X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 7 از 11 نخستنخست ... 678 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 91 به 105 از 165
    1. Top | #91
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yaghma نمایش پست ها

جن 2 با موتور میتسوبیشی ژاپن و طراحی لوتوس انگلیس یه زمانی عشقم بود , جوان پسند و زیبا با شتاب خوب ,متاسفانه بخاطر عدم پشتیبانی قطعات منصرف شدم , وقتی نمیتونی یک سنسور خودروی سمند رو که ادعای سازندش گوش فلک رو بعنوان خودروی تمام ایرانی کر کرده توی کشورت پیدا کنی چه انتظاری داری قطعات این حودروی مونتاژ مالزی رو گیر بیاری ,تعداد معدودی فروشگاه هم که توی تهران هست قیمت خون باباشون رو کشیدن روی قطعه.

در مورد خوردروهای چینی امثال ام وی ام و جک و لیفان .....همینقدر بدون با خریدش یک عضو هم به خانوادتون اضافه میشه باید تا اخر عمرت براش برادری کنی ,دوستم سال قبل یک ام وی ام 530 رو صفرش رو 42 میلیون گرفت بعد یکسال الان یعنی 35 میده کسی نمیخره ,این افت یعنی عمق فاجعه در این رنج قیمت.

در مورد زانتیا هم توصیه میکنم با این قیمت نری سراغش , سیستم زانتیا بخصوص گوی های تعلیقش روغنی هستن ,کسی ازش سر درنیاره ,موقع خرید یه ماشینی توی پاچش میکنن که روغن ریزی داشته باشه , بعد خرید هم زانتیا سوار برتوست نه تو بر زانتیا.

درمورد محصولات خانواده پژو :
      پرشیا ,جی ال ایکس و امثالهم سوخت وحشتناکی مصرف میکنن ,اما میمونه پژو 206 یا SD اس دی از نظر هندلینگ و قدرت تعادل خیلی سرتر از ورژن هاچبکش هست مصرف سوخت پایین و جوان پسند و شتاب عالی ....
      من اگر جای شما بودم دنبال یک SD وی 8 مدل 91 به پایین بودم ,از سال 91 به بعد سیستم برق 206 ایرانیزه شد ,علاوه بر سیستم برقی ,گیربکس و موتور هم دچار تغییرات عجیبی شد , مهندسان ایران خودرو خلاقیت نشون دادن از خودشون در واژگونی ماشین ,خلاصه تر اینکه از 91 به بعد دیگه پژویی وجود نداره .
      با 30 تومن میتونی یه عروسک کم کارد اس دی وی 8 مدل 90 بکیری ,و بهترین گزینه هست

موارد دیگری هم مثل هیوندای اوانته وجود داره که به کارت نمیاد و با اون قیمت چیزی گیرت میاد که عمرش رو کرده .

اگر هم دنبال رسیدن به خدایی ,پراید 111 هاچ بک هم گزینه خوبیه مخصوصا اگر فرمانش هم هیدرولیک باشه
      ممنون به خاطر توضیحات کامل داداش

جن 2 فارغ از زیباییش و شتابش هندلینگ معرکه ای داره ! یه کلیپ ازش دیدم معرکه بود !این: هنرنمایی و تست رانندگی با پروتون جنتو سدان ( لوتوس )
      ینی پراید جای اون جنتو بود تو اون دنده عقب یه بیست دوری ملق میزد و به اجزای تشکیل دهندش تبدیل میشد !

در مورد این ماشینای خارجی که گفتم از چن نفر که دارن پرسیدم راضی بودن ... منتها اینکه قطعاتش گیر نمیاد خیلی ضد حاله وگرنه که همین جنتو به دوتا SD میارزه ...

همین الان یه پراید داریم به اندازه کافی مارو به خدا نزدیک کرده دیگه بیشتر وسعش نمیرسه !!! ینی اگه یخورده کیفیتش بیشتر بود مطمئنا چندین بار وسط جاده خاموش نمیشد و گوشه گاراژ نمیافتاد و قطعا تا حالا وظیفه الهی خودش رو انجام داده بود

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try
      ویرایش توسط 0M0HamMad0 : 17 شهریور 1395 در ساعت 20:28

2. Top | #92

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yaghma نمایش پست ها

جن 2 با موتور میتسوبیشی ژاپن و طراحی لوتوس انگلیس یه زمانی عشقم بود , جوان پسند و زیبا با شتاب خوب ,متاسفانه بخاطر عدم پشتیبانی قطعات منصرف شدم , وقتی نمیتونی یک سنسور خودروی سمند رو که ادعای سازندش گوش فلک رو بعنوان خودروی تمام ایرانی کر کرده توی کشورت پیدا کنی چه انتظاری داری قطعات این حودروی مونتاژ مالزی رو گیر بیاری ,تعداد معدودی فروشگاه هم که توی تهران هست قیمت خون باباشون رو کشیدن روی قطعه.

