هرکی کتاب فاگوزیست و خونده .. فقط باذکردلیل !!!! بگه راضی بوده یانع؟؟ ازکی شروع بع خوندن فاگوزیست کردین؟؟پشت کنکوری بودین ؟؟یاکنکوری و دانش اموز؟؟ به عنوان مکمل برافاگوزیست ازچه کتابی استفادع کردین ؟؟ باز هم تایید میکنم باذکر دلیییییل .. (=
هرکی کتاب فاگوزیست و خونده .. فقط باذکردلیل !!!! بگه راضی بوده یانع؟؟ ازکی شروع بع خوندن فاگوزیست کردین؟؟پشت کنکوری بودین ؟؟یاکنکوری و دانش اموز؟؟ به عنوان مکمل برافاگوزیست ازچه کتابی استفادع کردین ؟؟ باز هم تایید میکنم باذکر دلیییییل .. (=
انقدر تاپیک در این موضوع هست که لازم نیست در موردش بحث بشه میتونید فقط یه سرچی بکنید تا به جوابتون برسید
من کتاب سال دومشو رو گرفتم وااااااقعا زیاد از حد هارج کتتب گفته بعد ی جوری ربطش داده که دانش اموز فک میکنه نکته کنکوری چیزیه !! بعد ازمپن ازمایشی که میدی گیج میشی چون کتاب درسی محدوده مطالب ولی اسن هترج کتاب گفته ، غلط هم داشت ، مثلا یادمه فصل سوم زیست سال دوم رشد و تقسیم ماهیچه ها یک حا با کتاب تناقض داشت هیچ خیلی خارج گفته بود ...من تا اخر غصذ سوم خوندم پشیمون شدم....با اینکه زیستم عالی بود ولی نمیرسیدم همه فاگوزیست رو بخونم استرس میگرفتم واای من ناقص خوندم ناقص یاد گرفتم بلد نیستم ، واسه همین به خوندن کتاب درسی خط به خط ، الگو و کتابای سه سطحی کانون( واسه ماه اخر) ادامه دادم....یادمه یک کتاب جدا فقط فصل شیشش بودمن توصیه نمیکنم مخصپصا تگر دانش اموزی
ای که مرا خواندهایی
راه نشانم بده...
نه اصلا! خیلی حجمش زیاده! من هیچوقت نتونستم باهاش درصد خوب بگیرم تو آزمونا ولی از وقتی کتاب درسی و الگو رو خوندم نتیجه گرفتم! با فاگو اصلا از کتاب دور میشی و این اصلا خوب نیست! خودت آزمون بدی و تست حل کنی میفهمی که چقد کتاب درسی مهمه
ببین چیزی که تو زیست مهمه مروره با فاگو نمیشه مرور کرد هر فصل نزدیک 100 صفحه توضیح داره خیلی خوب باز میکنه مطالب رو اما این کار به درد کنکور نمیخوره
کاش دروسی مثل ریاضی و فیزیک رو اینجوری شرح بده
تاپیک های زیاده هست نیاز به تاپیک نیست جناب
در کل نمیرزه و نمیصرفه وقت بذاری براش
مشاور
من سال سومشو تابستون پيش دانشگاهي خريدم. يادمه از فصل يك يعني ايمني شروع كردم به خوندن هر چي ميخوندم تموم نميشد بعد اومدم تست بزنم ديدم با اون حجم اطلاعات واقعا گيج شدم...
به نظرم وقتتو تلف نكن يه منبع جمع و جور مثل دريافت بخون بقيه شم در قالب تست ياد بگير...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)