سلام داداش.
خیلی باحال نشستی حساب کردی و این قطعا خیلی به نفعته اما یه چیزی که هست اینه که این برنامه رو نمیشه روش نظر کلی داد چون سرعت مطالعه و حتی تست زنی هر نفر با یه
نفر دیگه فرق میکنه و ممکنه این ساعت مطالعه کم و زیاد بشه. اما این خیلی به درد اونایی میخوره که از الان ممکنه بگن وای دیر شروع کردمو و ..... ( خصوصا این تاپیک هایی که کم کم
سر و کلش پیدا میشه که میگن تابستون رو از دست دادم حالا قبول میشم یا نه)
این را بخاطر داشته باش
موفقیت
تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.
آقا من خودم ناراحتم که چرا هی جواب ملت رو این شکلی می دمشما ببخشین!
اما دوست دلبندم!آقا جان! هی نشین بشمر چند روز مونده!چند ساعت میشه!
همه ی این ساعت ها به آدمش بستگی داره.مثلا من درس زبانم قوی بود.هفته ای یک ربع براش وقت می ذاشتم.حالا اگه یه کسی بگه نه!حتما باید 3 ساعت وقت بذاری من عوضش می کنم؟
باید به توانایی های خودتون نگاه کنید.یه کسی با روزی 14 ساعت رتبه اش میشه هزار یه کسی با روزی 7 ساعت
یه کسی مثل من باید مثلا به جای هفته ای 10 ساعت زیست،20 ساعت زیست بخونه، یه کسی 10 ساعت هم براش زیاده
به این فکر نکن که فلان منبع خوبه!وای من که این منبعو ندارم!وای چقدر ساعت مطالعه ام کمه!وای چقدر قلم چی بد دادم!وای اصغر چقدر خوب داده!وای زهرا رو نیگا کن چقدر زیستش خوبه!
بابا بشین بخون!فقط و فقط و فقط بخون
قسمت جالب ماجرا اونجاست که شما با این روحیات دختری
هدف اصلی تاپیک گفتن اینکه 1-وقت هست
2-نیازی به جر دادن خودتون نیست
http://forum.konkur.in/thread46846.html
3-اصول کلی پیدا کردن زمان مطالعه برا اون دو هفته بین ازمون ها
پ.ن:من دیگه ریپلای ای در این پست نخواهم داشت
ویرایش توسط Mr.mTf : 10 مهر 1395 در ساعت 09:26
اصلا تحلیل در مورد زمان درست نیست. من خیلی از تست های الگو رو ندیده ردش میکردم میرفت چون معلوم بود با کنکور فعلی سازش ندارن و نکته جدیدی هم توشون نیست.
بهتره شما هم اینکارو بکنین در مورد همه درس ها
واسه من یکی که این محاسبات درست نیست؛
مثلا من تستای احتمال شاید 30 ثانیه ای حل بشن ولی تست مقاطع 5 دیقه ؛
و اینکه تستی 3 دقیقه هم درست نیست چون یعنی واقعا نیم ساعت اول خوندن شما با نیم ساعت دوم سرعت مطالعه یکیه؟
یا مثلا سرعت مطالعه ی شما تو 10 صب با 11 شب یکیه؟؟؟
نه این طوری نیست /اینو نگا کن
http://forum.konkur.in/thread45915.html
همه میخواهند بشریت را عوض کنند دریغ_ا که هیچکس در این اندیشه نیست که
خود را عوض کند.
لِو تولستوی
طرف اومد ثواب کنه کباب شد استاتر تاپیک قصدش این بود که بگه زمان هنوز هست و میشه کل کتابها رو خوند و قصد دیگری نداشت نمیدونم چرا دوستان هر کدوم یه تحلیلی داشتن
ویرایش توسط Majid9731 : 08 دی 1400 در ساعت 11:52
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)