سلام دوستان
من زدم همه کلاساشونو دانلود کردم
حالا باید چکار کنم؟ ینی چجوری از فیلماشون میتونم حد اکثر استفاده رو ببرم تا یه ساعت و نیم میانگینی که برای دیدن میزارم هدر نره ؟
سلام دوستان
من زدم همه کلاساشونو دانلود کردم
حالا باید چکار کنم؟ ینی چجوری از فیلماشون میتونم حد اکثر استفاده رو ببرم تا یه ساعت و نیم میانگینی که برای دیدن میزارم هدر نره ؟
طبق ترتیبی که فیلم ها رو گذاشتن در سایت پیش برو و هرچی میگه یادداشت کن خیلی خوبه!من خودم اینطور می خونم
بترتیب جلسات رو ببینید.همزمان یادداشتبرداری کنید یا یه کارخیلی بهتر اینه که اگه کتاب خود ایشون بنام دبیران پرمخاطب را از سایت کانون بخرید دیگه موقع فیلم دیدن نیازی به نگهداشتن و برگرداندن فیلم جهت یادداشت برداری هم نیست و کار خیلی سریعتر جلو میره. امروز که یک جلسه را دیدین فردا از روی یادداشتهاتون یا از روی همون کتاب خودشون مطالب را دوره کنید و دوباره نیاز به صرف وقت برای دیدن فیلم همون قسمت نیست.بعدش تست آبی کانون کارکنید (کلا تست سراسری ازهر منبعی که دارید،توی همه منابع تستهای سراسری چندسال اخیر وجود داره)
این سوال منم هست
جزوشون خوبه؟ میشه به جای خریدن کتابشون با جزوه کار کرد؟
فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk
I Feel
I Feel
بی خیال شو یه عربی جامع خیلی سبز بگیر خیلی بهتره فیلم جلسه اولش رو نگاه کن به دانش اموزه گفت صیغه چوب رو صرف کن طرف اینقدر استرس داشت زبونش بند اومد ناصح زاده بهش گفت خوب شد صرف کردی وگرنه داشت چوب میرفت .............یه عده بی شعورن یه معلم دارن به اسم شهریان تو یکی از جلسات دانش اموزو جلو دوربین با لگد زد .سلیمانی که شیمی درس میده رفته کتاب گاجو حفظ کرده وفقط داستان میگه و حرفای خیلی زشت خیالت راحت سال کنکور جای این دلقک بازی ها نیست
پاسخ به سوالات سربازی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)