در مورد خوردروهای چینی امثال ام وی ام و جک و لیفان .....همینقدر بدون با خریدش یک عضو هم به خانوادتون اضافه میشه باید تا اخر عمرت براش برادری کنی ,دوستم سال قبل یک ام وی ام 530 رو صفرش رو 42 میلیون گرفت بعد یکسال الان یعنی 35 میده کسی نمیخره ,این افت یعنی عمق فاجعه در این رنج قیمت.

در مورد زانتیا هم توصیه میکنم با این قیمت نری سراغش , سیستم زانتیا بخصوص گوی های تعلیقش روغنی هستن ,کسی ازش سر درنیاره ,موقع خرید یه ماشینی توی پاچش میکنن که روغن ریزی داشته باشه , بعد خرید هم زانتیا سوار برتوست نه تو بر زانتیا.

درمورد محصولات خانواده پژو :
      پرشیا ,جی ال ایکس و امثالهم سوخت وحشتناکی مصرف میکنن ,اما میمونه پژو 206 یا SD اس دی از نظر هندلینگ و قدرت تعادل خیلی سرتر از ورژن هاچبکش هست مصرف سوخت پایین و جوان پسند و شتاب عالی ....
      من اگر جای شما بودم دنبال یک SD وی 8 مدل 91 به پایین بودم ,از سال 91 به بعد سیستم برق 206 ایرانیزه شد ,علاوه بر سیستم برقی ,گیربکس و موتور هم دچار تغییرات عجیبی شد , مهندسان ایران خودرو خلاقیت نشون دادن از خودشون در واژگونی ماشین ,خلاصه تر اینکه از 91 به بعد دیگه پژویی وجود نداره .
      با 30 تومن میتونی یه عروسک کم کارد اس دی وی 8 مدل 90 بکیری ,و بهترین گزینه هست

موارد دیگری هم مثل هیوندای اوانته وجود داره که به کارت نمیاد و با اون قیمت چیزی گیرت میاد که عمرش رو کرده .

اگر هم دنبال رسیدن به خدایی ,پراید 111 هاچ بک هم گزینه خوبیه مخصوصا اگر فرمانش هم هیدرولیک باشه
      اتفاقا به نظرم اون افت قیمت نسبت به بازار های جهانی عادیه و تو این مورد همگام با جهانه
      ماشین دست دوم تو ایران برخلاف بازار های جهانی افت قیمتی تقریبا نداره ولی تو سایر کشور ها ماشین ها خیلی افت قیمت دارن

Sent from my K019 using Tapatalk

3. Top | #93
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bahar20 نمایش پست ها
      @-amin-
      نظرتون در مورد این چیه؟

فایل پیوست 60176
      این که صندلی و فرمونش عین تراکتوره

4. Top | #94
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      عاقو مام یه اظهار نظری بکنیم دیگه...

اول خارجیا : بنز ، بی ام و ، آئودی ، لکسوس ، اینفینیتی و آفرودی های قدیم مثل بلیزر و... چن تا مورد خاص مثل gt86 , lancer evo
      بقیه رو بیخیال

بنز : e class و s 65 کوپه
      بی ام و : سری 5 و سری 3
      آئودی : a6 لکسوس : es - nx

داخلی : پرشیا : زانتیا موتوراش خوب بودن بقیه به درد نمی خورن ، ولی تو ناچاری بد نیست
      405 : عمرشو کرده دیگه
      سمند lx دوگانه : در حد استفاده کارمندی و دانشجویی
      سورن توربو : یکی از بهترین های داخلیه
      دنا : درمقابل قیمتی که داره آپشناش خوبن ، رقیب کم قیمت تر و کم کیفیت تر الانترا تو مناطق آزاد
      کل تولیدات سایپا : نخری سنگین تری
      l90 : کم صدا و خوبه ولی وقتی بخوای تسمه تایم عوض کنی پدرت در میاد
      چینیا : عمرا سراغشون برم
      206-207-رانا : اتاقشون کوچیکه

یکی از بچه ها واسه زیر 30 ماشین میخواست منم میخوام
      فعلا 2 تا تمیزشو پیدا کردم

یدونه سمند دوگانه ef7 مدل 90 که فقط خواب بوده ، کارکرد فقط 105 تا ، برچسب پلمپ در ها و باک هنوز روشه : 24 تومنی
      دونه پرشیا مدل 85 چن سال خواب بوده بدون رنگ و خط و خش تمام تخفیف 26000 تا کارکرد ، اینم 20 تومن ولی شک دارم ، باید بره تست دیاگ

اگه تا اخر ماه سمند رو نفروشن میخرمش ، یه استرس بار یه هدرز ، یه اسپویلر ، باندا jbl یا اینفینیتی و شمع و لاستیک و ... میندازم روش تو دوران دانشجویی پدرشو در میارم :d
      ویرایش توسط Amin ZD : 17 شهریور 1395 در ساعت 20:43

5. Top | #95
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من خودم شاسی بلند دوس دارم پیشنهادم اینه

ولــوو xc90 ، و از لند کروز و rx350 بهتره،این گفته شخصی است ک هرسه رو داشته

نام: volvo-xc90_ولوو-XC90.jpg نمایش: 29 اندازه: 48.7 کیلو بایت

نام: 2017-volvo-xc60-rendering1.jpg نمایش: 33 اندازه: 72.1 کیلو بایت
      من میتوانم

چون سرشار از انرژی هستم

به خدا توکل دارم، خودم را باور دارم

متمرکز و آرامم ...

6. Top | #96

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M.jrA نمایش پست ها
      من خودم شاسی بلند دوس دارم پیشنهادم اینه

ولــوو xc90 ، و از لند کروز و rx350 بهتره،این گفته شخصی است ک هرسه رو داشته

نام: volvo-xc90_ولوو-XC90.jpg نمایش: 29 اندازه: 48.7 کیلو بایت

نام: 2017-volvo-xc60-rendering1.jpg نمایش: 33 اندازه: 72.1 کیلو بایت
      هرکسی که اینارو نمیتونه بخره
      مخصوصا ولوو که خدای شاسی بلند هارو تولید کرده

Sent from my K019 using Tapatalk

7. Top | #97
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آره میدونم

خدارو چ دیدی، روزی رسونم ک هس!

ان شالله برسونه واسیه هر کی ک هر چی دوس داره
      من میتوانم

چون سرشار از انرژی هستم

به خدا توکل دارم، خودم را باور دارم

متمرکز و آرامم ...

8. Top | #98
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها

جن 2 فارغ از زیباییش و شتابش هندلینگ معرکه ای داره ! یه کلیپ ازش دیدم معرکه بود !این: هنرنمایی و تست رانندگی با پروتون جنتو سدان ( لوتوس )
      ینی پراید جای اون جنتو بود تو اون دنده عقب یه بیست دوری ملق میزد و به اجزای تشکیل دهندش تبدیل میشد !
      داداش خیلی به این کلیپا توجه نکن
      اولا واسه این تبلیغات از راننده های حرفه ای و ثانیا از تجهیزات خاصی رو ماشیناشون استفاده میکنن
      اون حرکت reverse که زد حتی با همین وطنی های خودمونم قابل اجراست چیز خاصی نیست
      البته ناگفته نماند تو اینجور ماشینا و واسه تبلیغاتشون از کمک فنرهای ریس استفاده میکنن که نرمن وگرنه موقع پیچیدن ماشین امکان چپ شدنش هست مخصوصا تو ایران که خداروشکر آسفالتامون دچار گاز گرفتگی سگ شدن

9. Top | #99
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط -AMIN- نمایش پست ها
      من عمریکایی پسند هستم
      کدومو میخوای؟ بسته بندی کنم ببری یا سوار میشی ؟
      نام: 1966682_614273818654819_1669919037_n.jpg نمایش: 55 اندازه: 76.9 کیلو بایت
      نام: IMG_124871129747955.jpeg نمایش: 27 اندازه: 113.6 کیلو بایت

10. Top | #100
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amin ZD نمایش پست ها
      ال نود برای تعویض تسمه تایمش دقیقا یه صبح تا ظهر کار داره بشرط اینکه مکانیک گشادی نکنه قشنگ نصف موتورش برا عوض کردن تسمه تایم میاد پایین.
      کلا سر خرج بیفته دهن صاف میکنه
      قطعات و خرجش حتی از آوانته گرونتره !

11. Top | #101
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amin zd نمایش پست ها
      عاقو مام یه اظهار نظری بکنیم دیگه...

اول خارجیا : بنز ، بی ام و ، آئودی ، لکسوس ، اینفینیتی و آفرودی های قدیم مثل بلیزر و... چن تا مورد خاص مثل gt86 , lancer evo
      بقیه رو بیخیال

بنز : E class و s 65 کوپه
      بی ام و : سری 5 و سری 3
      آئودی : A6 لکسوس : Es - nx

داخلی : پرشیا : زانتیا موتوراش خوب بودن بقیه به درد نمی خورن ، ولی تو ناچاری بد نیست
      405 : عمرشو کرده دیگه
      سمند lx دوگانه : در حد استفاده کارمندی و دانشجویی
      سورن توربو : یکی از بهترین های داخلیه
      دنا : درمقابل قیمتی که داره آپشناش خوبن ، رقیب کم قیمت تر و کم کیفیت تر الانترا تو مناطق آزاد
      کل تولیدات سایپا : نخری سنگین تری
      چینیا : عمرا سراغشون برم
      206-207-رانا : اتاقشون کوچیکه

یکی از بچه ها واسه زیر 30 ماشین میخواست منم میخوام
      فعلا 2 تا تمیزشو پیدا کردم

یدونه سمند دوگانه ef7 مدل 90 که فقط خواب بوده ، کارکرد فقط 105 تا ، برچسب پلمپ در ها و باک هنوز روشه : 24 تومنی
      دونه پرشیا مدل 85 چن سال خواب بوده بدون رنگ و خط و خش تمام تخفیف 26000 تا کارکرد ، اینم 20 تومن ولی شک دارم ، باید بره تست دیاگ

اگه تا اخر ماه سمند رو نفروشن میخرمش ، یه استرس بار یه هدرز ، یه اسپویلر ، باندا jbl یا اینفینیتی و شمع و لاستیک و ... میندازم روش تو دوران دانشجویی پدرشو در میارم :d
      ماشین ایرانی چندشه واقعا ... هعی ... چه میشه کرد ... سمند 94 همین الان تو باما ریخته .ولی ارزش داره یعنی ؟ به نظرم sd منطقی تر باشه ...

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

12. Top | #102
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amin ZD نمایش پست ها
      نام: IMG_124871129747955.jpeg نمایش: 27 اندازه: 113.6 کیلو بایت
      چرا چلنجر نداره ؟

پ.ن : این الانترای آخری دقیقا چی میخواد ؟ درواقع نقشش چیه ؟

13. Top | #103
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

ماشین ایرانی چندشه واقعا ... هعی ... چه میشه کرد ... سمند 94 همین الان تو باما ریخته .ولی ارزش داره یعنی ؟ به نظرم sd منطقی تر باشه ...
      اس دی خیلی بهتره داداش
      من رو هوا یه حرفی نمیزنم
      اس دی زیر 91 پیدا کنی عالیه
      حرفی بود عصری بهت زدم و دیدی یغما هم پیشنهادش همین بود
      حتی افزایش بودجه بدی میتونی v9 بگیری

14. Top | #104
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

تو 206 جا نمیشیم متاسفانه حالا sd باشه یا معمولی چندان تفاوتی نداره
      واسه موتور ef7 مدلای 91 و قبلش و مدل 95 خوبن ، بقیه تو تحریم بودن و سمبل کاری شده
      واسه پژو ها هم 86 و قبلش خوبن بعد اون سرسیلندر به باد میده

15. Top | #105
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط -AMIN- نمایش پست ها
      چرا چلنجر نداره ؟

پ.ن : این الانترای آخری دقیقا چی میخواد ؟ درواقع نقشش چیه ؟
      امر دیگه ای نیست ؟

نام: 1186287_514071682008367_1366720895_n.jpg نمایش: 29 اندازه: 49.4 کیلو بایت

صفحه 7 از 11 نخستنخست ... 678 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 8 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن