ! به ما گفتن هر وقت یکی محترمانه ازت سوال کرد محترمانه جوابش رو بده . هر وقت یکی بهت توهین کرد بزن تو گوشش که دیگه از این غلطا نکنه .
تا حدودی موافقم ، دوستمون یه اشکالی که قبلا هم من گفتم تو کارش داره اینه که آداب و اصول گفتگو رو بعضا رعایت نمیکنه به این معنی که وقتی داریم گفتگو میکنیم باید اول تکلیف یه موضوع مشخص بشه بعد در مورد موضوع و مبحث بعدی گفتگو بشه در صورتی که هنوز تکلیف یه موضوع مشخص نشده دوستمون از این شاخه پریده به اون یکی شاخه و یه مبحث جدید رو مطرح کرده و ...
البته شمام محمد جان بهتره کمی صبورانه با این موضوع برخورد میکردی
کلی جفتتون رو نقل کردم و حرفام کلی و متوجه جفتتون بود داداش
بچه ها بهانه میارن
به هر لحن کلام جفتتون مناسب نبود ، همونطور که میدونید اصولا تو همچنین جو نمیشه بحث علمی و عقلی کرد و ...
بهتره این سوء تفاهم ها رو دیگه ادامه ندید دوستان![]()
فارغ از هردین ومذهب وتفکرو اعتقاد هممون انسانیم ومطابق انسانیست بایدبرای هرچیزی ارزش قائل باشیم...
انتقادهایی روکه بهم می کنیم محترمانه باشه نه بالحن بدکه هردوطرف از ازبحث ناراحت ودلزده بشن وبه تفکرات هم احترام بذاریم ودنبال دلیل منطقی باشیم...
ودرآخریکمی هم گذشت داشته باشیم که نشون دهنده ی بزرگی شخصیت هست
دین اسلام واقعا قشنگه و پیامبرمون حضرت محمد برترین پیامبر و برترین انسان از نظر اخلاق ....
خواهشا به دین و پیامبرای همدیگه توهین نکنید...اگ واقعا سواد دارید با منطق بحث کنید..ن با توهین....
مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..
دیگه داری گندشو بالا میاری ها...الان مثلا زدی تو گوش مستر اسکای؟
#لات_مجازی_نباشیم...
به جای این دری وری ها برو درستو بخون چند ماه دیگه کنکور داریهمون پیامبری که داری ازش دفاع میکنی روش سیرابی و مایجتاچ داخل شکم گوسفند رو رختن خم به ابرو نیاورد و باز همون آدم هارو به راه راست هدایت کرد(تو یه رمان در مورد زندگی حضرت محمد خوندم)بعد شما میای اینجا توهین میکنی هرچی تو دهنتع استفراغ میکنی بیرون؟
مردی بیا برو با داعشی ها بجنگ
شهید میشی میری بهشت دیگه
مستر اسکای رو میخوان تو گور شما بخوابونن؟؟؟خدایا توعبه
![]()
ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی
در حال حاضر 20 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 20 مهمان)