X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات

دانشگاه آزاد

تصویب 274 رشته محل توسط وزارت علوم

هم*اکنون 534 رشته محل جدید به وزارت علوم فرستاده*ایم که از این تعداد 274 رشته از واحد*ها به تصویب رسیده است.
      به گزارش خبرنگار دانشگاهي باشگاه خبرنگاران؛ دکتر بلندی، معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم اختتامیه کارگاه آموزشی ضمن اشاره به برنامه جامعه 5 ساله گفت: طی بررسی*ها در خصوص برنامه*های کلیدی در سال 91، بحث طرح جامعه آموزشی 5 ساله را در همه واحد*ها با توجه به نیاز آنها اجرایی می*شود.

وی در ادامه افزود: مقدر* است برنامه طرح جامعه در کل کشور تدوین و در شورای گسترش دانشگاه آزاد اسلامی صورت گیرد.

وی ضمن بیان اینکه 1083 رشته محل در گذشته اجرایی شده است گفت: هم اکنون 534 رشته محل جدید به وزارت علوم فرستاده*ایم و از این تعداد 274 رشته از واحد*ها به تصویب رسیده است.

بلندی با اشاره به گسترش و افزایش برنامه در سال 92 اظهار داشت: جذب هیئت علمی و گسترش رشته*ها در استان است و همچنین 4 معاون در سه گروه آموزشی، پژوهشی و ورزشی تعیین کرده*ایم و در جهت ارتقاء حوزه*ها، شاخص*ها و رتبه*بندی مشخصی قرار داده*این.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی در پایان خاطر نشان کرد: بحث بازنگری برنامه*های درسی در دانشگاه و برگزاری کارگاه*
      های آموزشی در تمام استان*ها در این راستا تدوین شده است./ح
      خداحافظ ای همنشین همیشه
      خداحافظ ای داغ بر دل نشسته
      تو تنهانمی مانی ای مانده بی من
      تو را می سپارم به دلهای خسته

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات

زمان برگزاری آزمون آیلتس دانشگاه آزاد 21 اردیبهشت

زمان برگزاری آزمون آیلتس دانشگاه آزاد 21 اردیبهشت

زمان برگزاری آزمون آیلتس دانشگاه آزاد 21 اردیبهشت ماه

اولین آزمون آیلتس IELTS دانشگاه آزاد اسلامی در سال جدید، روز 21 اردیبهشت ماه 1392 مخصوص متقاضیان آکادمیک برگزار می شود.

مرجع اخبار دانشگاهی به نقل از رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی روز سه شنبه گفت: ثبت نام آزمون آیلتس آکادمیک تا ششم اردیبهشت ادامه دارد و متقاضیان می توانند پس از اطمینان از فعال بودن پروفایل خود بر روی وب سایت Ielts.iauset.com نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.

ˈناصر اقبالیˈ به داوطلبان توصیه کرد در اسرع وقت پس از رزرو آزمون آیلتس، ثبت نام قطعی خود را انجام دهند زیرا پس از اتمام مهلت ثبت نام، نام آنها از فهرست رزرو حذف خواهد شد.

وی زمان برگزاری آزمون آیلتس آکادمیک را هشت صبح روز 21 اردیبهشت ماه اعلام کرد و گفت که ثبت نام شدگان قطعی آزمون لازم است یک ساعت قبل از شروع آزمون به محل برگزاری امتحان واقع در تهران، انتهای پل دوم حافظ ، روبروی تالار بورس، ساختمان فرهیختگان مراجعه کنند.

آزمون آیلتس توسط واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی واقع در شهرهای تهران، شیراز، رشت و کرمانشاه برگزار می شود.

علاقه مندان می توانند جهت اطلاع از آخرین اخبار در این زمینه و یا زمان برگزاری آزمون های بعدی به سایت اطلاع رسانی مرکز آزمون به نشانی | روابط عمومی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی مراجعه کنند و درصورت وجود ابهام، سوال خود را در بخش پرسش و پاسخ سایت مطرح کنند.
      خداحافظ ای همنشین همیشه

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      میخواستم بدونم آخرین رتبه برای قبولی در کنکور آزاد چقدره؟
      یعنی رتبم باید چقدر باشه که قبول بشم؟
      مثلاً دانشگاه آزاد شیراز زیر گروه تجربی؟
      من که قید دولتی رو زدم به آزاد امیدوار باشم؟

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چه رشته هایی بی کنکوره خب معلوم نیست؟

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Maral27 نمایش پست ها
      سلام
      میخواستم بدونم آخرین رتبه برای قبولی در کنکور آزاد چقدره؟
      یعنی رتبم باید چقدر باشه که قبول بشم؟
      مثلاً دانشگاه آزاد شیراز زیر گروه تجربی؟
      من که قید دولتی رو زدم به آزاد امیدوار باشم؟
      سلام

متاسفانه با توجه به اینکه امسال اولین سال تجمیع هست هیچ تراز و رتبه ای قابل پیش بینی نخواهد بود.

پیشنهاد میکنم تا اعلام جزئیات بیشتر درباره ی نظرات قطعی کنکور 92 و انتخاب رشته منتظر بمانید.
      خداحافظ ای همنشین همیشه

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi-kalleh نمایش پست ها
      چه رشته هایی بی کنکوره خب معلوم نیست؟
      سلام

رشته های بی آزمون هنگام انتخاب رشته ی رشته محل های مربوطه اعلام شده بودند ولی با اتمام اولین مهلت ثبت نام از روی سایت دانشگاه آزاد حذف شدند و در دسترس نیستند.

زمان انتخاب رشته مجددا بر روی سایت قرار میگیرند.

تقیربا اکثر رشته ها به جز رشته های پزشکی و دارو سازی جزء رشته های بی آزمون بودند ولی محل های انتخابی محدود و بیشتر مناطق دور و کم منقاضی بودند.
      خداحافظ ای همنشین همیشه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن