X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 20 از 21 نخستنخست ... 10192021 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 286 به 300 از 301
    1. Top | #286
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MohammadN نمایش پست ها
      هم شهری ...اصلا دکتری فیزیوترابی تو ایران وجود نداره اینایی هم که میبینی زدن دکتر یا رشتشون فرق داره مثلا فیزیولوزی ورزش خوندن یا از هند و باکستان مدرک گرفتن...
      بیخیال شو بزار هر چی دوست داره بگه

پست هاش رو در مورد یه سری رشته بخونی میفهمی وضع تا چه حدی وخیمه !

ولی به هر حال ایشون استاده احترامش واجبه

2. Top | #287
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aminb12 نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز کسی به شما توهین نکرد . امیدوارم که ناراحت نشده باشید . پوزش میخوام اگه سو تفاهم شده . اخه توی این فروم من واقعا هدفم کمک به کسایی که میخوان انتخاب رشته کنن اما دو نفر بچه سن نمیذارن این کار انجام بشه چون واقعا نسبت به تمامی رشته ها احاطه ی کامل دارم .

فرستاده شده از SM-A300Hِ من با Tapatalk
      خب منم دخترم.... نیاز نبود معذرت بخواین ادم خجالت زده میشه ....خواهش میکنم

میدونم خودم همه پستاتونو میخونم اگرم توجه کنین به خاطر اکثرشون ازتون تشکر کردم به هرحال نیازی به عذرخواهی از من نبوددرعوض اون پستی که درمورد دخترا گفتینو حذف کنین بهتره

موفق باشین

3. Top | #288
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      آقا امین خیلی ممنون از پاسختون ؛
      ان شاء الله که هم شما در آینده یه دندون پزشک مجرب و کار بلد بشین هم اگه خدا بخواد بنده ؛
      من اگه تا قبل از کنکورم سوالی داشتم حتما مزاحمت میشم ؛
      افرادی مثل شما رو نباید به این راحتی از دست داد ؛
      بازم لطف کردین.

4. Top | #289
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ضمنا پزشکی هم در کانادا و فیلیپین و امریکا و چند تا از کشورای اروپایی ناپیوسته هست . ابتدا بایز یه لیسانس بگیری . مثل پرستار ی . ازمایشگاه . زیست . روانشناسی بعد چهارسال بعدی رو طب بخونی میشه هشت سال .هیچکس هم خوشش نمیاد زیاد,بره پزشکی بخونه چون پزشکی اونجا حقوقش از اتش نشانی کمتره . مهندسی ها اونجا ارزششون بیشتره . یه مهندس نرم افزار که نرم افزار اندرویدی اونجا تولید میکنه درامدش از هزارتا پزشک بیشتره . واسه همینه که پرستاری اونجا بیشتر ارزش داره . پزشکی هم داوطلب ندارع زیاد و هر کی بخواد قبول میشه

اول از همه از اینکه وقتتون رو برای کمک به انتخاب رشته من و دیگران صرف می کنید متشکرم . اما یک سری اشتباهات اساسی در بحث هاتون دیدم که لازم می دونم به شما اطلاع بدم :

1.اول اینکه در مورد درآمد پزشکان چیزی که گفتید مطلقا صحت نداره . برای اطمینان آمار رسمی میانگین درآمد مشاغل مذکور در یکی از کشورهایی که نام بردید(ایالات متحده) رو به ترتیب ذکر می کنم :

a.میانگین درآمد متخصص مغز و اعصاب(نورولوژیست) 197,431 دلار
      b.میانگین درآمد پزشک عمومی خانواده 159,809 دلار
      c.میانگین درآمد پزشک عمومی عادی (جنرال پرکتیشنر) 140,571 دلار
      d.میانگین درآمد مهندس نرم افزار رده بالا (سینیور) 102,779 دلار
      e.میانگین درآمد مهندس نرم افزار رده متوسط 79,357 دلار
      f.میانگین درآمد پرستار رده بالا 76,539 دلار
      g.میانگین درآمد مهندس طراح نرم افزار (دولاپر) 68,082 دلار
      h.میانگین درآمد آتش نشان ها عملیاتی (فایرفایتر) 44,078 دلار

هموطور که مشاهده می کنید درآمد پزشکان اعم از عمومی و متخصص از سایر اقشار جامعه بالاتره . این که شما درآمد یک استثنا (دی جی کالا) رو درآمد معمول متخصصین مقایسه می کنید کاری از بیخ و بن غلطه . شما باید درآمد اون رو با یک استثنای متخصص مقایسه کنید . یعنی درآمد پروفسور سمیعی ! من منکر ظلمی که مهندسین جامعه می شه نمی شم که از بیکاری و دستمزد پایین رنج می برند ولی در تمام دنیا سطح درآمد پزشکان از درآمد متوسط عمومی جامعه بالاتره . در ضمن سایر افراد صاحب سرمایه و ایده می تونند فروشگاه خرید اینترنتی مثل دی جی کالا تاسیس کنند و برای چنین امری لزومی نداره که موسس مهندس نرم افزار باشه ! بهتر بود از مثال دیگری استفاده می کردید .
      این مواردی که بیان می کنید برای ساخت نرم افزار اندروید ممکنه . بله برای مثال مهنسین جوان شرکت ریویو با ساخت بازی انگری بردز و فروش اون در مدت زمان یک هفته تونستند شرکت محلی خودشون رو به شرکتی ثرومتند و مشهور در سطح دنیا تبدیل کنند (تو کشور ما ولی متاسفانه چنین جوونایی هدر می رن !) اما در همان کشور فنلاند هم درآمد میانگین پزشکان عمومی از درآمد میانگین مهندسین نرم افزار بالاتره .

2.فرمودید دوره پزشکی ناپیوسته هست و هرکی بخواد قبول می شه : بخش اول صحبتتون درسته ! بله 4 سال عمومی کالج رو باید در رشته های دیگر سپری کنند و سپس برای دوره پزشکی عمومی 4سال دیگر به تحصیل بپردازند . اعم بخش دوم صبحت شما کاملا برعکس حقیقته .با مراجعه به صفحه ویکی پدیای انگلیسی آرمون دانشکده های دولتی ایالات متحده (.ام .سی .ای .تی)می تونید ببینید که آزمون قبولی در داشنگاه های پزشکی جزو رقابتی ترین رشته های دانشگاهی هست و تعداد بالای متقاضی داره . این آزمون سوالاتی از ریاضیات , ساینس و بیولوژی داره که قبولی در اون به مراتب از ورودی در سایر دانشگاه ها دشوار تره .

3.مطلب آخرتون هم که در مورد خرخونی پزشکان گفتید و از این که رشته ای که دخترا قبول می شن شاخ نیست واقعا نمی دونم این نظر وقعیتون هست یا نه ! اما محض اطلاع پزشکی تنها شغلیه که برای نخبگان اون جایزه نوبل اختصاصی در کنار سایر علوم پایه(فیزیک و شیمی و بیولوژی) و ادبیات و صلح قرار داده شده .این به خوبی ارزش پزشکان نخبه برای جامعه رو بیان می کنه .

از طرفی در تمام رشته های دانشگاهی , تعداد زیادی از نخبگان رو خانم ها تشکیل می دند . در تمام رشته های پزشکی , مهندسی , علوم پایه و ... بخش عمده ای از نخبگان خانم ها هستند . شما حتی مهندسی های شریف رو ببینید سهم خانم ها با آقایون برابره . در نفرات برتر کنکور ریاضی , تجربی و انسانی تفاوتی میان خانم ها و آقایان نیست .لازمه نام مریم میرزاخانی , ماری کوری و هزاران هزار دختران نخبه دنشجوی داخل و خارج کشور رو ببرم ؟

4.برتنرد راسل در یک جمله استثنایی می گه : هنگام بررسی هر پدیده ای, تنها وظیه شما این است که حقایق را پیدا و بیان کنید نه چیزهایی که فکر می کنید حقیقت داشتن آنها برای دیگران مفیدترند یا شما دوست دارید حقیقت داشته باشند.

متاسفانه عمده اطلاعات اشتباهاتی که در صفحات قبل دادید به همین دلیله . امیدوارم فکر نکرده باشید که من با شما مشکل شخصی دارم . فقط خواستم اطلاعات که به سایرین می دید رو اصلاح کنم . بازهم ممنون که سعی می کنید به سوالات بقیه پاسخ بدید .

5. Top | #290

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      بهتره بگب درامد یک روز دیجی کالا برایر با دو سال یک پزشک هست . دیجی کالا روزانه دو میلیارد تومن ثبت سفارش داره . با احتساب اینکه یه پزشک متخصص جا افتاده ماهانه هفتاد میلیون داشته باشه . خودت حساب کن . حقوق اون پزشک اندازه یک ساعت دیجی,کالاست . تجارت الکترونبک الکی نیست مغز میخواد . نبوغ میخواد . پزشکی خر خونی میخواد . وگرنه چیزی که دخترا بتونن قبول شن شاخ نیس

یعنی جمله آخرت منو مجاب کرد دیگه علاقه ای به پزشکی نداشته باشم،،،،لامصب خیلی قانع کننده بود😀😀😀😂😂😂😂

Sent from my K019 using Tapatalk

6. Top | #291
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MohammadN نمایش پست ها
      درامد یک ماه دیجی کالا خیلی بیشتر از دو سال یه دکتر هست مگر اینکه دکتره وضعی مثل وزیر بهداشت الان داشته باشه...
      مگه چند تا دیجی کالا تو کشور داریم ؟ یا چند تا بازارو دیوار و ....؟ تعداد شرکتهای اینترنتی که چنین سودی دارن به انگشتای یه دستم نمیرسه. تازه راه اندازی اینا سرمایه اولیه هنگفتی میخاد .... میدونی قبل و بعد دیجی کالا چنتا شرکت فروش اینترنتی زمین خوردن؟ از استثنائات نباید حرفی زد .

7. Top | #292
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Navid2016 نمایش پست ها
      مگه چند تا دیجی کالا تو کشور داریم ؟ یا چند تا بازارو دیوار و ....؟ تعداد شرکتهای اینترنتی که چنین سودی دارن به انگشتای یه دستم نمیرسه. تازه راه اندازی اینا سرمایه اولیه هنگفتی میخاد .... میدونی قبل و بعد دیجی کالا چنتا شرکت فروش اینترنتی زمین خوردن؟ از استثنائات نباید حرفی زد .
      پس از چی حرف بزنیم ؟
      سایت رادیو جوان ؟؟ سایت اپارات ؟ سایت بدو فود یا رپ صدا ؟؟
      راجب هرکدوم که دوست داری بیا صحبت کنیم دیگه تعدادشونم زیاده استثنا نیستن
      زندگی زیباست

زیبابینان زیبایی بینند

8. Top | #293
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      آپ

9. Top | #294

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      بعد از خوندن داروسازی تعهدی
      وضعیت کار دقیقا چطوری میخواد بشه؟یعنی ساعت کارش چطوریه؟اونطور که فهمیدم شیش روز کاری هفته،صبح تا ظهره،،،درسته این؟
      کارش کجاهاس؟تو داروخانه یا.........؟؟؟

درآمد داروساز تعهدی به چه چیزا بستگی داره؟حداقل چقدر خواهد شد؟

میشه تو دوران تعهدی،علاوه بر کار در سازمان بهداشت، جای دیگه هم کار کرد؟مثلا بعد از ظهر ها تو داروخانه یا ......کار کرد؟؟؟

10. Top | #295
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اینده!
      همچین میگین پزشکی پزشکی که...
      همینجور پول پرست بار اومدیم ک پزشک مملکت میاد فلان کارو میکنه و...
      اینقدر نچسبیم به سه رشته تاپ
      به قول یه نفر
      میگه من ممکنه پرستار موفقی بشم اما ممکن نیست پزشک موفقی باشم!
      دیدم دیدم که میگم:
      اینده ی یه کارگر خیلی زیباتر از ی پزشک بوده
      اگه زیرساخت ها زیاد بشه اینده خوبی خواهد داشت ک من بعید میدونم

11. Top | #296

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط F.amin نمایش پست ها
      بعد از خوندن داروسازی تعهدی
      وضعیت کار دقیقا چطوری میخواد بشه؟یعنی ساعت کارش چطوریه؟اونطور که فهمیدم شیش روز کاری هفته،صبح تا ظهره،،،درسته این؟
      کارش کجاهاس؟تو داروخانه یا.........؟؟؟

درآمد داروساز تعهدی به چه چیزا بستگی داره؟حداقل چقدر خواهد شد؟

میشه تو دوران تعهدی،علاوه بر کار در سازمان بهداشت، جای دیگه هم کار کرد؟مثلا بعد از ظهر ها تو داروخانه یا ......کار کرد؟؟؟

؟؟؟

12. Top | #297
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      هر رشته ای که در دانشگاه های تحت نظر علوم تحقیقات تدریس میشن و توی دانشگکاه های علوم پزشکی نیستن غیر پزشکی محسوب میشه . و کد نظام پزشکی بهشون تعلق نمیگیره . کد نظام پزشکی به درد تمام فعالیت های پزشکی میخوره . مثلا اگر من پی اچ دی بیولوژِی ناباروری و تولید مثل بگیرم بهم کد نظام پزشکی میدن و میتونم توی ازمایشگاه های پزشکی مسئول فنی باشم و کارشناسان و دکتراهای علوم ازمایشگاهی زیر نظر من کار کنن اما اگر کسی از زیست این مدرک رو بگیره فقط میتونه توی دانشگاه تدریس کنه و اجازه ی اقدامات درمانی رو نداره
      سلام ببخشید روانشناسی جز علوم پزشکی که نیست درسته؟

فرستاده شده از SM-E700Hِ من با Tapatalk

13. Top | #298
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadzadeh76 نمایش پست ها
      سلام ببخشید روانشناسی جز علوم پزشکی که نیست درسته؟

فرستاده شده از SM-E700Hِ من با Tapatalk
      روانشناسی بالینی جز علوم پزشکیه مابقی نه

14. Top | #299
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان به نظرتون فیزیوتراپی چطور هس؟

15. Top | #300
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shayan76 نمایش پست ها
      دوستان به نظرتون فیزیوتراپی چطور هس؟
      خوبه سلام میرسونه ولی بی شوخی بعد 3 رشته اصلی بهترینه
      از خدا پرسیدم:حال که سرنوشتم را از پیش نوشته ای چرا دعا کنم؟
      گفت:شاید نوشته باشم هرچه دعا کند...

صفحه 20 از 21 نخستنخست ... 10192021 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 12 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن