خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 34
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi-de نمایش پست ها
      اگه نظر منو می خوای اول صفهان بعد مشهد بعدشم کرمان
      اما چیزی که هست باید خودت رو بسنجی ببینی با دوری می تونی کنار بیای یا ن چون مثلن اگه مشهد رو زدی با توجه به حجم درسایی که میادسراغت تو نهایت هر 2ماه بتونی خونوادت رو ببینی
      درمورد کار هم باید بگم بهتره 7 سال خوب درس بخونی خرجی بگیری بعدش برای خونواده جبران کتی وقتی به درامد رسیدی
      اما اگ خواستی کار کنی ...مثل خیلی ها می تونی بزنی تو کار کنکور و مشاوره یا درسی که توش همارت زیادی داری رو تدریس کنی
      یا به عنوان شتیبان قلمچی (پول خوبی نمیدند)
      خودم تحمل دوری رو دارم و حتی دلم میخواد هم برم مشهد و اصفهان چون پزشک پخته تری میشم و خیلی موفق ترم در اینده
      ولی پدرو مادرمم دارن پیر میشن کم کم از یه طرف هم احساس میکنم بهم تا حدی نیاز دارن و کنارشون باشم بهتره .

2. Top | #17
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط LIKE_BOY نمایش پست ها
      خودم تحمل دوری رو دارم و حتی دلم میخواد هم برم مشهد و اصفهان چون پزشک پخته تری میشم و خیلی موفق ترم در اینده
      ولی پدرو مادرمم دارن پیر میشن کم کم از یه طرف هم احساس میکنم بهم تا حدی نیاز دارن و کنارشون باشم بهتره .
      مگه با اصفهان قدر فاصله داری؟؟؟
      درسته شاید یکم سخت بشه براتون ولی ی دانشگاه خوب می تونه ایتدت رو متفاوت کنه

3. Top | #18
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      مگه با اصفهان قدر فاصله داری؟؟؟
      درسته شاید یکم سخت بشه براتون ولی ی دانشگاه خوب می تونه ایتدت رو متفاوت کنه
      پس نظرتون رو اصفهان و مشهده
      راستی ایران چطوره به نظرتون ؟ بهتر از اصفهان و مشهد و کرمانه ؟

4. Top | #19
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بله ایران دانشگاه خیلی خوبیه هرچند تو رده بندی جهانی به خاطر نداشتن زشته دارو رنکش پایینه
      اما سومین دانشگاه برتر محسوب میشه ولی فک نمی کنم بیاری با این رتبه

5. Top | #20
      همکار سابق انجمن
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      کرمان دانشگاه خیلی خوبی داره چرا میخوای راهتو الکی دور کنی دوست عزیز ... همونطوری که دوستان اشاره کردن پزشکی همه جا یکی هست ( البته دانشگاه های دولتی ) و تو انتخاب رشتتون حتما شهر نزدیک به خودتون رو بزنید
      در ضمن شهرستان درس خوندن به این سادگی که فکر میکنید نیستش .. همه ی کسایی که از شهر دور میان کلی تلاش می کنن انتقالی بگیرن به شهر خودشون ..
      پس شک نکن کرمان بهترین انتخابته !
      بابت کار هم اگه تو زمینه آموزش باشه تا حدودی! چون واقعا حجم درسا به خودی خود زیاد هست که اجازه کار کردن نمیده

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اگر نظر منو میخوای توی شهر خودت بمون اولا دانشگاه کرمان هم دانشگاه معتبریه دوما چون توی شهر خودت هستی با فرهنگ و عقاید مردمت خو گرفتی و برای کار کردن مخصوصا تدریس خیلی راحت تری3پیش خانوادتی و دیگه از دوریشون هی تو فکرشون نمیری اینم در نظر بگیر موضوع 7 ساله بنظرم خوب فکر کن بعد تصمیم بگیر.شرایط بچه های انجمن ممکنه با شما خیلی متفاوت باشه.خودت راجبش فکر کنی با تمام جوانب بهتره

موفق باشید

7. Top | #22
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      بله ایران دانشگاه خیلی خوبیه هرچند تو رده بندی جهانی به خاطر نداشتن زشته دارو رنکش پایینه
      اما سومین دانشگاه برتر محسوب میشه ولی فک نمی کنم بیاری با این رتبه
      جدی ؟ یعنی از اصفهان و مشهد هم بهتره؟

8. Top | #23
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ALI-LEGEND نمایش پست ها
      کرمان دانشگاه خیلی خوبی داره چرا میخوای راهتو الکی دور کنی دوست عزیز ... همونطوری که دوستان اشاره کردن پزشکی همه جا یکی هست ( البته دانشگاه های دولتی ) و تو انتخاب رشتتون حتما شهر نزدیک به خودتون رو بزنید
      در ضمن شهرستان درس خوندن به این سادگی که فکر میکنید نیستش .. همه ی کسایی که از شهر دور میان کلی تلاش می کنن انتقالی بگیرن به شهر خودشون ..
      پس شک نکن کرمان بهترین انتخابته !
      بابت کار هم اگه تو زمینه آموزش باشه تا حدودی! چون واقعا حجم درسا به خودی خود زیاد هست که اجازه کار کردن نمیده
      اخه نگرانی من بابت بحث های عملی و بالینی و ازمایشگاهیه . وگرنه از لحاظ تئوری همه جا یکیه درسته .

9. Top | #24
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      تصمیم قطعی با خودتون هست ولی من اگر بودم شهر خودم رو انتخاب میکردم و بعد شهرنزدیک تر اصهان رو..ولی باتوجه به شرایط خودتون باید تصمیم بگیرین

10. Top | #25
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط radinn نمایش پست ها
      اگر نظر منو میخوای توی شهر خودت بمون اولا دانشگاه کرمان هم دانشگاه معتبریه دوما چون توی شهر خودت هستی با فرهنگ و عقاید مردمت خو گرفتی و برای کار کردن مخصوصا تدریس خیلی راحت تری3پیش خانوادتی و دیگه از دوریشون هی تو فکرشون نمیری اینم در نظر بگیر موضوع 7 ساله بنظرم خوب فکر کن بعد تصمیم بگیر.شرایط بچه های انجمن ممکنه با شما خیلی متفاوت باشه.خودت راجبش فکر کنی با تمام جوانب بهتره

موفق باشید
      مرسی راهنماییت عالی بود
      والا خیلی دودلم و اصلا تو این مورد نمی تونم تصمیم بگیرم . از یه طرف نگام به 20 سال بعده که پزشک خوبی باشم و بتونم همه چیو تشخیص بدم و درمان کنم
      از یه طرف نگام به 7 سالی دوری از پدر و مادر تنهام هست که خیلی اذیت میشن تو 7 سال
      یه طرف هم بحث دوری از کرمانه

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یه سول تقریبا مرتبط
      درسته پرستاری هر جایی بخونی تو همون شهرم باید کار کنی؟

12. Top | #27
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahnaz نمایش پست ها
      تصمیم قطعی با خودتون هست ولی من اگر بودم شهر خودم رو انتخاب میکردم و بعد شهرنزدیک تر اصهان رو..ولی باتوجه به شرایط خودتون باید تصمیم بگیرین
      نگران اینم که کرمان خوب نباشه و نتونم به اندازه ای که تو اصفهان یا مشهد پیشرفت میکنم بتونم تو کرمان پیشرفت کنم

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      دوستان از نیم سال دوم(ترم بهمن!) خبر دارید چه جوریه و چه فرقی میکنه در کل؟
      من شنیدم برای تخصص یه سال عقب می افتن. درسته؟
      ویرایش توسط Flicker_Of_Hope : 25 مرداد 1395 در ساعت 15:14

14. Top | #29
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Flicker_Of_Hope نمایش پست ها
      دوستان از نیم سال دوم خبر دارید چه جوریه و چه فرقی میکنه در کل؟
      من شنیدم برای تخصص یه سال عقب می افتن. درسته؟
      فکر کنم شبانه هست
      عقب نمی افتن ولی پولیه
      البته فک کنم مطمین نیستم
      ویرایش توسط LIKE_BOY : 25 مرداد 1395 در ساعت 15:14

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      فکر کنم شبانه هست
      نه رفیق به نوبت دوم میگن شبانه نه نیم سال دوم. نیم سال دوم یعنی از بهمن کلاساشون شروع میشه

پزشکی کلا شبانه نداره

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن