جل الجالب!
نمیخواستم برگردم... فقط پستتو خوندم و لازم دیدم خودم وارد عمل شم! بعد گذاشتن این پست هم به آراز میگم بنم کنه و دیگه برنمیگردم... هر چقد دل تنگت میخواد پشت سرم شایعه بساز!
دو تا اکانت ضد هم! جررررر
ناموصا منطقت منو کشته!
اومدین اکانت کاربر God help me رو یوزر دوم من معرفی کردین! اونوقت با کدوم دلیل؟ مگه من مریض و بیکارم بیام با اون اکانت به خودم ۲۰۰ تا منفی بدم؟؟ اصلا خبر داری دعوا سر چی بود که بیخود داری سفسطه بافی میکنی و درباره ی فمنیست بودن من نظر میدی؟؟
برو دوغتو بنوش پسرم!
ممد آر خواهشا بگو با کدوم دلیل فکر کردی اون اکانت منه؟! چون آراز خبر بن شدن ما دو تا رو با هم تو یه پست گذاشته بود؟اگه چشمانتو بیشتر باز میکردی و یه مقدار به عقلت فشار میاوردی، میدیدی که آراز هرکسی که مولتی یوزر میشد، با خط قرمز میومد اسم اکانت یوزر های دیگه شو هم جدا گونه مینوشت! برو یکم صفحه های عقب ترشو ببین میفهمی چی میگم!
خطاب به همه: من اکانت دیگری نداشتم و ندارم... این بچه بازیا مال ما نیست!
من رمزمو دادم دست یکی از دوستان تا برام عوضش کنه و دیگه نتونم وارد اکانتم بشم تا بعد کنکور... که آراز خان این رو مولتی یوزر بودن محسوب کرد و منو بیرون کرد
.gif)
در هر حال راحت شدم و کاری که باید میشد، شد!
جالبه گفتی پوکر فرندمه... حاجی من تو مجازی کلا دو سه تا فرند بیشتر ندارم که باهاشون تو جاهای دیگه در ارتباطم! بی زحمت منو از لیست فرندات خط بزن.. من راضی به زحمت نیستم و دلم نمیخواد تو لیست فرندای همچین آدمایی باشم
جالبه... من معتاد خودنمایی ام! از حقارت رنج میبرم! دنبال جلب توجه ام!
کسی دنبال جلب توجهه که میاد پشت به اصطلاح «فرنداش» شایعه سازی میکنه!
یادم نمیاد بحث فمنیستی راه انداخته باشم ممد!
تا اونجایی که یادمه وقتی حقوق زنان داشت پایمال میشد، منم رفتم نظرمو بعنوان یک زن آزاد اعلام کردم!
حقیر کسیه که سعی میکنه بقیه رو با زور ساکت کنه و بگه نظرشونو بذارن در کوزه یه قلوپ آبم روش بخورن!
کاری که تو توی یکی از تاپیکا داشتی انجام میدادی!
نه جانم!
هر انگی میخوای بهم بچسبون... خودنما... حقیر... دنبال جلب توجه!
من کسی نیستم که بخواد خفه خون بگیره و حرف بقیه رو بی چون و چرا بپذیره!
اگه داد بزنن، داد میزنم!
کسی که بخواد آزادیمو ازم بگیره، آزادیشو ازش میگیرم!
سعی نکن با حرفای قلمبه سلنبه بیای مخاطبت رو اقناع کنی! حرفت، حرف حق نیست!
میای درمورد مکاتب مختلف اظهار نظر میکنی... آخه بچه تو که یه خط درمورد این مکاتب نخوندی بشین سر جات!!!
درضمن بحث هم درمورد فمنیستی نبود بچه! یه یارویی اومده بود داشت همه رو ایستگاه میکرد، حال اونو گرفتم!
اومدم به یکی دو نفر تو اینجا ایمیلمو بدم و برم اما نتونستم این پیامتو ندید بگیرم!
حالا آزادی هر حرفی میخوای پشت سرم بزنی... من دارم میرم
سگ واق واقشو میکنه، کاروان به راهش ادامه میده!
بجای این نطق بافی ها هم می نشستی برای ۱۴۰۰ میخوندی بیشتر سود میکردی