زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
توصیه من به شما این است که از کتاب دکتر عمارلو فقط برای جمع بندی استفاده نکنید....چون بر خلاف اسم آن که همایشه.....تمام مطالب مورد نیاز را کمو بیش گفته......
در مورد خیلی سبز هم....می شه گفت...کتاب سال دوم آن...خیلی بهتر از کتاب های دیگرش می باشد...سعی کنید بعد از زدن تست های همایش دریافت که شامل سراسری های داخل و خارج+تعدادی سوالای تالیفی می باشد....
اگر وقت کردید...از خیلی سبز نیز استفاده...کنید...
کتاب های دیگر را هم ....بهترین کا این است که یا از دوستانتان بگیرید....و نگاهی بیندازید ...ببینید برای شما مناسب است ..یانه...
زیست شناسی درس سختیه..یعنی برا کنکور...حتی آدم حس میکنه بعضی سوالا جنبه علمی ندارن و به صورت معما گونه ای طرح میشن..
هر کس روش خاصی داره..بعد از تسلط نسبی روی کتابای دوم-سوم-پیش...و مرور چند تاتست...میشه فهمید...چه مطالبی رو از هر سه کتاب باید کنار هم خوند...یا رو چه چیزایی بیشتر مانور میدن...
یکی دو تا مهارت:
تصاویر بدون شرح رو باید نامگذاری و مختصر کنارش شرح بدیم....
آنالیز جانداران( از نظر اتوتروف یا هتروف بودن-روش تولید مثل-یوکاریوت یا پروکاریوت بودن..آغازی یا پیشرفته-و...)
جنس مواد..هر ماده ای که تو متن میاد..جنس و مونومر اون رو یاد داشت کنید.این موضوع تو بخش هورمونها هم اهمیت داره...مثلا..آمیلاز =آنزیم=پروتئین=آمینواسید)
استثنائات..به ندرت قانونی تو زیست شناسی پیدا میشه که استثنا نداره...برای همین قیدها اهمیت پیدا میکنن..مثل ( اکثرا-غالبا و ...)
چرخه ها...همیشه چرخه ها گیج کننده ان....مثلا اگه سری به تولید مثل جنسی گیاهان بزنید..با یه مشت مطالب برخورد میکنید که دائما برعکس میشن-جا به جا میشن یا عوض میشن..شارش انرژِی که وضعش بدتره......
و میلیون ها نکته دیگه....ژنتیک رو هم به نظر من باید تدریجی پیش برید..البته من برای 92 نخوندم ببینم 93 چی میشه
مفاهیم اولیش رو باید بدونید چون تقریبا تو همه فصلها نیازه ( هتروزیگوت-هوموزیگوت-غالب-مغلوب..اتوزوم و جنسی -بیماری ها و ... ...)
فصلهای نسبتا سخت دوم :
تغذیه و گوارش
گردش مواد
فصلهای سخت سوم :
8 و9
فصلهای سخت پیش:
1-2-5-8
ای کاش ! خوب بودنمون مختص فضای مجازی نباشه ..
اینجا همه خوبیم ..چرا اون بیرون همین شکلی نیست ؟!!
اون جای کار که میلنگه رو کسی میشناسه ؟!!
ویرایش توسط ramin94 : 16 تیر 1392 در ساعت 14:56
ایـن لینکـشه ... گروه آموزشی صد در صد
خودم تازه با این سایت اشنا شدم !!
ویرایش توسط Farzaneh15 : 16 تیر 1392 در ساعت 21:36
سلام به همه ی دوستان.بی نهایت از اینکه اینجا رو پیدا کردم تا بتونم مشکلاتمو تو درسا با دوستان در میون بزارم خوشحالم.
من سوم تجربی هستم و از حدود 2 سال پیش برای کنکور شروع کردم.راستش میانگین ترازم تو ازمونای امسال 6800 بوده تو قلم چی و باید بگم من راضی نیستم!
پارسال از شروع مهر چون زیست سوم رو از تابستون نصفشو خونده بودم نیم ترم اول درصد زیستم از 90 پایین نیومد ولی از عید به بعد زیست سیر نزولی پیدا کرد و به محدوده ی 60 رسید!
و من الان با دیدن سوالات کنکور امسال با اینکه خودم سوالات سال های دوم و سوم رو بد نزدم اما شدیدا از بابت زیستم نگرانم.
خیلی ها رو دیدم با درصد بالای زیستشون تونستن بهترین دانشگاه ها قبول بشن و من هم به درصد بالای زیست فکر می کنم ولی الان کاملا سر درگم شدم!
راستش از هفته ی قبل به شدت شروع کردم به درس خوندن ولی متاسفانه رابطه ی خوبی با کتاب درسی ندارم!
خواهش می کنم راهنماییم کنید.از اون آدمایی هستم که با یه درصد پایین یا یه تراز پایین تمام روحیم رو از دست میدم(
لطفا کمکم کنید چون واقعا نیاز دارم!
ویرایش توسط lm10star : 25 تیر 1392 در ساعت 23:34
دوست عزیز..زیست شناسی مطالعه مستمر میخواد باید تو برنامه هر روزت باشه..چون نکته هاش زیاده و حتما حتما بعد مدتی فراموش میشن...
در ضمن تو کنکور رقابت در سطح همکلاسی مطرح نیست...این موضوع میتونه پرتگاه خطرناکی برات باشه...سعی تو این باشه که هر بار وضعت از دفعه قبل بهتر باشه..نه از دوستت...خودتو به توانایی های دوستت محدود نکن..برو بالاتر...
موفق باشی
ای کاش ! خوب بودنمون مختص فضای مجازی نباشه ..
اینجا همه خوبیم ..چرا اون بیرون همین شکلی نیست ؟!!
اون جای کار که میلنگه رو کسی میشناسه ؟!!
ژنتیک رو از روی کتاب بخونم یا از روی تخته سیاه ؟
نحوه استفاده از ژنتیک تخته سیاه و زیست گیاهیش چطوره ؟
سلام
امیدوارم با این برنامه بسیارخوب بتونیم دراین ماه مبارک عالی کارکنیم. پیشششششششششش به سوی فتح قله پپپپپپپپپپپپپزشکی
![]()
کلنا عباسک یازینب
من شنیدم سر عشاق به زانوی شماست
و از آن روز سرم میل بریدن دارد
الهم الرزقنا شهادت فی سبیل الله
ویرایش توسط Reza j : 18 تیر 1392 در ساعت 21:20
سلام
برای ژنتیک ...بهترین کار اینه که مفاهیم اولیه را از کتاب درسی مطالعه...و سپس از ژنتیک مندلی خیلی سبز مفاهیم اولیه را دوره کنید........بعد از انجام این مراحل ....از ژنتیک همایش دریافت استفاده کنید...بعد از اتمام این کتاب اگر تمایل ...و وقت دارید می توانید...از هر کتاب و منبع دیگری برای تست زدن استفاده کنید
![]()
من سال دوم کنکورم بود امسال.سر جلسه حالم خوب نبود اینه که زیستو زیاد جالب نزدم ولی تو آزمونای آزمایشی بالای80 بودم.به کنکوری های93توصیه میکنم.یکی از زیستای پایه رو از تابستون بذارن تو برنامشون و خوب خوب بخونن.از اول مهرم به نظر من با برنامه کانون پیش برن کنارشم کانون آبی کار کنن.از عید هم چکیده زیست شناسی تخته سیاه رو کار کنن.مطمینم نتیجه میده.
موفق باشید![]()
زیستو برای تابستون چجوری بخونیم ؟
موضوعی یا درس به درس ؟
مثلا تابستون زیست گیاهی بخونم با ژنتیک یا درس به درس برم جلو و از آخر موضوعی بخونم ؟
اگه موضوعی بخونی همه مطالبو یه جا جمع کرده داری
اما به نظر من اگه میتونی زیستو دوره کنی تو تابستون یه دفع درس به درس بخون یه دفع موضوعی![]()
من و خدا ...تو و همه
♥ حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است ♥
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)