X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

ممکنه محروم بشم یا نه؟

سلام به همگی
      سوالی در مورد انتخاب رشته داشتم که از هرمشاوری پرسیدم یه جور جواب داد و آخرش نفهمیدم جواب درست کدومه.
      میخواستم بدونم اگه دوره روزانه یا فرهنگیان انتخاب رشته بکنم و قبول بشم ثبت نام هم انجام بدم و تو کلاسا شرکت کنم اما بعد از مدتی بفهمم به اون رشته علاقه ندارم یا حالا به هر دلیلی انصراف بدم آیا از شرکت در کنکور 96 یا انتخاب دوره روزانه تو سال بعد محروم میشم؟یا نه مشکلی پیش نمیاد
      خودم فکر میکردم اگه تا قبل ازثبت نام کنکور انصراف بدی مشکلی نباشه اما میخوام مطمئن شم.اگه تو دفترچه مستقیما به سوال من اشاره شده لطفا بهم اطلاع بدید.
      ممنون میشم جوابمو بدید دوستان چون چند روزه حسابی این سوال فکرمو مشغول کرده.
      ممنون از همگی

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      روزانه اگگه قبول شی محرومی........... حالا چه بری یا نری......... چه علاقه داشته باشی یا نه
      انسان ها هرگز شکست نمیخورند بلکه تلاششان را متوقف میکنند
      (هرگونه سوالی از شیمی با هر سطحی! داشتین در خدمتم)
      رتبم شده 2970 در سهمیه(اصلا فکرشو نمیکردم اینقدر پایین شم
      )

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اگه در کنکور سال 95 در یکی از رشته های دوره روزانه قبول بشی، چه درصورت ثبت نام و چه درصورت عدم ثبت نام بدون هیچ قید و شرطی برای کنکور سال 96 محروم هستی!... البته این محرومیت یک ساله هست و در کنکور سال 97 به شرط انصراف از رشته محل قبول شده(درصورت ثبت نام) تا تاریخ معین میتونی شرکت کنی...
      برای رشته های دانشگاه فرهنگیان هم درصورت انصراف از تحصیل باید هزینه های مربوط به دانشگاه رو پرداخت کنی!
      در ضمن باید این رو هم درنظر بگیرین که هرکس حق داره فقط دو نوبت در مقطع کارشناسی در رشته محل های دوره روزانه قبول بشه!!!

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Roze نمایش پست ها
      سلام به همگی
      سوالی در مورد انتخاب رشته داشتم که از هرمشاوری پرسیدم یه جور جواب داد و آخرش نفهمیدم جواب درست کدومه.
      میخواستم بدونم اگه دوره روزانه یا فرهنگیان انتخاب رشته بکنم و قبول بشم ثبت نام هم انجام بدم و تو کلاسا شرکت کنم اما بعد از مدتی بفهمم به اون رشته علاقه ندارم یا حالا به هر دلیلی انصراف بدم آیا از شرکت در کنکور 96 یا انتخاب دوره روزانه تو سال بعد محروم میشم؟یا نه مشکلی پیش نمیاد
      خودم فکر میکردم اگه تا قبل ازثبت نام کنکور انصراف بدی مشکلی نباشه اما میخوام مطمئن شم.اگه تو دفترچه مستقیما به سوال من اشاره شده لطفا بهم اطلاع بدید.
      ممنون میشم جوابمو بدید دوستان چون چند روزه حسابی این سوال فکرمو مشغول کرده.
      ممنون از همگی
      سلام

طبق آخرین قوانین سازمان سنجش اگر
      کد رشته روزانه ای رو انتخاب کنید و قبول بشید ، از کنکور سراسری 96 محروم خواهید شد
      خواه دانشگاه ثبت نام کنید یا ثبت نام نکنید ، خواه بعد از مدتی از دانشگاه انصراف بدید

در هر صورت از کنکور سال بعدش محروم میشید ، پس حواستون باشه و حسابی دقت کنید

موفق باشید
      یاعلی(ع)

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      بله یک سال محرومی-و باید در تاریخ معینی انصرافی هم بدین که حق شرکت در کنکور 97 رو داشته باشین
      تازه اگه هم ثبت نام کردی باید جریمشو هم بپردازی
      موفق باشین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن