من شما رو به چالش میکشم
اون کلیپ انگیزشی بود ( خارجیه ) که میگفت من شمارو به چالش میکشم ! خعلی این تیکش باحال بود !
خب حالا من میخوام شمارو امروز به چالش بکشم !
از ی چالش منفی بکشمتون بیرون ببرمتون به سمت یک چالش خوب و مثبت !
تو این هفته بس که تاپیکای با عناوین ( فاگو - مشاور - منبع ریاضی و ... دیدم ) خودم به چالش که چی بگم به چاه لش کشیده شدم
اینا لامصبا چالش نیس همشون چاه چاه ! چاه اصراف وقت ! چاه بهانه ! چاه ترس و استرس ! چاه بدبختی | چاه و چاه و چاه !
اول در مورد مشاور بگم شما هم نظری داشتین تو کامنتا بگین فقط تبلیغی در کار نباش !
اگ کسی رتبه خوبی آورده و از مشاور استفاده کرده قسم بخوره که کار با اون مشاور روی روند کنکورش خیلی تاثیر مثبتی داشته !
در کل چون انتخاب مشاور واس بعضیا خیلی مهم خب بهتر وسواس هم داشته باشن ! ولی خ از اونجایی که مشاورا به همون اندازه که طرفدار دارن منتقد هم دارن انتخاب تو این فضای متشنج سخت ! بهترین راه همین که شما رتبه برتری پیدا کنید و از اون کمک بگیرید ! مشاور ک نمیاد به زور و شلاق شمارو وادار ب درس خوندن کنه ! ی برنامه میده شما هم بخونید !
شما خودتون میتونید با کمک ی رتبه برتر ک این راهو رفته ی برنامه ریزی بکنید ! قرار نیس شما تو هفته اول برنامه ریزی نتیجه بگیرید ! عادت کردن به یک برنامه زمان بر !
شروع درس خوندنم اولش سخت پس نمیشه گفت برنامه بد بوده ک شروعش سخت!
ینی در اصل دیگ راه و روش خوندن همه میدونن فقط ی سری نکته هست ک شما میتونین تو یک جلسه مشاوره همه ی این مشکلاتو برطرف کنید ! لازم نیس شونصد ماه از مشاوره استفاده کنید !
اما کتاب و منبع و ......
آقا شما ک کلا زندگیتونو گذاشتین پای کنکور جهنم و ضرر تو که میگی فاگو خوبه آقا برو ی جلدشو بگیر 30 هزار تومن رو این همه پولی ک خرج کردی دیگ !
اگ خوب بود دیگ مطمئن میشی خوب ! اگ بد بود بندازش دور و دیگ این دغدغه رو نداری ک شاید فاگو خوب بوده و اگ میگرفتمش حتما نتیجه میگرفتم !
و همیطور واس بقیه !! میتونین از یکی ی کتاب قرض بگیرین و یکم باهاش پیش برین !
نیاز به این همه تاپیک نیس ! میگم اینجا همین قد ک ی چیزی طرفدار داره همین قد هم منتقد و دشمن دارهنمیشه واقعا قضاوت کرد !!
گاهی تنبلی ما باعث میشه بگیم فلان کتاب یا مشاور و ... بد
گاه هم ناقص بودن اون مشاور و کتاب باعث میشه با بد پیش بریم !
و اصل تاپیک »»»»»»»
من شما را به چالش درس خوندن دعوت میکنم !
چالش نذاشتن این همه تاپیک مزخرف در مورد انتخاب منبع ( جست و جو کنید دیگ ) سوال شما باعث سردرگمی و ناامیدی خیلیا دیگ میشه ! باعث ب خرج انداختن خیلیا میشه !
طرف وسواس داره تا شما میای میگی فلان منبع خوبه زود میره اونو میخره حالا صرف نظر از اوضاع مالی
من شما رو به چالش میکشم !
من شمارو به چالش گذاشتن عکس کارنامه کنکور 96 دعوت میکنم

LinkBack URL
About LinkBacks
.gif)
.gif)
نمیشه واقعا قضاوت کرد !!.gif)

.gif)