خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 29
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

مشکل مطالعه(کنکوری96)

سلام دوستان
      دوستان حدود 9 روزی هست واسه 96 شروع کردم به درس خوندن
      ولی متاسفانه5 تا تنوع درس گذاشتم عصر که میشه حوصلم نمیشه دلم میخاد بیام نت
      اراده ندارم برای درس خوندن چجور میتونم تقویت کنم؟(لطفا کلیشه ای حرف نزنین)
      بعد اینکه چجوریساعت مطالعم زیاد کنم الان میانگین 3 ساعته بعضی روزا 4 ساعت بعضی روزا هم دو ساعت(مثل امروز ک توی این نه روز اولین باره)

میدونم جمله بندی خوبی نداشتم به بزرگواری خودتون ببخشین

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      منم همین جوریم ! از 1تیر شروع کردم روزی 4 ساعت.
      5 درس هم توی این 4 ساعت میخونم!!

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      مستر یه سوال
      امسال سومی سال بعد ‌چهارم
      یا امسال ‌چهارمی سال بعد پشت
      یا امسال ‌پشتی سال بعدم پشت
      پشت کنایه از پشت ‌کنکوری بودن
      تعرفه ‌هاش فرق داره

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آقا ارمیا نمایش پست ها
      مستر یه سوال
      امسال سومی سال بعد ‌چهارم
      یا امسال ‌چهارمی سال بعد پشت
      یا امسال ‌پشتی سال بعدم پشت
      پشت کنایه از پشت ‌کنکوری بودن
      تعرفه ‌هاش فرق داره
      پشتم سال بعدم پشت

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Gentleman نمایش پست ها
      پشتم سال بعدم پشت
      آها این ‌خیلی ‌مهم ‌بود داداش یه هفته میری مسافرت و عشق ‌و حال البته بدون نت یعنی اینترنت ممنوع با دوستا بیرون برو یا با خانواده ‌با دنیای مجازیم قطع ارتباط ‌کن
      بعد این هفته اومدی ‌میشینی پای درس با ۳ساعت شروع ‌می ‌کنی هر ‌دو روز یه نیم ساعت ‌میندازی رو ساعت ‌مطالعت تا یه ماه دهنت باز میمونه از ساعت مطالعت چون ذره ذره زیاد شده زیاد بهت فشار نمیاد خواستی به ‌جای نیم ساعت یه ربع اضافه ‌کن ایناش با ‌خودت اما یهو ساعت مطالعتدو بالا نبر از درس زده شی
      خلاصه سعی کن تفریحم که میکنی مجازی نباشه ساعت نتم مث مطالعت هر ‌دو روز یه ربع کم کن بهشم پایبند باش

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      آها این ‌خیلی ‌مهم ‌بود داداش یه هفته میری مسافرت و عشق ‌و حال البته بدون نت یعنی اینترنت ممنوع با دوستا بیرون برو یا با خانواده ‌با دنیای مجازیم قطع ارتباط ‌کن
      بعد این هفته اومدی ‌میشینی پای درس با ۳ساعت شروع ‌می ‌کنی هر ‌دو روز یه نیم ساعت ‌میندازی رو ساعت ‌مطالعت تا یه ماه دهنت باز میمونه از ساعت مطالعت چون ذره ذره زیاد شده زیاد بهت فشار نمیاد خواستی به ‌جای نیم ساعت یه ربع اضافه ‌کن ایناش با ‌خودت اما یهو ساعت مطالعتدو بالا نبر از درس زده شی
      خلاصه سعی کن تفریحم که میکنی مجازی نباشه ساعت نتم مث مطالعت هر ‌دو روز یه ربع کم کن بهشم پایبند باش
      من داداش استراحتمو کردم 1 ماه و از 29 خرداد شروع کردم
      همین پای بند بودن برام سخته
      بعد ی سوال وقتی برنامه اون روزت تموم شده باشه مثلا توی 4 ساعت ساعت مطالعت اگه 5 ساعت شده بود اون یک ساعتو چکار کنی

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نفمستم جمله آخرتو یعنی یه ساعت بیشتر شد ‌ساعت مطالعت یا کمتر از حد نرمال؟؟؟؟
      خسته نباشید
      به خانواده بگو اونا ‌کنترلت کنن
      من فعلا برم دندون پزشک بازم میام
      یا علی

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نفمستم جمله آخرتو یعنی یه ساعت بیشتر شد ‌ساعت مطالعت یا کمتر از حد نرمال؟؟؟؟
      خسته نباشید
      به خانواده بگو اونا ‌کنترلت کنن
      من فعلا برم دندون پزشک بازم میام
      یا علی

ببین مثلا فکر کن برنامه یه روزم 5 ساعت طول کشید ولی با توجه به افزایش زمان مطالعم 6 ساعت جا داشتم اون ی ساعت چکار کنم؟

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      هممون همینیم پیشنهاد میکنم که فعلن بیا نت اما یکمی کمتر از حالت عادی و همینطور کم و کمترش کن
      یا یه راهی که در اکثر موارد برای خودم جواب میده اینه ک یه حالت شرطو جایزه و اینا بذار مثلا تصمیم بگیر که به شرظی میتونی بری نت که مثلا الان این واحد شیمیو بخونی
      بعد این نت رفتن یه ربع بعد هر درس باشه نه بیشتر
      اخر شبم یه وقت استراحت بذار برای خودت

1+2+3=1+3+2=3+2+1=2+1+3=2+3+1=3+1+2

همیشه برای حل هر مساله
      بیشتر از یک راه هست . . .!

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ماهم همینشکلی بودیم...به هدفت فکرکن....خودتو بزار جای ماها ک چندروز دیگ کنکورمونه....ببین چقد فرصت داری هدرش نده....بنظرم فکر به هدفت میتونه از جدیت کنه

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      این یعنی شهریور درسای خرداد پارسال پاس کنم یکسال معافم بعد از فارغ شدنك؟همه میگن ارع اخه 94 کنکور دادم 95 هم میدم96 هم هستمفایل پیوست 56546

12. Top | #12
      کاربر اخراجی

Mehrabon
      نمایش مشخصات

ببین مثلا فکر کن برنامه یه روزم 5 ساعت طول کشید ولی با توجه به افزایش زمان مطالعم 6 ساعت جا داشتم اون ی ساعت چکار کنم؟
      آهان نه دیگه اولا باید ‌شده خودتو بکشی که به برنامت برسی و عینشو اجرا کنی ‌نه ‌کمتر نه بیشر حالا بیشتر شداشکال نداره ها
      برا ‌خودت تنبیه مشخص کن که اگه به ‌برنامت ‌نرسیدی فلان ‌کارو نمی کنم بقیه رو هم که عزم راسخ نداشتی مامور کن حتما مجازاتتو اجرا ‌کنی
      والا من ‌خودم ‌هنوز یه ‌مجازات ‌به دردبخور نیابیدم
      کم ‌کم پیش بری و پیوسته به راحتی میتونی ساعت مطالعت و افزایش بدی یادت باشه نباید سال ‌بعدم این ‌موقع باز فکر این ‌باشی که ایندفم نشد باشه سال بعد

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      آهان نه دیگه اولا باید ‌شده خودتو بکشی که به برنامت برسی و عینشو اجرا کنی ‌نه ‌کمتر نه بیشر حالا بیشتر شداشکال نداره ها
      برا ‌خودت تنبیه مشخص کن که اگه به ‌برنامت ‌نرسیدی فلان ‌کارو نمی کنم بقیه رو هم که عزم راسخ نداشتی مامور کن حتما مجازاتتو اجرا ‌کنی
      والا من ‌خودم ‌هنوز یه ‌مجازات ‌به دردبخور نیابیدم
      کم ‌کم پیش بری و پیوسته به راحتی میتونی ساعت مطالعت و افزایش بدی یادت باشه نباید سال ‌بعدم این ‌موقع باز فکر این ‌باشی که ایندفم نشد باشه سال بعد
      رفیق ممنون
      ی سوال دیگه نظرت درباره فاگوزیست برای کسی که زیستش ضعیفه

14. Top | #14
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      دوستان حدود 9 روزی هست واسه 96 شروع کردم به درس خوندن
      ولی متاسفانه5 تا تنوع درس گذاشتم عصر که میشه حوصلم نمیشه دلم میخاد بیام نت
      اراده ندارم برای درس خوندن چجور میتونم تقویت کنم؟(لطفا کلیشه ای حرف نزنین)
      بعد اینکه چجوریساعت مطالعم زیاد کنم الان میانگین 3 ساعته بعضی روزا 4 ساعت بعضی روزا هم دو ساعت(مثل امروز ک توی این نه روز اولین باره)

میدونم جمله بندی خوبی نداشتم به بزرگواری خودتون ببخشین
      نظران بقیه رو نخوندم ولی من هر جور حساب میکنم میبینم مگه میشه تنوع درس ۵تا باشه بعد ۲-۳ساعت خوند؟؟اونوقت واسه هر درس چقد وقت میزارین شما؟؟ازمون هم میرین؟؟من میگم بیاین یه کاری کنین اول اینکه این تنوع زیاده واسه تابستون خیلی ذهن خسته میشه..بیاین دوتا اختصاصی یا نهایت سه تا اختصاصی یا یه دونه عمومی بزارین..بعدم همه عمومیارو لازم نیس تابستون بخونین.یه درسی مث دینی اصلا لزومی نداره تابستون وقت بزاری روش..عمومی که میگم بخونین منطورم عربی یا ارایه های ادبیات یا قسمتای از زبان فارسی یا.....اینا رو کار کن
      پس تنوع رو کن کن ساعت نطالعه هم خیلی به نظرم کمه.البته اینم بستگی به پایه درسی داره..ولی کم کم باید ۶-۷ساعت بخونین..شما به خووتون قول بدین این مقدلر درس رو کهخوندین بعد بیاین نت...یه چی دیگم بگم.این مشکل واسه همه هست.کی رو میشناسین وست نداشته باشه بخوابه بره بیرون بره نت؟؟ولی اونچی که مهمه تویت اراده هست..پس از فردا تقویتش کنین...ایشالله موفق باشید
      دیروزت خوب یا بد گذشت
      مهم نیست
      امروز روز دیگری است

قدری شادی با خود به خانه ببر
      راه خانه ات را که یاد گرفت ،
      فردا با پای خودش می آید

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      رفیق ممنون
      ی سوال دیگه نظرت درباره فاگوزیست برای کسی که زیستش ضعیفه
      سلام بنظر من كسي كه زيستش ضعيف باشه وجود نداره اون چيزي كه ميگيد بخاطر وقت نگذاشتن رو خوندنه درسه خوب معلومه كسي كه درسو قورت بده ميتونه درصد خوب بگيره من بزار خودمو مثال بزنم سال دوم دبيرستان كه براي اولين بار زيست رو به معناي واقعي بايد ميخونديم كل بچه هاي كلاس تو ازمون هامون گند ميزديم يعني بالاترين درصدمون ٣ درصد بود و بقيه منفي حالا ما هم بطور غريزي ميگفتيم سوالاي گاج سخته و معلم فلانه درحالي كه معلممون معلم تيزهوشانه و... اما ميدوني مشكل كجا بود؟ معلم ما از اون دل نازكا بود و ما هم بهش كاري نداشتيم و كلاس رو هوا بود يا خواب بود به قول معروف گربه رو دم حجله نكشته بود خلاصه نمره مفت ازش ميگرفتيم و باور كن خيلي هامون شده بود در هفته هيچي زيست نميخونديم!! اما برعكس اومديم سال سوم و افتاديم به استادي كه گربه رو كشتن كه نه دل و روده شو كشيد بيرون 😨 بعد از اون ما ها ادم شديم هر روز امتحان و بيرون كردن بچه ها مگه ميشد كه ما روزي ٢ ساعت زيست نخونيم؟از اون به بعد ازمون ها منفي كه چه عرض كنم با بچه ها تو درصد ٧٠ ٨٠ رقابت داشتيم و زير ٤٠ تو كلاس نداشتيم
      حالا دوست عزيز از من بهت نصيحت باور كن اگر هررر روز ١ الي ٢ ساعت زيست بخوني ، زير و رو ميشي.
      فاگوزيست رو هم من جديدا خريدم خيلييي سنگينه مطالبش الان دو سه روزه دارم فقط فصل ١ دوم رو ميخونم نكته هاي خيلي خوبي داره و تا ميتونسته با درس هاي ديگه تركيب كرده مثلا يه جا پروتئين هاي انتقالي رو ربط داده به پمپ هيدروژني تيلاكوئيد ها البته بنظرم بيشتر به درد المپياد ميخوره منم همه مطالبش رو نميخونم و حفظ نميكنم و مطالب به درد كنكور نخور هم داره ولي نميشه از نكته هاي خوبش گذشت.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)