نظــرتون راجب این جزوه چیـه ؟
http://www.100dar100.net/userfiles/f...ple%20zist.zip
از نظر من عالیه -اگه دوم و وسوم هم همینطوری درس داده باشه میتونم بگم بی نظیره-اگه اینو بخونی و تست تانک تخته سیاه رو بزنی+ازمونای قلم چی میتونه کامل ترین منبع برای زیست شناسی باشه
دقیقا همونچیزی که پارسال بهش احتیاج داشتم-اگه امسال پزشکی بابل در اومدم که اومدم اگه نیومدم سالدیگه برای زیست حتما خودم اینو میخرم![]()
سلام مرسی از راهنمایی های مفیدتون
من رشته ام ریاضی بود میخام تجربی امتحان بدم چندسال ازدرس و کتاب خلاصه دور بودم دانشجوهم هستم 93 کنکورباید شرکت کنم زیست سخت افرادی مثل من چطوری بخونن؟cdاموزشی ک ازپایه منوبتونه قوی کنه چیاهستن؟درضمن من ب کلاس کنکور ازمون دسترسی ندارم میخام درطول تحصیل در دانشگاه واسه کنکوربخونم میتونید راهنمایی کنید
موفق باشید
سلام
میتونید راهنمایی کنید این صد در صد قضیه اش چیه؟
من رشته ام ریاضی بود دانشجو هم هستم میخام تجربی امتحان بدم بچه ها کمک کنید شمایی ک امسال این تجربه را داشتین کنکوردادین من تازه کارم میخام واسه اولین بار بخونم زیست نمیفهمم کلاس کنکور و ازمون دسترسی ندارم خوب چکارکنم؟
بنظرتونcdاموزشی میتونه کمکم کن چه کتابهایی ب دردم میخور؟من تو انجمن پیام گذاشتم ن تنهاپیامم پاک ده جواب هم ندادن شرایط من اینجوریه ب کمک شما ومدیران بخش زیست شناسی نیاز دارم تورو خداجواب بدین موفق باشید
با سلام
کسانی که...مدت ها از زیست دور بودن...بهترین کار استفاده از cd آموزشی می باشد.....
البته استفاده از کلاس های رفع اشکال.....تاکید می کنم فقط رفع اشکال...نیز می تواند مفید باشد..
یکی از cd های آموزشی که می توان نام برد.....cdآموزشی سریال صد می باشد...البته لازمه که ای نو بگم که بعضی بخش های کتاب تغیر کرده و با این cd مغایرت دارد...
ولی بطور کلی مناسب می باشد....در ضمن حتما در طول سال سوالای یک آزمون آزمایشی را بررسی کنید..
...حتما لازم نیست که ثبت نام کنید ففقط سوال ها را بررسی کنید
به امید موفقیت شما
زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
[QUOTE=mehrdadlord;53990]اگه ازمون های ازماییشی میدی و خودت کتاب تست داری هیچ نییییییییییییییییییییازی به کلاس نیست -زیست فقط و فقط تلاش خودتو میطلبه . اگه به تلاش خودت ایمان داری نیازی به کلاس نیست - امیدوارم به هدف قشنگت برسی
آره آزمون گزینه دو میرم خوبه؟
کتابم الان که دومو دارم میخونم خیلی سبز
سومم خیلی سبز دارم
دوم سوم گاج و سوم گربه هم دارم
با ژنتیک آرام فر و گیاهی آرام فر
میشه بگید چه جوری بخونم فصلا رو؟ چه جوری تست با چه فاصله زمانی واینا![]()
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
زیست رو مفهومی بخونین که بعدا تو ارتباط دادن بین فصلای دیگه دچار مشکل نشین...به شکلا توجه کنین...من خودم زیست سال 2خیلی سبز داشتم ..زیست سوم و پیش 8000 تست!! و ژنتیک تخته سیاه...به نظرم کتاب بخونین که خوب خوب بفهمینش...بعد سعی کنین خودتون نکات پیدا کنین بعدش برین تست بزنین..نمیدونم ..ولی فکرکنم 1-2روز فاصله خوب باشه...خودم اول کتاب میخوندم بعد درسنامه ها بعدش تست میزدم...نمیدونم درست بود یا نه روشم...موفق باشین...اها یادم رفت هرروز زیست بخونین...
مرسی ممنونم
زیست سومو نخونم تو تابستون یعنی؟
مشاوری که میرم گفت پایه رو توی تابستون تموم کن توی همه درسا
حدودا چند ساعت در روز؟
من 3 روز تا 2 مدرسه کلاسای پیش رو داریم
یه روزم از 2 تا 7 شب کلاس ریاضی فیزیک شیمی رو کلاس کنکور داریم
سه شنبه جمعه کامل بیکارم 5شنبه هم 2 ساعت ریاضی پیش داریم
چه حدودایی باید مطالعه داشته باشم با این زمان؟
خیلی گیجم![]()
لطفا با تامل ببینید...
سلاماین کتابی رو که گفتید من فصل اولش رو به طور کامل خوندم.....
به طور کلی...کتاب خوبیه...اما نقطه ضعف هایی هم داره...
1)...کتابه رونی نیست....یعنی نمیشه...به راحتی اونو خوند...از این نکته به اون نکته پریده..
2)...به نظر من حجم زیادی داره...که وقت زیادی از شما خواهد گرفت...
3)بعضی نکات که لازم نبوده گفته بشه رو گفته ...مثلا...در مورد کپک نورواسپوراکراسا...همین که گفته شود از آسکومیست هاست ..لازم..و کافیست...و لازم نبود ویژگی های این قارچ توضیح داده می شد....چون در فصل..11 به طور کامل بررسی میشود....(جامع گفتن...با همه چیز را گفتن فرق می کنه)
4)..من در این کتاب تستی ندیدم...البته در سایت این کتاب گفته شده شامل تست نیز می باشد
....اما نقاط قوت این کتاب
1)سعی شده همه ی نکات گفته بشه که از چند کتابی شدن جلو گیری شود...
2) جدول ها و نمودار های بسیار خوبی دارد...البته نه همه ی آن ها.
.....پیشنهاد من به شما در مورد استفاده یا عدم استفاده....
با عرض پوزش از مولف این اثر....من به شما توصیه می کنم که...از این جزوه به عنوان منبع اصلی استفاده نکنید...
می توانید فقط از جدول ها ونمودار ها استفاده کنید....و یا هر بخشی را که در کتاب درسی یا کتابی دیگر متوجه نشدید..به آن رجوع کنید...
کلا من درس نامه های همایش دریافت را نسبت به این کتاب بهتر ارزیابی می کنم![]()
لطفا با تامل ببینید...
[QUOTE=angel;54731]مرسی ممنونم
زیست سومو نخونم تو تابستون یعنی؟
مشاوری که میرم گفت پایه رو توی تابستون تموم کن توی همه درسا
حدودا چند ساعت در روز؟
من 3 روز تا 2 مدرسه کلاسای پیش رو داریم
یه روزم از 2 تا 7 شب کلاس ریاضی فیزیک شیمی رو کلاس کنکور داریم
سه شنبه جمعه کامل بیکارم 5شنبه هم 2 ساعت ریاضی پیش داریم
چه حدودایی باید مطالعه داشته باشم با این زمان؟
خیلی گیجم[/QUO
مشاور شما ...درس گفته...
زیست گیاهی شامل: قسمت دوم فصل 3 سال دوم+ قسمت دوم فصل6 سال دوم+صفحه آخر فصل7 سال دوم+حرکت های گیاهی فصل8...ابته در فصل 1و2 دوم نیز درمورد گیاهان صحبت شده...+فصل9 و 10 سال سوم میشه+فصل8 پیش..
ژنتیک(که در این جا منظور مندلی ایست)....شامل فصل5..6..7...8 و بخشی از 9 سال سوم می باشد..که در کتاب صحبتی نشده....که شما بیشتر مباحث سال سوم را می خوانید...
حتما و لطفا این برنامه را با مشاور خود درمیان بگذارید...اگر منطقی باشند..حتما موافقت خواهند کرد..![]()
لطفا با تامل ببینید...
در پست های قبلی اشاره شده ولی باز می گویم.....
1)کتاب همایش نشردریافت جلد1 و2 (دکتر عمارلو)
2)کتاب آزمون های تدریجی اندیشه فایق (دکتر میوه چی)
3)کتاب زیست گیاهی نشر برد(دکتر چلاجور)
4) پنج آزمون اندیشه فایق که 3 تای آخرش خوبه...(البته برای بعد از عید)
5) سوالای تالیفی..
البته کتاب های دیگری نیز وجود دارد... که هم ویژگی های خوب دارند و هم....
ولی توصیه می شود از چند کتابی پرهیز شود..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)