خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 34
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات

پزشک های عزیز لطف کنن بیان داحل

سلام
      دو تا سوال ازتون دارم
      من رتبه 730 منطقه دو شدم

سوال اولم اینه که با توجه به اینکه کرمانی هستم از بین اصفهان و مشهد و کرمان کدومو اول بزنم؟؟؟ ارزش داره که برای پزشکی برم اصفهان یا مشهد ؟

سوال دومم اینه که من خیلی اذیت هستم که خرجمو بابام میده و تو دوره دبیرستان نزدیک به 700 هزار تومن فقط برام کتاب خرید علاوه به بقیه خرجام .
      میخوام تو دوره دانشجویی برم سرکار . به نظرتون فرصت میکنم یا نه ؟؟
      ویرایش توسط LIKE_BOY : 25 مرداد 1395 در ساعت 13:06

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من اگه جاي تو بودم دانشگاه بهتر رو انتخاب ميكردم يعني اصفهان
      دوره پزشكي هم كار كردن سخته اصلا راحت نيست چون از درس خوندن ميفتي شما اين چند سال هم خرجي بگير بابات باش ايشالا دستت تو جيبت رفت جبران كن براش اينجوري وجدانت راحت تره

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ميلاد دلشاد نمایش پست ها
      من اگه جاي تو بودم دانشگاه بهتر رو انتخاب ميكردم يعني اصفهان
      دوره پزشكي هم كار كردن سخته اصلا راحت نيست چون از درس خوندن ميفتي شما اين چند سال هم خرجي بگير بابات باش ايشالا دستت تو جيبت رفت جبران كن براش اينجوري وجدانت راحت تره
      یعنی اول اصفهان و مشهد رو بزنم بعد کرمان؟

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط LIKE_BOY نمایش پست ها
      اره اينجوري بزني بهتره و به نفعته البته اين نظر منه چون به نظر من سطح علمي مهمه
      حالا اگه دوست داري دم در خونتون باشي و رفت و امد سخته واست كرمانو بزن ولي اگه بري اون دو تا اخرش پزشك پخته تري ميشه تا اگه رفته بودي كرمان

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      حالا اگه دوست داري دم در خونتون باشي و رفت و امد سخته واست كرمانو بزن ولي اگه بري اون دو تا اخرش پزشك پخته تري ميشه تا اگه رفته بودي كرمان
      خودمم دوست دارم برم اونجاها ولی بابام میگه فرقی ندارن خیلی

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      سلام
      دو تا سوال ازتون دارم
      من رتبه 730 منطقه دو شدم

سوال اولم اینه که با توجه به اینکه کرمانی هستم از بین اصفهان و مشهد و کرمان کدومو اول بزنم؟؟؟ ارزش داره که برای پزشکی برم اصفهان یا مشهد ؟

سوال دومم اینه که من خیلی اذیت هستم که خرجمو بابام میده و تو دوره دبیرستان نزدیک به 700 هزار تومن فقط برام کتاب خرید علاوه به بقیه خرجام .
      شخصا اصفهان رو دوست دارم
      مشهد خیییییللللللیییییییییییی دور میشه برای شما رفت و آمد دردسر میشه بعدا بخصوص تو دوره های بالینی اذیت میشید
      ی سر به سایت هر دو بزنید هم کرمان هم اصفهان مراکز آموزشی و هیئت علمی هاشون رو ی مقایسه ای بکنید همچنین این هم مدنظر باشه که خودتون کرمانی هستید و براتون خیلی خوب میشه اگر شهر خودتون بمونید کنار خانواده هستید و شرایط اقامت در حد عالی هست تو دوره بالینی میتونه خوب باشه
      هرچند تو رتبه بندی اصفهان چهارم هست و کرمان نهم
      فرصت کار؟؟از درست باید بزنی دیگه مثلا تدریس زیست شناسی!یکی از بچه ها تو 2 سال اول علوم پایه با تدریس زیست پراید صفر خریدکار دانشجویی هم میتونی بکنی و.لی پول آن چنانی نمیدن

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      سطح علمیجوک نگو مرگ من

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      مشهد بعدا اذیت میشی
      از من گفتن

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezagmi نمایش پست ها
      سطح علمیجوک نگو مرگ من
      جوك چرا؟ سطح علمي دانشگاه ها فرق دارن ديگه كجاش جوك بود برادر؟

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      جوك چرا؟
      آموزش پزشک عمومی کل کشور تقریبا چندان تفاوتی نمیکنه
      مثلا فلانی که کرمان تدریس داره زاهدان هم تدریس میکنه
      اون یکی از تبریز میره کرمانشاه رو هم تدریس میکنه
      یکی دیگه از تبریز میره اردبیل هم تدریس میکنه
      یکی دیگه از اورمیه میاد تبریز درس میده
      استاد سراسری آزاد رو هم ساپورت میکنه
      و..........................................
      درسی که میدن سر فصل همه یکی هست رفرنس هم مشخصه خودت خوب بخونی موفق میشی نخونی بهترین اساتید رو هم داشته باشی به درد نمیخوره

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      جوك چرا؟ سطح علمي دانشگاه ها فرق دارن ديگه كجاش جوك بود برادر؟
      سطح علمی رو بیشتر بر اساس تعداد مقاله تولیدی می سنجن به طبع دانشگاهی که استاد بیشتری داره مقاله بیشتری در سال میده و رنک دانشگاه میره بالاتر
      مثلا تهران بالای 1000 نفر استاد داره در حالی که مثلا گناباد 38 37 نفر استاد داره لذا قیاس صحیحی نیست
      یا مثلا اساتید دانشگاه آزاد عموما مقالاتشون رو به اسم دانشگاه سراسری تحت پوشش منتشر میکنن

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سطح علمی رو بیشتر بر اساس تعداد مقاله تولیدی می سنجن به طبع دانشگاهی که استاد بیشتری داره مقاله بیشتری در سال میده و رنک دانشگاه میره بالاتر
      مثلا تهران بالای 1000 نفر استاد داره در حالی که مثلا گناباد 38 37 نفر استاد داره لذا قیاس صحیحی نیست
      یا مثلا اساتید دانشگاه آزاد عموما مقالاتشون رو به اسم دانشگاه سراسری تحت پوشش منتشر میکنن
      اره اينو كه ميدونم ولي خب بعضيا ممكنه واسشون مهم باشه ديگه در هر صورت من اگه خودم جاي دوستمون باشم حاضرم برم از كرمان به اصفهان چون چند تا آشنامون كه پزشكي شهر هاي مختلف خوندن ميگفتن كه حاضر بودن يه دانشگاه بهتر ولي دورتر برن ولي بازم انتخاب با دوستمونه

13. Top | #13
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      شخصا اصفهان رو دوست دارم
      مشهد خیییییللللللیییییییییییی دور میشه برای شما رفت و آمد دردسر میشه بعدا بخصوص تو دوره های بالینی اذیت میشید
      ی سر به سایت هر دو بزنید هم کرمان هم اصفهان مراکز آموزشی و هیئت علمی هاشون رو ی مقایسه ای بکنید همچنین این هم مدنظر باشه که خودتون کرمانی هستید و براتون خیلی خوب میشه اگر شهر خودتون بمونید کنار خانواده هستید و شرایط اقامت در حد عالی هست تو دوره بالینی میتونه خوب باشه
      هرچند تو رتبه بندی اصفهان چهارم هست و کرمان نهم
      فرصت کار؟؟از درست باید بزنی دیگه مثلا تدریس زیست شناسی!یکی از بچه ها تو 2 سال اول علوم پایه با تدریس زیست پراید صفر خریدکار دانشجویی هم میتونی بکنی و.لی پول آن چنانی نمیدن
      ممنون از پاسختان
      چی تو سایتشون نگاه کنم ؟

14. Top | #14
      در انتظار تایید ایمیل

Daghon
      نمایش مشخصات
      سلام
      دو تا سوال ازتون دارم
      من رتبه 730 منطقه دو شدم

از بین این 3 تا اولویت با مشهد بعد کرمان و در اخر اصفهان
      مشهد که خداش با کرمان فرق داره ولی اصفهان چندان تفاوتی نداره و بنا به هزینه ها کرمان میاد تو اولویت
      اگه هم که خرج پدر برات مهمه کلا بمونی کرمان هم فرقی نداره
      در مورد کار اره...چرا که نه؟؟؟اگه جنم داشته باشی حتما
      سنگینه درسا ولی با یکم تلاش میتونی به هر دوش برسی
      بیشتر کار و درامد اینترنتی و از طریق کامپیوتر در نظرت باشه بهتره

15. Top | #15
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام
      دو تا سوال ازتون دارم
      من رتبه 730 منطقه دو شدم

اگه نظر منو می خوای اول صفهان بعد مشهد بعدشم کرمان
      اما چیزی که هست باید خودت رو بسنجی ببینی با دوری می تونی کنار بیای یا ن چون مثلن اگه مشهد رو زدی با توجه به حجم درسایی که میادسراغت تو نهایت هر 2ماه بتونی خونوادت رو ببینی
      درمورد کار هم باید بگم بهتره 7 سال خوب درس بخونی خرجی بگیری بعدش برای خونواده جبران کتی وقتی به درامد رسیدی
      اما اگ خواستی کار کنی ...مثل خیلی ها می تونی بزنی تو کار کنکور و مشاوره یا درسی که توش همارت زیادی داری رو تدریس کنی
      یا به عنوان شتیبان قلمچی (پول خوبی نمیدند)

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن