X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 11 از 11 نخستنخست ... 1011
    نمایش نتایج: از 151 به 165 از 165
    1. Top | #151
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Karegar نمایش پست ها

اینجا بیشتر پالس دوس دارن...

نه اینجام گیرمیدن...شاید کمتر...

چندوقت پیش ی سی بی 400 رو گرفتن+جریمه...
      پالس فقط ns220 ش خوبه... بقیه رو خوشم نمیاد
      تو مجازا یه مدل سوزوکی tu250x با هیونسانگ ارزش خرید دارن بقیه رو ولش ، اینام قیمتشون فضاییه باز اینارم ولش
      یه gto 125 پلاک ملی بگیری بهتره

2. Top | #152
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amin ZD نمایش پست ها
      پالس فقط ns220 ش خوبه... بقیه رو خوشم نمیاد
      تو مجازا یه مدل سوزوکی tu250x با هیونسانگ ارزش خرید دارن بقیه رو ولش ، اینام قیمتشون فضاییه باز اینارم ولش
      یه gto 125 پلاک ملی بگیری بهتره

من خودم اینو دارم...

135..مدل91
      نام: ۲۰۱۵۰۶۰۳_۱۵۴۰۵۰-1.jpg نمایش: 29 اندازه: 59.1 کیلو بایت
      دوتا خبر دارم یک خبر خوب... یک خبر بد!
      خبر خوب اینکه هیشکی از زندگی هیشکی خبر نداره...
      و خبر بد هم اینکه هیشکی از زندگی هیشکی خبر نداره...

3. Top | #153
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Karegar نمایش پست ها

من خودم اینو دارم...
      135..مدل91
      نام: ۲۰۱۵۰۶۰۳_۱۵۴۰۵۰-1.jpg نمایش: 29 اندازه: 59.1 کیلو بایت
      چن گرفتی ؟
      چند میتونی بفروشی ؟

4. Top | #154
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      چن گرفتی ؟
      چند میتونی بفروشی ؟

خوم 4 گرفتم...

الان شاید3 و خورده ای بشه...
      تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
      دوتا خبر دارم یک خبر خوب... یک خبر بد!
      خبر خوب اینکه هیشکی از زندگی هیشکی خبر نداره...
      و خبر بد هم اینکه هیشکی از زندگی هیشکی خبر نداره...

5. Top | #155
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط -AMIN- نمایش پست ها
      انصافا تو این چند سال اخیر زیباترین ماشینی که از کمپانی هیوندا وارد بازار شد جنسیس کوپه بود ! مخصوصا سری اولش ( 2010 ) که چهره خشنتر و اصیلتری داشت.
      یه ماشین اسپرت و کاملا جوون پسند؛ دختر و پسرش فرقی نداشت واقعا کسی رو ندیده بودم نظرش نسبت به این ماشین منفی باشه. البته پدربزرگم میگفت من اگر اینو مفتیم بهم بدن سوار نمیشم که خب البته طبیعیه چون طراحی ماشین کاملا جوون پسند بود.
      مثلا تویوتا هم با تولید GT86 خواست یجورایی بازار جنسیس کوپه رو خزاب کنه ولی واقعا تو این زمینه تویوتا در مقابل هیوندا کاملا شکست خورد !
      بنده این سعادت رو داشتم پشت یکی از اینا نشستم ولی متاسفانه ماشین مال اینجانب نبود
      به همین یه جمله بسنده کنم که وقتی گاز ماشین رو تخته میکردی میچسبوندتت به صندلی !!! تجربه کوتاه اما بیاد موندنی از رانندگی با این ماشین بود.
      صاحب ماشین فقط حدود 5 میلیون خرج کیت اگزوز کرده بود. وقتی گاز ماشین رو تخته میکردی از پیر و جوون و دختر و پسر همه گردنشون رو میپیچوندن ببینین این صدای چیه !

فایل پیوست 60175

قرمزش قشنگترین رنگشه بشرط داشتن رینگهای مشکی.
      رنگ مشکی و سفیدشم قشنگن. مشکیش با رینگهای vossen و چراغ های عقب فلشی فوق العاده قشنگ میشه.

زردش جالب نیست. بنظره من رنگ زرد فقط رو دو تا ماشین میاد : 1. پراید تاکسی 2. شورلت کامارو
      ولاغیر

نظر شما درمورد این یکی ماشین چیه ؟ @_NiLoOfAr_ @Bahar20
      خیلی خوبه ... دوسش دارم

6. Top | #156
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      ماشین فقط ماشین آمریکایی

7. Top | #157
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آرزو بر جوانان عیب نیست

آرزو میکنم در آینده ی نه چندان دور و نه چندان نزدیکاز اینا داشته باشم اونم رنگ مشکی

راه تحقق رویا: حقوق سالیانه و پس انداز +وام+فروش دار و ندار+ کمک مالی پدر = یک عدد پورشه ی ناقابل

به همین راحتی رویام تو مشتمه

نام: 1066019_p15_0777_rgb_a4_1.jpg نمایش: 25 اندازه: 72.8 کیلو بایت

پورشه - 911 (Porsche 911) محصولی لوکس دو در اسپرت (Luxury 2Door Sport) است از کمپانی پورشه (PORSCHE) .نخستین نسل از 911 در سال 1963 رو نمایی و عرضه شد و تا به امروز 7 نسل از این خودروی پر طرفدار به فروش رسیده است.

پورشه - 911 (Porsche 911) نسل هفتم در سال 2011 به نمایش در آمد و با کد 991 شناخته می شود. در طراحی ظاهری این نسل تلفیقی از خصوصیات کلاسیک به همراه پارامترهای مدرن و به روز طراحی به چشو می خورد که این سبک طراحی نشان دهنده اصالت 911 می باشد. پورشه - 911 (Porsche 911) مدل های متنوع و متفاوتی دارد که خودروی مورد بحث مدل کاررا اس می باشد.

پیشرانه کاررا اس 6 سیلندر بوده به حجم 3800 سی سی که این پیشرانه قادر به تولید 400 اسب بخار (hp) نیرو می باشد. همچنین این خودروی موتور عقب نیروی خورد را توسط یک جعبه دنده 7 دنده اتوماتیک پورشه (PDK) به محور عقب منتقل می نماید.از رقبای 911 می توان به مرسدس بنز - اس ال (Mercedes-Benz SL) و سری 6 ب ام و (BMW 6-Series) اشاره کرد. شتاب اولیه مدل کاررا اس با جعبه دنده اتوماتیک 4.3 ثانیه می باشد.

تعداد سیلندر : 8
      حجم موتور : 4691
      توان خروجی : 434 اسب بخار در 7100 دور در دقیقه
      کلاس بدنه : کروک
      مصرف سوخت (ترکیبی) : 12 لیتر در 100 کیلومتر
      گیربکس: گیربکس اتوماتیک

هیچ چیز غیرممکن (impossible) نیست، خود کلمه هم دارد می گوید: "من ممکن ام" (I’m possible!)
      (آدری هپبورن)

ویرایش توسط Dr fatima97 : 18 شهریور 1395 در ساعت 11:17 دلیل: غلط تایپی -_____-

8. Top | #158
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

خودروی مورد نظر ما در این مطلب همانطور که از عنوان مطلب بر می آید خودروی شورولت ایمپالا مدل

۲۰۱۶ می باشد.خودروی که در سال ۲۰۱۶ در سه تیپ LTو LSو TZبه بازار ارایه می شود که باید

دانست هر سه مدل از این خودرو دارای مشخصات موتوری یکسان هستند و باید تفاوت را در آپشن های آنان

جست و جو کرد.شورلت ایمپالا مدل ۲۰۱۶ که با موتور ۳۶۰۰ سی سی به بازار عرضه شده دارای

گشتاوری در حدود ۳۵۶ نیوتن بر متر بوده که با قدرت ۳۰۵ اسب بخار خود براحتی می تواند ۰ تا ۱۰۰

کیلومتر بر ثانیه را در عرض ۶.۸ ثانیه طی کند که برای خودروی با این ابعاد و وزن و حجم قابل قبول و

خوب است.که در ادامه این خودرو می تواند سرعت خود را تا ۲۲۰ کیلومتر بر ثانیه برساندهمه مدل‌های

شورولت ایمپالا مدل ۲۰۱۵ از گیربکس شش سرعته اتوماتیک و دیفرانسیل جلو بهره می‌برند..اگر بخواهیم از

لحاظ بازار رقیبانی برای این خودرو در نظر داشته باشیم می توانیم به خودرو های هوندا آکورد و نیسان

آلتیما اشاره کنیم.حال وقتی به بیرون این خودرو دقت می کنیم واقعا باید گفت که در سبک خود یک خودروی

خوش تیپ و به اصطلاح عمومی یک خودروی شخصیتی می باشد که در طراحی جلوی خودرو با چراغ های

زوزنقه ای شکل و جلو پنجره ی با جنس کروم میتوان اشاره داشت که با نوار های کناری درب های خودرو

بخوبی هارمونی دارد.که البته آینه ها و فریم های در برگیرنده شیشه ها هم از همین جنس است که به زیبایی

این خودرو هر چه بیشتر می افزاید.چیز دیگری که در سپر جلو جلب توجه می کند وجود چراغ های

مخصوص روز به اصطلاح دی لایت می باشد که باز هم زیبایی خاصی دارد.اندازه چرخ های آلیاژی

شورولت ایمپالا به صورت استاندارد ۱۹ اینچ است گرچه سایز ۲۰ اینچ هم در دسترس می باشد.این خودرو

در تمام ابعاد خود بخصوص در روی کاپوت خود و همچنین در درب های خودر دارای فرورفتگی و برآمدگی

های زیادی را دارا می باشد که می توان گفت زیبای خاصی به این خودرو داده است که کمی ما را به یاد

قسمت جلویی خودروی مستانگ می اندازد. در نگاه کلی به بدنه خودرو متوجه خواهید شد که قسمت عقب

خودرو بزرگ تر از سایر قسمت های خودرو احساس می شود. این نشستن نیست کاملا درست است.این

خودرو با قابلیت حمل ۵ سر نشین از سال ۲۰۱۴ تا کنون دچار تغیر در طراحی خود نشده و شورلت سعی

کرده همین رویه را در مدل ۲۰۱۶ ادامه دهد.لازم به ذکر است که این خودرو دارای مدل گاز سوز نیز می

باشد که بسته به بازار فروش روی این خودرو تعبیه می شود .شورولت ایمپالای دوگانه سوز از یک نسخه

خاص از موتور شش سیلندر و ۳.۶ لیتری بهره می‌برد که به گونه‌ای تعدیل شده است تا بتواند CNG

بسوزاند. وقتی مخزن گاز ۳۰ لیتری پر باشد، این خودرو قادر است ۲۴۰ کیلومتر با آن را بپیماید. این مدل

پایه گاز سوز است ولی راننده می‌تواند هرگاه بخواهد با دکمه‌ای که روی داشبورد قرار دارد، سوخت را به

بنزین تغییر بدهد. این موتور هنگامی که با گاز کار کند قادر است ۲۳۰ اسب‌بخار نیرو و حدود ۲۹۶ نیوتن‌متر

گشتاور تولید کند.

در داخل خودرو به محض ورود بخوبی فضای زیاد داخل اتاق حس می شود .در بالای سقف این خودرو به

خوبی می توان سانروف را مشاهده کرد که می شد از ابعاد بزرگتری هم نیز استفاده شود.نکته قابل توجه

طراحی جالب توجه و زیبای داشبورد این خودروست که به همراه کنسول جلو بزرگ و بخصوص جالیوانی

مخصوص خودر حس راحتی را روی صندلی های چرم خود به راننده منتقل می کند.مانیتور خودرو به شکل

خوب در داشبورد جای گرفته که همین مانیتور ۸ اینچی لمسی می تواند به شما امکانات زیادی بدهد که ایمپالا

را به یک خودروی هوشمند تبدیل می کند.از جمله این امکانات می توان به سیستم MyLink و کنترل صوتی،

اتصال سیستم صوتی و تلفن همراه از طریق بلوتوث، دو درگاه اضافی USB و کارت‌خوان SD، رادیوی

HD، رادیوی اینترنتی و اپلیکیشن مخصوص تلفن همراه که صدا را به متن تبدیل می‌کند و فقط با مدل‌های

خاصی از تلفن‌های هوشمند سازگار است.

زندگی زیباست

زیبابینان زیبایی بینند

9. Top | #159
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmad-Rp نمایش پست ها

خودروی مورد نظر ما در این مطلب همانطور که از عنوان مطلب بر می آید خودروی شورولت ایمپالا مدل

۲۰۱۶ می باشد.
      آخ آخ ایمپالا

ولی ایمپالا فقط قدیمیاش

نام: 1353523188545871_large.jpg نمایش: 16 اندازه: 96.9 کیلو بایت

چی بودن

هنوز که هنوزه با دیدن ایمپالا دچار غلیان درونی میشم

10. Top | #160
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات

من برم سربازی باز خدا کنه راننده بشم !

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

11. Top | #161
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط agha javad نمایش پست ها

سانتافه رو بنداز آشغالی !

لذت رانندگی بین ماشینای پلیس فقط بنز e240 داره - محشره این ماشین محشر !

پ.ن : اتفاقا تو سربازی خوب نیس راننده باشی. مسئولیت داره

12. Top | #162
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات

من رانندگیو ب کارا دیگش ترجیح میدم

البته بعضی پادگانها شنیدم کشاورزیم میکنن من رانندگی تراکتورم باش انتخاب میکنم ! تراکتورو طوری میکنم ک هیش مکنیکی نتونه تعمییر کنه ! بزار اضاف خدمت بخورم ! تنبه شم ! من میخوام انتقام بگیرم از هر کی میتونم

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

13. Top | #163
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AGHA JAVAD نمایش پست ها

شورلت تراورس 280 اسبی
      پلیس راه تبریز مرند یا مرند جلفا س
      نام: 254458_502.jpg نمایش: 23 اندازه: 117.3 کیلو بایتنام: 254460_940.jpg نمایش: 19 اندازه: 117.8 کیلو بایت

14. Top | #164
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

ای گفتی ....
      از این ماشین کره ایا بدم میاد
      اما بهترین گزینه واسه قشر تازه به دوران رسیده س
      ادم عاقل تویوتا و دست دوم های بنز و بی ام و رو ول نمیکنه بره هیوندا بخره با همون قیمت...

15. Top | #165
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ای گفتی ....
      از این ماشین کره ایا بدم میاد
      اما بهترین گزینه واسه قشر تازه به دوران رسیده س
      ادم عاقل تویوتا و دست دوم های بنز و بی ام و رو ول نمیکنه بره هیوندا بخره با همون قیمت...
      بخدا من فاز این ملت رو درک نمیکنم که میرن 220 تومن میدن سانتافه 2016 میخرن ولی RAV4 و بقیه ژاپنیا حتی اوتلندر 2016 رو ول میکنن !

توهین به کسی نباشه ولی بعضیا جای عقلشون و ت.خمشون جابجا شده !

البته من واقعا دوس دارم خودم یه ماشین کره ای داشتم ولی خب اگر داشتم میفروختمش یه ژاپنی میخریدم

داداش واسه ایران ماشینای ژاپنی بهترین گزینه هستن
      کلا ژاپنی جماعت همه چیزش حماله ! یعنی عین خر کار میکنه. از ساعت و ماشین حسابش بگیر برو تا ماشیناش !

صفحه 11 از 11 نخستنخست ... 1011

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 9 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن