خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 14 نخستنخست 12312 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 202
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط payam78 نمایش پست ها
      کاش ما هم از این پارتی ها داشته باشیم ...... ولی میترسم ببرم پارتیمو بگن این چه کاریه ؟؟؟؟ واسه همون ردم کنن...

ادم بره ابیاری گیاهان بخونه شرف داره به اونیکه اینطوری با حق خوری وارد دانشگاه میشه......

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Blackfire747 نمایش پست ها

داشتم تو محوطه دور میزدم دیدم یه یارویی مردود شده بود اومد بیرون بهش گفتم سلام برادر گلم شما برا چی اومدی اینجا
      گفت:برا پزشکی
      گفتم :ترازت چن بود
      گفت:7100
      گفتم اعجوبه جان مگه چه سهمیه ای بودی
      گفت:ایثارگران
      یعنی میخواستم بزنمش
      تراز 7100 که خوبه دوست گرامی ، با تراز 6 و خورده ای هم قبولی پزشکی روزانه دولتی داشتیم با سهمیه ایثارگران !
      کاری از دست ما بر نمیاد ...!
      Moonlight Shines Upon The Guilty And The Innocent Alike

3. Top | #18
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط درسا20 نمایش پست ها

ادم بره ابیاری گیاهان بخونه شرف داره به اونیکه اینطوری با حق خوری وارد دانشگاه میشه......
      اگه شمام بابات شهید شده بود و این سهمیه رو داشتی باز از این حرفا میزدی؟!از این سهمیه استفاده میکردی یا نمیکردی..اینم مث معدله کع کسی کع ممعدلش بیسته دوس داره قطعی شه تاثیر تا خیلی راحت از چند هزا ر تا ادم بدون تلاش بزنه بیرون..من از بیخ و بن با سهمیه ها مخالفم ولی به هر حال به ضرر کسی هم نمیشه یک مقدار ظرفیت به اون ها داده شده که تو سهمیه خودشون باید رقابت کنن یعنی چیزی از بقیه کم نمیشه و از حق شما و....خورده نمیشه!تازگی ها که فک کنم شرایطشون سخت تر هم شده و به این راحتی ندییس که کسی درصد خیلی پایین بتونه پزشکی بخونه..هر چند حق خوری و بی عدالتی همه جا هست و بعضی مواقع کاریش نمیشه کرد

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ALI.F نمایش پست ها
      اگه شمام بابات شهید شده بود و این سهمیه رو داشتی باز از این حرفا میزدی؟!از این سهمیه استفاده میکردی یا نمیکردی..اینم مث معدله کع کسی کع ممعدلش بیسته دوس داره قطعی شه تاثیر تا خیلی راحت از چند هزا ر تا ادم بدون تلاش بزنه بیرون..من از بیخ و بن با سهمیه ها مخالفم ولی به هر حال به ضرر کسی هم نمیشه یک مقدار ظرفیت به اون ها داده شده که تو سهمیه خودشون باید رقابت کنن یعنی چیزی از بقیه کم نمیشه و از حق شما و....خورده نمیشه!تازگی ها که فک کنم شرایطشون سخت تر هم شده و به این راحتی ندییس که کسی درصد خیلی پایین بتونه پزشکی بخونه..هر چند حق خوری و بی عدالتی همه جا هست و بعضی مواقع کاریش نمیشه کرد
      دفاع کردن از سهمیه توسط کسانی که خودشون سهمیه ندارند مضحک ترین کار ممکنه ! رسماً دارید از خورده شدن حق خودتون دفاع میکنید .
      رفیق بنده با درصد 11 فیزیک و 19 زیست پزشکی سراسری روزانه قبول شد ! شرایطشون سخت تر شده ؟! بزرگوار همین پارسال 5 درصد به تعداد صندلی هاشون اضافه شد !
      Moonlight Shines Upon The Guilty And The Innocent Alike

5. Top | #20
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa7 نمایش پست ها
      دفاع کردن از سهمیه توسط کسانی که خودشون سهمیه ندارند مضحک ترین کار ممکنه ! رسماً دارید از خورده شدن حق خودتون دفاع میکنید .
      رفیق بنده با درصد 11 فیزیک و 19 زیست پزشکی سراسری روزانه قبول شد ! شرایطشون سخت تر شده ؟! بزرگوار همین پارسال 5 درصد به تعداد صندلی هاشون اضافه شد !
      حق کی خورده شده!هر منطقه ای یه ظرفیتی داره!شما تو منطقه 2 هستی بر فرض و باید زیستو بالا بزنی اون سهمیه داره و باید درصد کم تری بزنه..حق کسی خورده نمیشه چون اون داره از سهمیه خودش استفاده میکنع نه من و شما و بقیه!مشکل اینجاس که چرا اینا سهمیه دارن که این بحث از بیخ و بن بی نتیجس چون این ها سهمیه دارن و خواهنطد داشت وکسی هم نمیتونه کاریش کنه...!

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa7 نمایش پست ها
      تراز 7100 که خوبه دوست گرامی ، با تراز 6 و خورده ای هم قبولی پزشکی روزانه دولتی داشتیم با سهمیه ایثارگران !
      کاری از دست ما بر نمیاد ...!
      انقدر ناراحت شدم
      بهش گفتم تو اعجوبه ای
      تازه ناراحت شد
      گفت :من چرا از گزینش مرد.د شدم
      داغونم کردن .

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      انقدر ناراحت شدم
      بهش گفتم تو اعجوبه ای
      تازه ناراحت شد
      داغونم کردن .
      سلام ببخشید میشه یکم درباره جو و اوضاع اونجا بیشتر بگید .من خودم شنبه برای اتاق عمل مصاحبه دارم ترازم 8834 .

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      تو رو قرآن برای دفاع از سهمیه این دلیل مسخره اونا تو خودشون رقابت می کنن و جای کسی نمیگیره رو نیارید
      فرض کن یک لیوان ۱ لیتر گنجایش داره بیشتر از اون که نمیشه توش آب ریخت ! دانشگاه هم همینه مثل اون لیوان وقتی مثلا ۱۰۰ نفر گنجایش داره چرا این ظرفیت عادلانه بین همه تقسیم نشه ؟ بنیاد شهید جادوگر نیست که بتونه مثلا برای دانشگاهی که کلا ۱۰۰ نفر ظرفیت داره ۲۵ تا ظرفیت غیبی ایجاد کنه ! این صندلیا حق کسایی که واقعا تلاش کردن و درس خوندن نه یه مشت حق خور
      ۲۵ درصد ظرفیت یعنی یک چهارم برای سهمیه هاست که اصلا عدد کمی نیست
      مثلا حدود ۸۰۰۰ ظرفیت سه رشته اصلی ۲۰۰۰ تا برا مفت خورای سهمیه دار اصلا کم نیست

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      انقدر ناراحت شدم
      بهش گفتم تو اعجوبه ای
      تازه ناراحت شد
      داغونم کردن .
      ضمنا اینا اصلا ارزش بحث کردن نداره چقدر گفتیم و گفتند و خواهند گفت.طبق دین حرام.طبق نطر مردم مفت خوری .طبق عدالت و قانون غیر مجاز و بی عدالتی طبق نظر بچه های سهمیه حقی بسیار اندک و ناچیز .ضمنا خود سنجش مخالفه ولی قدرتی نداره که بخواد کاری کنه

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ascetic76 نمایش پست ها
      سلام ببخشید میشه یکم درباره جو و اوضاع اونجا بیشتر بگید .من خودم شنبه برای اتاق عمل مصاحبه دارم ترازم 8834 .
      من واینستادم واسه بقیش.
      اما کلا گزینش مرتبی داره
      یعنی یک شماره بهتون میدن بایک برگ راهنما با همونا کارتون راه میفته.
      با این تراز هم فکر کنم حتما قبول شید.

11. Top | #26
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      در پاسخ به دوست عزیزی که گفتن کسی که معدلش بیسته دوس داره تاثیر قطعی بشه تا از چند هزار نفر بدووووون زحمت بزنه جلو؟؟؟؟واقعا فک میکنی کسی که معدلش بیسته زحمتی نکشیده؟دوسال پیش دوست عزیزی داشتم که باباش جانباز ۷۰درصد بودولی اومد و بدون استفاده از سهمیه اش شد رتبه دویست و خورده ای منطقه ۳ ...گفت نمیخواستم از سهمیه بابام سو استفاده کنم... درود به شرفش

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      قانع کردن کسی که که نمیخواد چیزیو بفهمه غیر ممکنه دوستان تلاش نکنید

شما دفرتچه انتخاب رشته رو خوندی یا نه اصلا؟؟؟!!!به صراحت نوشته 25 درصد ظرفیت پذیرش مال همین سهمیه دار هاست.نه اینکه که ظرفیت جداگونه داشته باشن.بفهم ،نفهم
      ویرایش توسط gezero : 12 شهریور 1395 در ساعت 16:05

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ضمنا اقا بازم بیان به سهمیه ای ها امکانات بدن پول بدن تا لا اقل واقعا رقابت کنن که بازم .....ه خیلی عادلانه تر از صندلی دادنه

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      میگن سهمیه دارا با خودشون رقابت میکنن و با شما کاری ندارن اصلا خوب وقتی دانشگا ظرفیت ۲۵٪ صندلی بیتثشتر داره رو چه حساب برای همون کسایی که زحمت کشیدن برا درس نمیزارنشون ؟ یعنی اینطوری خودتونو گول میزنید خدا وکیلی ؟ که با اونا رقابت نمیکنید؟ خیلی جالبه جدا از عدالتی که نیست تهش یه عده افراد نا لایق وارد شغلایی میشن که تهش کشور به ف ن ا میره وگرنه کنکورو به یه دلیلی گذاشتند که این سهمیه قشنگ اون دلیلو ترکونده
      run forrest runnn

15. Top | #30
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi7798 نمایش پست ها
      دقیقا درست میگن ایشون...یک چهارم ظرفیت دانشگاه ها به این ادمای به اصطلاح.... تعلق داره
      همه ی ما خاک پای همه شهدا و رزمندگانمون هستیم و هر چی داریم رو مدیون اوناییم ولی من وقتی دختری رو دیدم که با یه وضع فجییییع از همه نظر چه درسی و کنکور و اخلاقی و حجاب پزشکی سراسری قبول شد ...

صفحه 2 از 14 نخستنخست 12312 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)