کرمان دانشگاه خیلی خوبی داره چرا میخوای راهتو الکی دور کنی دوست عزیز ... همونطوری که دوستان اشاره کردن پزشکی همه جا یکی هست ( البته دانشگاه های دولتی ) و تو انتخاب رشتتون حتما شهر نزدیک به خودتون رو بزنید
در ضمن شهرستان درس خوندن به این سادگی که فکر میکنید نیستش .. همه ی کسایی که از شهر دور میان کلی تلاش می کنن انتقالی بگیرن به شهر خودشون ..
پس شک نکن کرمان بهترین انتخابته !
بابت کار هم اگه تو زمینه آموزش باشه تا حدودی! چون واقعا حجم درسا به خودی خود زیاد هست که اجازه کار کردن نمیده
اگر نظر منو میخوای توی شهر خودت بمون اولا دانشگاه کرمان هم دانشگاه معتبریه دوما چون توی شهر خودت هستی با فرهنگ و عقاید مردمت خو گرفتی و برای کار کردن مخصوصا تدریس خیلی راحت تری3پیش خانوادتی و دیگه از دوریشون هی تو فکرشون نمیری اینم در نظر بگیر موضوع 7 ساله بنظرم خوب فکر کن بعد تصمیم بگیر.شرایط بچه های انجمن ممکنه با شما خیلی متفاوت باشه.خودت راجبش فکر کنی با تمام جوانب بهتره
موفق باشید
تصمیم قطعی با خودتون هست ولی من اگر بودم شهر خودم رو انتخاب میکردم و بعد شهرنزدیک تر اصهان رو..ولی باتوجه به شرایط خودتون باید تصمیم بگیرین
مرسی راهنماییت عالی بود
والا خیلی دودلم و اصلا تو این مورد نمی تونم تصمیم بگیرم . از یه طرف نگام به 20 سال بعده که پزشک خوبی باشم و بتونم همه چیو تشخیص بدم و درمان کنم
از یه طرف نگام به 7 سالی دوری از پدر و مادر تنهام هست که خیلی اذیت میشن تو 7 سال
یه طرف هم بحث دوری از کرمانه
دوستان از نیم سال دوم(ترم بهمن!) خبر دارید چه جوریه و چه فرقی میکنه در کل؟
من شنیدم برای تخصص یه سال عقب می افتن. درسته؟
ویرایش توسط Flicker_Of_Hope : 25 مرداد 1395 در ساعت 15:14
ویرایش توسط LIKE_BOY : 25 مرداد 1395 در ساعت 15:14
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)