X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

دانشگاه هاي خوب مهندسي چيا هستن ؟

سلام . واسه انتخاب رشته ميخواستم اسم ده تا پانزده تا از دانشگاه هاي خوب مهندسي كامپيوتر يا مكانيك رو بدونم (به غير از شريف و خواجه نصير و امير كبير و چنتاي معروف كه خب مشخصه)
      يه سوال ديگه هم دارم دانشگاه هاي صنعتي رو اول بزنم بعد جامع يا اصن اين نمي تونه ملاك باش واسه سطح مهندسي دانشگاه ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سوال منم هست ... خواهشا دوستانی که می دونند راهنمایی مون کنند

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط kavehxx4 نمایش پست ها
      سلام . واسه انتخاب رشته ميخواستم اسم ده تا پانزده تا از دانشگاه هاي خوب مهندسي كامپيوتر يا مكانيك رو بدونم (به غير از شريف و خواجه نصير و امير كبير و چنتاي معروف كه خب مشخصه)
      يه سوال ديگه هم دارم دانشگاه هاي صنعتي رو اول بزنم بعد جامع يا اصن اين نمي تونه ملاك باش واسه سطح مهندسي دانشگاه ؟

بغیر از دانشگاه های تهران
      مکانیک صنعتی اصفهان رو میدونم که خیلی خوبه
      مکانیک شیراز هم خوبه (خود شیراز نه صنعتی)
      تو لول پایین تر مکانیک کاشان و یزد خوبه و فکر کنم بو علی همدان هم در همین حد باشه
      راجع به کامپیوتر نظر خاصی ندارم چون فکر میکنم بیشتر به خود دانشجو بستگی داره که بره دنبال یادگیری نرم افزارها و کار کردن.
      درمورد سوال بعدیتون نمیشه نظر قطعی داد مثلا صنعتی اصفهان مکانیکش خیلی خیلی بهتر از دانشگاه اصفهانه و از طرفی دانشگاه شیراز مکانیکش بهتر از صنعتی شیراز هست.
      راز بدبخت بودن اینست که وقت فراغت داشته باشید و بتوانید به اینکه خوشبخت یا بدبخت هستید فکر کنید...

تاپیک حل سوال و مطالعه ی هفتگی گسسته

تاپیک دانلود فایل برنامه ریزی ...

تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نام: 5166.JPG نمایش: 70 اندازه: 35.4 کیلو بایتنام: 51651.JPG نمایش: 69 اندازه: 30.0 کیلو بایت
      نقل قول نوشته اصلی توسط kavehxx4 نمایش پست ها

5. Top | #5
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مکانیک دانشگاه گیلان هم قویه
      الانم دارن یه دانشکده جدا برای مهندسی مکانیک میسازن

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مسیح نمایش پست ها
      بغیر از دانشگاه های تهران
      مکانیک صنعتی اصفهان رو میدونم که خیلی خوبه
      مکانیک شیراز هم خوبه (خود شیراز نه صنعتی)
      تو لول پایین تر مکانیک کاشان و یزد خوبه و فکر کنم بو علی همدان هم در همین حد باشه
      راجع به کامپیوتر نظر خاصی ندارم چون فکر میکنم بیشتر به خود دانشجو بستگی داره که بره دنبال یادگیری نرم افزارها و کار کردن.
      درمورد سوال بعدیتون نمیشه نظر قطعی داد مثلا صنعتی اصفهان مکانیکش خیلی خیلی بهتر از دانشگاه اصفهانه و از طرفی دانشگاه شیراز مکانیکش بهتر از صنعتی شیراز هست.
      سلام داداش . ميشه شمارتون رو بديد تو پي وي تلگرام با شما ارتباط برقرار كنم . واسه انتخاب رشته رياضي هست . واقعا ممنون ميشم كمكم كنيد

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن