سلام دوستان خسته نباشید
برای آرایه های ادبی چه منبعی رو پیشنهاد می کنید؟
برای تست ادبیات چه منبعی؟
سلام دوستان خسته نباشید
برای آرایه های ادبی چه منبعی رو پیشنهاد می کنید؟
برای تست ادبیات چه منبعی؟
سلام برای آرایه ها اگر آموزش میخواین لقمه مهر و ماه عالیه و برای پرکاری تستی نشر الگو خوبه من از هردو استفاده کردم برای کتاب جامع ادبیات اگه قراره آزمون برین بهتره خیلی سبز بخرین چون درس به درس هست ولی اگه آزمون نمیرین ادبیات موضوعی گاج بخرین...
برا ارایه معمولا همه کتابا در یک سطحن اگه یه اموزش مختصر و مفید میخوای کلک معلم اگه یه اموزش پروپیمون تر میخوای رمزینه برا تستش هم الگو
سلام برای ارایه الگو بهترینه برای تست هم گاج خوبه هم خیلی سبز (با هر دوش نتیجه گرفتن بچه ها)اما الان برای تست زوده الان بهترین کار اینه بیشتر رو مفاهیم کار کنی تا تست در سال به اندازه کافی برای تست ادبیات وقت داری
پنج گنج مهر و ماه شما هر منبعی به غیر از این بگو تا من ناقصیشو برات بگم
هیچ کتابی به جامعیش تو بازار نیس خودت برو تو کتاب فروشی درسنامه هاشو با تستاشو با بقیه کتابا مقایسه کن شرط می بندم از هر جهت نسبت به بقیه کتب کامل ترینه
ویرایش توسط Nikolai : 07 مرداد 1395 در ساعت 14:05
سلام منظورم زبان فارسی ارایه و مفهوم و معنی الان که تو کنکوری 97 بشین حافظ و ... (دلیل مثال زدن حافظ بخاطر اینه که شعرای حافظ گنگی زیادی دارن)رو بخون و ارایه و معنی و مفهومش رو بفهم کلن همه چیش رو بریز بیرونمطمعن باش اینطوری 97 که میخوای کنکور بدی اگه درست کار کنی کنکور رو بالای 90 میزنی چون از هر 100 بیت که تو کنکور میاد 95 بیت خارج از کتابه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)