Moonlight Shines Upon The Guilty And The Innocent Alike
اگه شمام بابات شهید شده بود و این سهمیه رو داشتی باز از این حرفا میزدی؟!از این سهمیه استفاده میکردی یا نمیکردی..اینم مث معدله کع کسی کع ممعدلش بیسته دوس داره قطعی شه تاثیر تا خیلی راحت از چند هزا ر تا ادم بدون تلاش بزنه بیرون..من از بیخ و بن با سهمیه ها مخالفم ولی به هر حال به ضرر کسی هم نمیشه یک مقدار ظرفیت به اون ها داده شده که تو سهمیه خودشون باید رقابت کنن یعنی چیزی از بقیه کم نمیشه و از حق شما و....خورده نمیشه!تازگی ها که فک کنم شرایطشون سخت تر هم شده و به این راحتی ندییس که کسی درصد خیلی پایین بتونه پزشکی بخونه..هر چند حق خوری و بی عدالتی همه جا هست و بعضی مواقع کاریش نمیشه کرد
Moonlight Shines Upon The Guilty And The Innocent Alike
حق کی خورده شده!هر منطقه ای یه ظرفیتی داره!شما تو منطقه 2 هستی بر فرض و باید زیستو بالا بزنی اون سهمیه داره و باید درصد کم تری بزنه..حق کسی خورده نمیشه چون اون داره از سهمیه خودش استفاده میکنع نه من و شما و بقیه!مشکل اینجاس که چرا اینا سهمیه دارن که این بحث از بیخ و بن بی نتیجس چون این ها سهمیه دارن و خواهنطد داشت وکسی هم نمیتونه کاریش کنه...!
تو رو قرآن برای دفاع از سهمیه این دلیل مسخره اونا تو خودشون رقابت می کنن و جای کسی نمیگیره رو نیارید
فرض کن یک لیوان ۱ لیتر گنجایش داره بیشتر از اون که نمیشه توش آب ریخت ! دانشگاه هم همینه مثل اون لیوان وقتی مثلا ۱۰۰ نفر گنجایش داره چرا این ظرفیت عادلانه بین همه تقسیم نشه ؟ بنیاد شهید جادوگر نیست که بتونه مثلا برای دانشگاهی که کلا ۱۰۰ نفر ظرفیت داره ۲۵ تا ظرفیت غیبی ایجاد کنه ! این صندلیا حق کسایی که واقعا تلاش کردن و درس خوندن نه یه مشت حق خور
۲۵ درصد ظرفیت یعنی یک چهارم برای سهمیه هاست که اصلا عدد کمی نیست
مثلا حدود ۸۰۰۰ ظرفیت سه رشته اصلی ۲۰۰۰ تا برا مفت خورای سهمیه دار اصلا کم نیست
در پاسخ به دوست عزیزی که گفتن کسی که معدلش بیسته دوس داره تاثیر قطعی بشه تا از چند هزار نفر بدووووون زحمت بزنه جلو؟؟؟؟واقعا فک میکنی کسی که معدلش بیسته زحمتی نکشیده؟دوسال پیش دوست عزیزی داشتم که باباش جانباز ۷۰درصد بودولی اومد و بدون استفاده از سهمیه اش شد رتبه دویست و خورده ای منطقه ۳ ...گفت نمیخواستم از سهمیه بابام سو استفاده کنم... درود به شرفش
ویرایش توسط gezero : 12 شهریور 1395 در ساعت 16:05
ضمنا اقا بازم بیان به سهمیه ای ها امکانات بدن پول بدن تا لا اقل واقعا رقابت کنن که بازم .....ه خیلی عادلانه تر از صندلی دادنه
میگن سهمیه دارا با خودشون رقابت میکنن و با شما کاری ندارن اصلا خوب وقتی دانشگا ظرفیت ۲۵٪ صندلی بیتثشتر داره رو چه حساب برای همون کسایی که زحمت کشیدن برا درس نمیزارنشون ؟ یعنی اینطوری خودتونو گول میزنید خدا وکیلی ؟ که با اونا رقابت نمیکنید؟ خیلی جالبه جدا از عدالتی که نیست تهش یه عده افراد نا لایق وارد شغلایی میشن که تهش کشور به ف ن ا میره وگرنه کنکورو به یه دلیلی گذاشتند که این سهمیه قشنگ اون دلیلو ترکونده
run forrest runnn
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)