X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات

توزیع کارت کنکور سراسری از فردا آغاز می شود

توزیع کارت کنکور سراسری از فردا آغاز می شود

کارت ورود به جلسه آزمون سراسری 92 از فردا در سامانه سازمان سنجش آموزش کشور توزیع می شود.
      به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران، داوطلبان شرکت کننده در آزمون سراسری سال 92 از فردا یکشنبه دوم تیر می توانند با مراجعه به سامانه سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org، نسبت به دریافت کارت آزمون اقدام کنند.

در این آزمون که روزهای 6، 7 و 8 تیر برگزار می شود، یک میلیون و 86 هزار و 613 داوطلب ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد 645 هزار و 711 داوطلب زن و 440 هزار و 902 داوطلب مرد هستند و این آمار نشان می‌دهد تعداد داوطلبان ثبت‌نامی نسبت به سال گذشته، 20 هزار و 339 نفر افزایش یافته است.

برای داوطلبانی که در دو یا سه گروه آزمایشی ثبت‌ نام کرده‌ اند، دو و سه کارت جداگانه صادر می‌ شود، داوطلبان علاقمند به شرکت در گزینش کد رشته محل‌های تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد باید در مرحله توزیع کارت و بر اساس دستورالعمل مربوطه علاقمندی خود را به شرکت در گزینش کد رشته محل‌های تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد اعلام کنند.

داوطلبان می‌توانند در زمان اعلام شده نسبت به انتخاب حداکثر 100 کد رشته محل از میان کد رشته‌ محل‌های تحصیلی گروه آزمایشی مجاز اقدام کنند و آنها را به ترتیب اولویت علاقه در فرم انتخاب رشته الکترونیکی وارد کنند.

آن دسته از داوطلبان علاقمند به شرکت در گزینش کد رشته محل‌ های تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد که مجاز به انتخاب رشته می‌ شوند باید کد رشته‌ محل‌ های انتخابی دانشگاه آزاد را نیز در همان فرم انتخاب رشته وارد کنند، به عبارت دیگر برای انتخاب رشته محل‌ های تحصیلی دانشگاه آزاد فرم جداگانه‌ ای در نظر گرفته نمی‌شود.

همچنین فهرست اسامی معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت رشته‌های نیمه متمرکز آزمون سراسری سال 92 به همراه برنامه زمانی مراحل مصاحبه و سایر مراحل گزینش در نیمه اول مهرماه منتشر خواهد شد./ح
      خداحافظ ای همنشین همیشه
      خداحافظ ای داغ بر دل نشسته
      تو تنهانمی مانی ای مانده بی من
      تو را می سپارم به دلهای خسته

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      یعنی کلا کارِت استرس دادنه!

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      كسايي هم كه ميخوان پيام نور و غيرانتفاعی شرکت كنن اگه قبلا ثبت نام نكردن می تونن كارت اعتباريه پيام نور را از سايت سنجش خريداری كنن و نسبت به ثبت نام اقدام كنن تهيه كارت اعتباری فقط از سايت ممكنه

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohsenkonkuri نمایش پست ها
      كسايي هم كه ميخوان پيام نور و غيرانتفاعی شرکت كنن اگه قبلا ثبت نام نكردن می تونن كارت اعتباريه پيام نور را از سايت سنجش خريداری كنن و نسبت به ثبت نام اقدام كنن تهيه كارت اعتباری فقط از سايت ممكنه

بله تو اطلاعیه ی سازمان سنجش که زده بودم نوشته بود...امیدوارم که خونده باشن دوستان عزیز....

خداحافظ ای همنشین همیشه

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ro.Architect نمایش پست ها

آن دسته از داوطلبان علاقمند به شرکت در گزینش کد رشته محل‌ های تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد که مجاز به انتخاب رشته می‌ شوند باید کد رشته‌ محل‌ های انتخابی دانشگاه آزاد را نیز در همان فرم انتخاب رشته وارد کنند، به عبارت دیگر برای انتخاب رشته محل‌ های تحصیلی دانشگاه آزاد فرم جداگانه‌ ای در نظر گرفته نمی‌شود.

من آخر نفهمیدم برای انتخاب رشته داشنگاه آزاد باید بریم خودخود سایت دانشگاه آزاد انتخاب رشته کنیم یا تو سایت سنجش؟

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      يعني تيتر تايپيك رو كه خوندم كل دست و پام بي حس شد
      واقعا جدي ميگم

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M a h d i نمایش پست ها
      من آخر نفهمیدم برای انتخاب رشته داشنگاه آزاد باید بریم خودخود سایت دانشگاه آزاد انتخاب رشته کنیم یا تو سایت سنجش؟

چی بگم والا!!!

دیوونمون کردن!!

هر روز یه ساز میزنن!!

ولی اگر بخوای منطقی فکر کنی یه فرم 100 رشته ای باید تو سازمان سنجش پر کنی یه 4 رشته ای تو سایت آزاد...

مسئولین درگیرن خدایی هااااااااا!
      خداحافظ ای همنشین همیشه

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اونجور كه من سر از كارشون در اوردم فقط ازمونهاشون يكي شده و انتخاب رشته هاشون كاملا از هم جداست يعني مثل قديم با اين تفاوت كه ازاد تا پارسال قبل كنكور انتخاب رشته ميكرد الان بعد كنكور
      دوستان ساعت ازمون تغيير كرده درسته؟صبح رو ميگم

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouyaaaa نمایش پست ها
      اونجور كه من سر از كارشون در اوردم فقط ازمونهاشون يكي شده و انتخاب رشته هاشون كاملا از هم جداست يعني مثل قديم با اين تفاوت كه ازاد تا پارسال قبل كنكور انتخاب رشته ميكرد الان بعد كنكور
      دوستان ساعت ازمون تغيير كرده درسته؟صبح رو ميگم

در حوزه‌هاي امتحاني صبح‌ها راس ساعت 7 و بعدازظهرها راس ساعت 14:30 بسته خواهد شد و شروع فرآيند آزمون صبح‌ها راس ساعت 7:30 و بعدازظهرها راس ساعت 15 آغاز مي‌شود، بنابراين، از ورود داوطلبان پس از بسته شدن در سالن‌هاي امتحاني به حوزه‌هاي امتحاني جلوگيري خواهد شد.
      خداحافظ ای همنشین همیشه
      ویرایش توسط Ro.Architect : 01 تیر 1392 در ساعت 12:30

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن