X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 541 از 892 نخستنخست ... 441531540541542551641 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 8,101 به 8,115 از 13374
    1. Top | #8101
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Morvarid80 نمایش پست ها
      بابا این درگیره من به کل یادم رفته بود این روزا سرم خیلی شلوغه
      البته خب نمیتونم بزور ادای آدمای بی تفاوتو دربیارم پس باید اینم بگم واقعا اینکه قبول شده یا نه و این سکرت نگه داشتنش برای من عجیب بود! و جای سوال و بحث داشت چون من فکر میکنم آدمی که انقدر خودشو دست بالا میبینه و توهین میکنه به بقیه تو تاپیکاشون و .... باید حتما حرف خاصی برای گفتن داشته باشه با اسن همه اعتماد به نفس! واسه همین چند جا راجع بهش حرف زدم و اون بازم شخصیتشو نشون داد و با منتشر کردن اسکرین شات پیام خصوصی های قدیمی بهمون فهموند که مطلقا هیچی از فرهنک و تجدد نمیدونه
      سلام عزیزم من اصلا یادم نمیاد سر چی دعواتون شده ، یعنی همین جوری تو تایپکات توهین کرده زهرا؟ یعنی واااااااااقعا جدی گفتی؟؟؟؟
      نمیدونم چی بگم ولی خب ارزش همو پایین نیارین با رشته هاتون... : (
      هر شکلی از اجتماعو تصورشو کنی محاله همه باهم خوش و خرم باشن و بحثی پیش نیاد مگه اینکه فوق العاده عامه پسند باشیم! ک اینم اصلا جالب نیس!
      امیدوارم دیگ درگیریتون تموم شه ب اندازه ی کافی مردم بیزارن از دنیای واقعی تو مجازیم همش بحث و دعوا و تیکه انداختن ب هم باشه والا دگ ادم کم میاره!
      خوشحال شدم برگشتی گلم

2. Top | #8102
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط be_quick نمایش پست ها

سلام عزیزم من اصلا یادم نمیاد سر چی دعواتون شده ، یعنی همین جوری تو تایپکات توهین کرده زهرا؟ یعنی واااااااااقعا جدی گفتی؟؟؟؟
      نمیدونم چی بگم ولی خب ارزش همو پایین نیارین با رشته هاتون... : (
      هر شکلی از اجتماعو تصورشو کنی محاله همه باهم خوش و خرم باشن و بحثی پیش نیاد مگه اینکه فوق العاده عامه پسند باشیم! ک اینم اصلا جالب نیس!
      امیدوارم دیگ درگیریتون تموم شه ب اندازه ی کافی مردم بیزارن از دنیای واقعی تو مجازیم همش بحث و دعوا و تیکه انداختن ب هم باشه والا دگ ادم کم میاره!
      خوشحال شدم برگشتی گلم
      فقط بخاطر ۳ ۴ تا از بچه های چت باکس برگشتم که باهاشون حرف بزنم چون اصلا جو انجمنو دوست ندارم متاسفانه.... من حتی پست زهرا ۷۷ رو کامل نخوندم! حوصلشو نداشتم از این به بعدم رپلای کنه فکر کنم بازم دلم نخواد جوابشو بدم و ادامه نمیدم
      ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتی‌ست..فراتر از همه ی تصورات راست و چپ تو را آنجا خواهم دید.

3. Top | #8103
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad_R نمایش پست ها

سلام مجدد . قصد هدف قرار دادن هیشکی رو من نداشتم ! پوکر جزو فرندهام بود . اما حذف شدنش و موضع گرفتن هاش در برخی اوقات انگیزه ای شد که یه متن بنویسم ولی نه با محوریت ایشون ! موضوع نوشته ام هم اخراج پوکر شاید بوده باشه ولی موضوع اصلیش این بود : پوکر گرچه برای خودش هدفی داشته اما دائم این احساس رو میکرده که به مقبولیت نرسیده! مثل من مثل تو ! شخص من با جرئت میگم به مقبولیت حتی نزد خانوادم نرسیدم! این هدف اصلی من بود از نوشتن ! پوکر سعی کرد خود واقعیش رو نشون بده تو انجمن ، با ایجاد دو اکانتی که ضد هم بودند ! آیا همگی ما هر روز در جدال با دو خود خوبمان و خود بدمان نیستیم؟ عرض من این بود که انقدر میان لیوان خالی وجودمان چرخیده ایم که پر میبینیمش ! اما هر روز به رخت خواب میرویم و راضی از خودمان نیستیم ! پوکر یعنی جوان این سالها و هر چه خورد ان دادن به خورد من و شما هم دادند و همه ما پوکریم!!
      امروزه من و شما و پوکر برای اینکه خودمون رو متمایز نشون بدیم و بخوایم از متد تفکر عوام خارج شیم . میایم و بر چیزهایی دل میبندیم که نه اصول واقعی دارند و نه اطلاع کافی بهش داریم ! ! !
      پوکر مصداق کاملی از یه فرد فمنیست با نوع فهم ملت ما از این کلمه بود . چرا ؟ چون کسی هست که تو این مملکت بزرگ شده و تفکراتش شیوع پیدا کرده از فیلم و کتاب و وب بوده ! و قائل به قانونی بود که برخاسته از مکانیست بدون رعایت واقعی این قانون، یعنی حفظ و تکریم جنس زن! از مکانی که قانونیست زن در چند ساعت فیلم برایش اهانت شود انچه که دوست ندارد و نمیخواهد بشود ، روحش خدشه دار شود و برای پوشاندن این زجر تن به عمل های پلاستیک دهد!
      من و تو جزو انسان های درجه سه و یا کمتر این سیاره ایم! من و تو طوری به بالغ شدن پیش میرویم که خجالت بکشیم بگیم هویت ایرانی دارم! هویت من ایرانیست . من با قانون ایران بزرگ شدم ...
      و آیا این تهی شدن تدریجی من از انسانیت نیست؟ کسی که خودش را ازان جایی نداند چیست؟
      به شاخص افسردگی ناراحت کننده مان بنگرید ! همگی از جایی اب میخورند که من و پوکر و تو میوه اش را میخوریم! دچار قحطی هدف زندگی هستیم ! من و تو ارزش هایی وارثتش را از پدرانمان داشتیم زنگ زده خطاب میکنیم! من و تو علم را جدا از ارزش هایی میدانیم که مادرانمان اعتقاد داشتند! من و تو نمیدانیم که هستیم!
      از جوانی در پر آرامش ترین نقطه جهان بپرسیم : هدفت از زندگی چیست ؟ میگوید هیجان !
      از جوانی در میدان جنگ بپرسیم هدفت از زندگی چیست ؟ میگوید رسیدن به آرامش
      از گرسنه بپرسیم چه میخواهی؟ میگوید غذا
      و از سیر بخواهیم که چه میخواهی میگوید: گرسنگی تا دوباره غذا بخورم
      از یتیمی بپرسیم چه میخواهی ؟ میگوید مادر و پدرم
      از جوان تازه به بلوغ رسیده بپرسیم چه؟ میگوید استقلال!

همگی دنبال اشیاء و چیزهایی هستیم که پوچند ! نابینا چشمی میخواهد که من با آن احساس خستگی میکنم و معلول مغزی فهم میخواهد که من با شکنجه های روزانه اش عذاب میکشم!
      کدام یک از ما هدفی داریم که روزهایمان را بهتر کند؟ کدام یک از ما روز های بهتر دارد؟ شب ها میخوابیم برای ثروت بیشتر فردا ! ثروتمند میخوابد برای افسردگی کمتر فردا !
      دنیا ی امروز من ، دنیای دوستان من روز به روز تهی است! به قول مهدی ارتور اگر دنیا امروز باشد من و تو را به خاک گلدان نوه هایمان تبدیل میکند!

دنیای امروز من پر از تفکراتیست که با شهوت میلشان عوض میشود ، شهوت به پول ، شهوت به شهرت و شهوت رسیدن به غایت!

عرض من اینبود که وقتش امده تا کسی بیاید و راه نشان دهد ، نمیدانم شاید تفکری باشد ، شاید حکومتی باشد ، وقتش رسیده که فکر کنیم هیچ کجای جهان آن چیزی نیست که انسان به دنبالش است! فمنیستی و اتئیستی ونیهنیسمی و هر انچیز زاده بشر چیزی نیست که انسان را به انچه برساند که میخواهد !
      شاید به گفته بعضی ها نیاز است که خدا بیاید و راه نشان دهد ، شاید عیسی باشد و شاید مهدی ما ، مهم این است که وقتش رسیده روزی بیاید تا من از شر انچه جوابش نمیدانم خلاص شوم ! وقت ان رسیده که تمام شود ماجرای بچه ی صاحب خانه ای که برای تمام شدن کارتونش گریه میکند و بچه مستاجر طبقه زیرزمین برای گرسنگی اش !
      وقت ان رسیده وقتی من میروم مدرسه احساس این رو نکنم که هم نیمکتی ام فقدان دارد ! مادرش سرطان دارد ، مادرش جان میدهد ! وقت ان رسیده که معلم ها درسی بدهند که به قول خودشان من را ابتدا آدم کند ! .

پوکر جرقه ای بود که بعد یک ماه تنهایی و خواندن چند جلد کتاب جمله های ناقص بنویسم . همین!!

جل الجالب!
      نمیخواستم برگردم... فقط پستتو خوندم و لازم دیدم خودم وارد عمل شم! بعد گذاشتن این پست هم به آراز میگم بنم کنه و دیگه برنمیگردم... هر چقد دل تنگت میخواد پشت سرم شایعه بساز!

دو تا اکانت ضد هم! جررررر
      ناموصا منطقت منو کشته!

اومدین اکانت کاربر God help me رو یوزر دوم من معرفی کردین! اونوقت با کدوم دلیل؟ مگه من مریض و بیکارم بیام با اون اکانت به خودم ۲۰۰ تا منفی بدم؟؟ اصلا خبر داری دعوا سر چی بود که بیخود داری سفسطه بافی میکنی و درباره ی فمنیست بودن من نظر میدی؟؟
      برو دوغتو بنوش پسرم!

ممد آر خواهشا بگو با کدوم دلیل فکر کردی اون اکانت منه؟! چون آراز خبر بن شدن ما دو تا رو با هم تو یه پست گذاشته بود؟اگه چشمانتو بیشتر باز میکردی و یه مقدار به عقلت فشار میاوردی، میدیدی که آراز هرکسی که مولتی یوزر میشد، با خط قرمز میومد اسم اکانت یوزر های دیگه شو هم جدا گونه مینوشت! برو یکم صفحه های عقب ترشو ببین میفهمی چی میگم!

خطاب به همه: من اکانت دیگری نداشتم و ندارم... این بچه بازیا مال ما نیست!
      من رمزمو دادم دست یکی از دوستان تا برام عوضش کنه و دیگه نتونم وارد اکانتم بشم تا بعد کنکور... که آراز خان این رو مولتی یوزر بودن محسوب کرد و منو بیرون کرد در هر حال راحت شدم و کاری که باید میشد، شد!

جالبه گفتی پوکر فرندمه... حاجی من تو مجازی کلا دو سه تا فرند بیشتر ندارم که باهاشون تو جاهای دیگه در ارتباطم! بی زحمت منو از لیست فرندات خط بزن.. من راضی به زحمت نیستم و دلم نمیخواد تو لیست فرندای همچین آدمایی باشم

جالبه... من معتاد خودنمایی ام! از حقارت رنج میبرم! دنبال جلب توجه ام!

کسی دنبال جلب توجهه که میاد پشت به اصطلاح «فرنداش» شایعه سازی میکنه!

یادم نمیاد بحث فمنیستی راه انداخته باشم ممد!
      تا اونجایی که یادمه وقتی حقوق زنان داشت پایمال میشد، منم رفتم نظرمو بعنوان یک زن آزاد اعلام کردم!

حقیر کسیه که سعی میکنه بقیه رو با زور ساکت کنه و بگه نظرشونو بذارن در کوزه یه قلوپ آبم روش بخورن!
      کاری که تو توی یکی از تاپیکا داشتی انجام میدادی!

نه جانم!
      هر انگی میخوای بهم بچسبون... خودنما... حقیر... دنبال جلب توجه!

من کسی نیستم که بخواد خفه خون بگیره و حرف بقیه رو بی چون و چرا بپذیره!
      اگه داد بزنن، داد میزنم!
      کسی که بخواد آزادیمو ازم بگیره، آزادیشو ازش میگیرم!

سعی نکن با حرفای قلمبه سلنبه بیای مخاطبت رو اقناع کنی! حرفت، حرف حق نیست!
      میای درمورد مکاتب مختلف اظهار نظر میکنی... آخه بچه تو که یه خط درمورد این مکاتب نخوندی بشین سر جات!!!

درضمن بحث هم درمورد فمنیستی نبود بچه! یه یارویی اومده بود داشت همه رو ایستگاه میکرد، حال اونو گرفتم!

اومدم به یکی دو نفر تو اینجا ایمیلمو بدم و برم اما نتونستم این پیامتو ندید بگیرم!

حالا آزادی هر حرفی میخوای پشت سرم بزنی... من دارم میرم
      سگ واق واقشو میکنه، کاروان به راهش ادامه میده!

بجای این نطق بافی ها هم می نشستی برای ۱۴۰۰ میخوندی بیشتر سود میکردی

4. Top | #8104
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Morvarid80 نمایش پست ها
      بابا این درگیره من به کل یادم رفته بود این روزا سرم خیلی شلوغه
      البته خب نمیتونم بزور ادای آدمای بی تفاوتو دربیارم پس باید اینم بگم واقعا اینکه قبول شده یا نه و این سکرت نگه داشتنش برای من عجیب بود! و جای سوال و بحث داشت چون من فکر میکنم آدمی که انقدر خودشو دست بالا میبینه و توهین میکنه به بقیه تو تاپیکاشون و .... باید حتما حرف خاصی برای گفتن داشته باشه با اسن همه اعتماد به نفس! واسه همین چند جا راجع بهش حرف زدم و اون بازم شخصیتشو نشون داد و با منتشر کردن اسکرین شات پیام خصوصی های قدیمی بهمون فهموند که مطلقا هیچی از فرهنک و تجدد نمیدونه
      از خانم دکتر فرید چخبر؟ )))
      ای ای ای
      اف اف اف
      شاید امثال تورو دیدم خواستم نیام این انجمن !
      انشالله توام یه روزی بزرگ میشی و تلاشو جایگزین حسادت میکنی
      تعریف من همیشه بلوا کنه
      مثه شیطانی که تنها شده

5. Top | #8105
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بی جنبه ها :/
      خوشا دیدار ما در خواب ...

6. Top | #8106
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sakura نمایش پست ها
      جل الجالب!
      نمیخواستم برگردم... فقط پستتو خوندم و لازم دیدم خودم وارد عمل شم! بعد گذاشتن این پست هم به آراز میگم بنم کنه و دیگه برنمیگردم... هر چقد دل تنگت میخواد پشت سرم شایعه بساز!

دو تا اکانت ضد هم! جررررر
      ناموصا منطقت منو کشته!

اومدین اکانت کاربر God help me رو یوزر دوم من معرفی کردین! اونوقت با کدوم دلیل؟ مگه من مریض و بیکارم بیام با اون اکانت به خودم ۲۰۰ تا منفی بدم؟؟ اصلا خبر داری دعوا سر چی بود که بیخود داری سفسطه بافی میکنی و درباره ی فمنیست بودن من نظر میدی؟؟
      برو دوغتو بنوش پسرم!

ممد آر خواهشا بگو با کدوم دلیل فکر کردی اون اکانت منه؟! چون آراز خبر بن شدن ما دو تا رو با هم تو یه پست گذاشته بود؟اگه چشمانتو بیشتر باز میکردی و یه مقدار به عقلت فشار میاوردی، میدیدی که آراز هرکسی که مولتی یوزر میشد، با خط قرمز میومد اسم اکانت یوزر های دیگه شو هم جدا گونه مینوشت! برو یکم صفحه های عقب ترشو ببین میفهمی چی میگم!

خطاب به همه: من اکانت دیگری نداشتم و ندارم... این بچه بازیا مال ما نیست!
      من رمزمو دادم دست یکی از دوستان تا برام عوضش کنه و دیگه نتونم وارد اکانتم بشم تا بعد کنکور... که آراز خان این رو مولتی یوزر بودن محسوب کرد و منو بیرون کرد در هر حال راحت شدم و کاری که باید میشد، شد!

جالبه گفتی پوکر فرندمه... حاجی من تو مجازی کلا دو سه تا فرند بیشتر ندارم که باهاشون تو جاهای دیگه در ارتباطم! بی زحمت منو از لیست فرندات خط بزن.. من راضی به زحمت نیستم و دلم نمیخواد تو لیست فرندای همچین آدمایی باشم

جالبه... من معتاد خودنمایی ام! از حقارت رنج میبرم! دنبال جلب توجه ام!

کسی دنبال جلب توجهه که میاد پشت به اصطلاح «فرنداش» شایعه سازی میکنه!

یادم نمیاد بحث فمنیستی راه انداخته باشم ممد!
      تا اونجایی که یادمه وقتی حقوق زنان داشت پایمال میشد، منم رفتم نظرمو بعنوان یک زن آزاد اعلام کردم!

حقیر کسیه که سعی میکنه بقیه رو با زور ساکت کنه و بگه نظرشونو بذارن در کوزه یه قلوپ آبم روش بخورن!
      کاری که تو توی یکی از تاپیکا داشتی انجام میدادی!

نه جانم!
      هر انگی میخوای بهم بچسبون... خودنما... حقیر... دنبال جلب توجه!

من کسی نیستم که بخواد خفه خون بگیره و حرف بقیه رو بی چون و چرا بپذیره!
      اگه داد بزنن، داد میزنم!
      کسی که بخواد آزادیمو ازم بگیره، آزادیشو ازش میگیرم!

سعی نکن با حرفای قلمبه سلنبه بیای مخاطبت رو اقناع کنی! حرفت، حرف حق نیست!
      میای درمورد مکاتب مختلف اظهار نظر میکنی... آخه بچه تو که یه خط درمورد این مکاتب نخوندی بشین سر جات!!!

درضمن بحث هم درمورد فمنیستی نبود بچه! یه یارویی اومده بود داشت همه رو ایستگاه میکرد، حال اونو گرفتم!

اومدم به یکی دو نفر تو اینجا ایمیلمو بدم و برم اما نتونستم این پیامتو ندید بگیرم!

حالا آزادی هر حرفی میخوای پشت سرم بزنی... من دارم میرم
      سگ واق واقشو میکنه، کاروان به راهش ادامه میده!

بجای این نطق بافی ها هم می نشستی برای ۱۴۰۰ میخوندی بیشتر سود میکردی

خب بچه ها... بای تان : ))

از این به بعد خواستین هر چی پشت سرم بگید، آزادید

7. Top | #8107
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بابا چه خبرتونه؟چه خبرتووووونه؟
      هر وقت میام اینجا تا حال و هوام عوض شه میبینم یه عده افتادن به جون هم.یه عده سر بحث های قدیمیشون دعوا میکنن.چند نفر سر فمنیستا بحث میکنن.
      چند نفرم سر الکترونای ظرفیت دارن همدیگرو جرواجر میکنن

بابا جممممممع کنیییین این بساطو
      با تشکر.اه
      الا بذکر الله تطمئن القلوب

کاش مستی داشت هر حرامی چون شراب
      آن زمان معلوم میشد در جهان هوشیار کیست

8. Top | #8108
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zahra77 نمایش پست ها
      از خانم دکتر فرید چخبر؟ )))
      ای ای ای
      اف اف اف
      شاید امثال تورو دیدم خواستم نیام این انجمن !
      انشالله توام یه روزی بزرگ میشی و تلاشو جایگزین حسادت میکنی
      فرید ؟ همون doctormoon? مگه راجع بش حرف زدم؟ یادم نمیاد ای بابا انگار تو بهتر حرفای منو یادت میمونه
      بگذریم...
      این بحث خیلی طولانی شده هیچیم ازش عایدم نمیشه
      پس بیخیالشم من تو هر چی میخوای بگو
      ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتی‌ست..فراتر از همه ی تصورات راست و چپ تو را آنجا خواهم دید.

9. Top | #8109
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      تاپیکم داره به روزهای اوج خودش برمیگرده

رها چو برگ خسته در باد🍃

10. Top | #8110
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط seyed..yousefi نمایش پست ها
      بابا چه خبرتونه؟چه خبرتووووونه؟
      هر وقت میام اینجا تا حال و هوام عوض شه میبینم یه عده افتادن به جون هم.یه عده سر بحث های قدیمیشون دعوا میکنن.چند نفر سر فمنیستا بحث میکنن.
      چند نفرم سر الکترونای ظرفیت دارن همدیگرو جرواجر میکنن

بابا جممممممع کنیییین این بساطو
      با تشکر.اه

سید چند نفر نبودن چاشنی هرکدوم خودم بودم که بحث انداختم
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

11. Top | #8111
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad_R نمایش پست ها

سید چند نفر نبودن چاشنی هرکدوم خودم بودم که بحث انداختم

تو کارت درسته ممد
      الا بذکر الله تطمئن القلوب

کاش مستی داشت هر حرامی چون شراب
      آن زمان معلوم میشد در جهان هوشیار کیست

12. Top | #8112
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط seyed..yousefi نمایش پست ها
      تو کارت درسته ممد

انگلیس زمان خودمم
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

13. Top | #8113
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      + چند سالته ؟
      - 19سال
      + با رفیقات در مورد چی صحبت میکنی ؟
      تورم
      جنگ
      مدرک تحصیلی بی ارزش
      قیمت بالای خونه و ماشین
      قیمت دلار و سکه
      و ...

14. Top | #8114
      کاربر باسابقه
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام بچه ها
      دوستانی که دلشون می خواد حرفای انگیزشی و منطقی بشنون
      اینستاگرام آقای رامین آزادی رتبه 2 کشوری رو ببینن
      حرفای جالبی می زنن

15. Top | #8115
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      هر چی زمان می گذره انجمن از جو دوستانه به سمت طلبکارانه پیش میره.
      فشار جامعه و کنکور زیاده ولی یاد بگیریم بدون توهین با هم صحبت کنیم.
      هر تاپیکیو باز میکنی چند نفر دارن بهم بد و بیراه میگن.
      همه هم فکر میکنن نظرشون درست ترین نظر هست. یک درصد در نظر بگیرین ممکنه اشتباه فکر کنین.
      خشم بیش از حد گرفتن وحشت آرد و لطف بی وقت هیبت ببرد.
      نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند.

درشتی و نرمی به هم در به است .......چو فاصد که جراح و مرهم نه است

درشتی نگیرد خردمند پیش ..............نه سستی که ناقص کند قدر خویش

نه مر خویشتن را فزونی نهد ..............نه یکباره تن در مذلت دهد

شبانی با پدر گفت: ای خردمند ...........مرا تعلیم ده پیرانه یک پند

بگفتا: نیکمردی کن نه چندان..............که گردد خیره گرگ تیز دندان

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 94 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 94 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن