ببین من اول حرفامم گفتم مشکلی ندرم با سهمیه...اما تا چه حد؟تا حد حق خوری؟اگه قراره ازین سهمیه ها استفاده بشه بهتره در خور ادمیت و ارزش و شان همون شهدا استفاده بشه...تمام....
من اگه میدونستم حق دیگران خوره میشه ولله استفاده نمیکردم
اون حرفارم که طرف باید فلان درصد اخرین قبولی رو بیاره و اینا جهت بسته کردن دهن منو امثاله من......وگرنه میخایید فقط دو موردشو همین جا نام ببرم؟
با 80000 پزشکی 94 رفت
یکی هم با 200000.....اینا الان حق نخوردن؟ حق منی که با رتبه 3500، 94 ،1 سال دیگم موندم وهر چند رسیدم به هدفم اما نمیتونم ساکت بشینم واین حق خوری هارو تماشا کنم....تمام
ویرایش توسط dorsa20 : 12 شهریور 1395 در ساعت 16:43
خواهشا يكي كامل و جامع بگه كه مراحل مصاحبه چطور بود وتقريبا چه سوالاتي پرسيده شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه كه انلاين هستيد كسي نيست جواب اينو بده
خواهشا يكي كامل و جامع بگه كه مراحل مصاحبه چطور بود وتقريبا چه سوالاتي پرسيده شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
run forrest runnn
اولا که تاثیر مثبت عین عدالته حداقل به ضرر هیچ کس نیست و همه برابر میشن .اون کسی هم که تو سالای پایه درس خونده ومعدلش بالاست به نفع خودش کار کرده و جلو تر از کسیه که درس نخونده .ضمنا با قطعی شدن اگه چند هزار معدل بیست هم خوب بخونن 19،98 هم شانسی نداره دیگه.بعدم بحث سهمیه جداست یکسری فشار ها باعث میشه مجلس بره به سمت تصویب اینطور قانون ها .که تو معدل برایند فشار اولا مردمی بود ثانیا مثبت .ولی در سهمیه ها ................
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)