با کمال احترام من بیشتر از 50 نفر میشناسم که از گاج نتیجه گرفتن و بالای 80 زدن ولی پنج گنج 2 نفر روش مانور دادن و دیر 10 زدن
نه خیر دوست عزیز ایشون گفتن گاج تستایه خوبی داره بنده هم گفتم پنج گنج هم تستایه خوبی داره بنده کتاب و از رو تعداد صفحه و تعداد تست مقایسه نمی کنمبه نظر من اگه می خواین سال کنکور چند منبعی نشین و ی گونی کتاب ادبیات دور خودتون جمع نکنین پنج گنج و بخرین مثلا این دوستمون گاج و می خره می رسه به زبان فارسی که اکثرا ضعف دارن بعد چون می بینه فقط تست داره و خبری از درسنامه نیس مجبور می شه بره ی کتاب دیگه بخره
![]()
دوست عزیز 1-من هر 50 نفری رو که میگم کارنامشونو دیدم 2-خود شما چند زدین که دارین پیشنهاد میدین 3- بهترین منبع برای اموزش کتابه چون منبه اموزش کتابه 4-من حتی یه نفرم غیر شما ندیدم که بگه 5 گنج بهترین کتابه حتی 1 نفرم ندیدم که بگه 5 گنج حتی نزدیک خیی سبز و گاج
کتاب درسی متاسفانه خالیه و جواب تمارین و خود آزمایی ها رو نداده یکی مث بنده که معلم زبان فارسی سال سومش ول متل بوده نمی تونه از رو کتاب درسی بخونهبعدشم کتاب واژگان ایهام داره متنو نگفته یا عبارات کنایی رو! تو کنکور علاوه بر معانی واژگانی که آخره کتابه از معنی واژگان متن کتاب که شاید کتاب هم معنیشون نکرده می یاد
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)