شاختون اقا یاسین کجاست؟![]()

خب من دیگه برم سر و گردن بخونمشمام انقدر سر هر چیز بیخودی حرص نخورید ترو خدا میرید همتون کنکورو میترکونید دیگه
![]()

از نشانه های یک ذهن فرهیخته، آن است که در عین مخالفت با عقیده ای!به آن احترام بگذارد...
فدایت
من قبلا یه بار گفتم، گوش کردن که!
الانم گفتم! گفتم یه آزمون چیزی رو مشخص نمیکنه و به جای عصبانی شدن درستش اینه که برای آزمون بعدی بیشتر تلاش کنن... چون با حرص خوردن و به هم ریختن هیچی درست نمیشه!
البته همه اینطوری میشن! حتی تک رقمیای کنکور یه وقتایی بهم میریزن، مهم اینه که آدم بتونه احساسات و افکارشو کنترل کنه... کار راحتی هم نیست، اما راز موفقیت رتبه برترها همینه به نظرم!
@_Morteza_
ویرایش توسط Qazale : 07 فروردین 1396 در ساعت 15:17

بله دقیقا....رفیق ی چی بگم جو بچه ها شاد بشهمن پارسال یکی از ازمونای قلمچیم اگر اشتباه نکنم تو اذر بود فکر کنم ازمون 25 اذر اینطورا بود اقا چشت روز بد نبینه ی طوری سیستم سمپاتیکم فعال شده بود جهت تحریک سیستم ادراری که اصن سر جلسه نمیفهمیدم دارم چی میزنم بدبختی انقلابم ازمون میدادم دستشوییش 2 طبقه پایین بود مگه میشد بلند شد رفت؟.....بعد من بغل در خروجم نشسته بودم انقدر سرما میزد اصلا لرزمم گرفته بود خلاصه مورد اولل با حالت تهوع و سردرد و لرز بدن همراه شد خلاصه گند زدیم ازمونو دیگه شدم 6500 اون بدترین ازمونم بود ینی....انقدر حرص خوردم که نگو ازمونی که میتونستم بالا بیارم بخاطر ی تحریک سمپاتیک ببین چی شد
عالیه![]()
در حال حاضر 499 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 499 مهمان)