آقا امین خیلی ممنون از پاسختون ؛
ان شاء الله که هم شما در آینده یه دندون پزشک مجرب و کار بلد بشین هم اگه خدا بخواد بنده ؛
من اگه تا قبل از کنکورم سوالی داشتم حتما مزاحمت میشم ؛
افرادی مثل شما رو نباید به این راحتی از دست داد ؛
بازم لطف کردین.
اول از همه از اینکه وقتتون رو برای کمک به انتخاب رشته من و دیگران صرف می کنید متشکرم . اما یک سری اشتباهات اساسی در بحث هاتون دیدم که لازم می دونم به شما اطلاع بدم :
1.اول اینکه در مورد درآمد پزشکان چیزی که گفتید مطلقا صحت نداره . برای اطمینان آمار رسمی میانگین درآمد مشاغل مذکور در یکی از کشورهایی که نام بردید(ایالات متحده) رو به ترتیب ذکر می کنم :
a.میانگین درآمد متخصص مغز و اعصاب(نورولوژیست) 197,431 دلار
b.میانگین درآمد پزشک عمومی خانواده 159,809 دلار
c.میانگین درآمد پزشک عمومی عادی (جنرال پرکتیشنر) 140,571 دلار
d.میانگین درآمد مهندس نرم افزار رده بالا (سینیور) 102,779 دلار
e.میانگین درآمد مهندس نرم افزار رده متوسط 79,357 دلار
f.میانگین درآمد پرستار رده بالا 76,539 دلار
g.میانگین درآمد مهندس طراح نرم افزار (دولاپر) 68,082 دلار
h.میانگین درآمد آتش نشان ها عملیاتی (فایرفایتر) 44,078 دلار
هموطور که مشاهده می کنید درآمد پزشکان اعم از عمومی و متخصص از سایر اقشار جامعه بالاتره . این که شما درآمد یک استثنا (دی جی کالا) رو درآمد معمول متخصصین مقایسه می کنید کاری از بیخ و بن غلطه . شما باید درآمد اون رو با یک استثنای متخصص مقایسه کنید . یعنی درآمد پروفسور سمیعی ! من منکر ظلمی که مهندسین جامعه می شه نمی شم که از بیکاری و دستمزد پایین رنج می برند ولی در تمام دنیا سطح درآمد پزشکان از درآمد متوسط عمومی جامعه بالاتره . در ضمن سایر افراد صاحب سرمایه و ایده می تونند فروشگاه خرید اینترنتی مثل دی جی کالا تاسیس کنند و برای چنین امری لزومی نداره که موسس مهندس نرم افزار باشه ! بهتر بود از مثال دیگری استفاده می کردید .
این مواردی که بیان می کنید برای ساخت نرم افزار اندروید ممکنه . بله برای مثال مهنسین جوان شرکت ریویو با ساخت بازی انگری بردز و فروش اون در مدت زمان یک هفته تونستند شرکت محلی خودشون رو به شرکتی ثرومتند و مشهور در سطح دنیا تبدیل کنند (تو کشور ما ولی متاسفانه چنین جوونایی هدر می رن !) اما در همان کشور فنلاند هم درآمد میانگین پزشکان عمومی از درآمد میانگین مهندسین نرم افزار بالاتره .
2.فرمودید دوره پزشکی ناپیوسته هست و هرکی بخواد قبول می شه : بخش اول صحبتتون درسته ! بله 4 سال عمومی کالج رو باید در رشته های دیگر سپری کنند و سپس برای دوره پزشکی عمومی 4سال دیگر به تحصیل بپردازند . اعم بخش دوم صبحت شما کاملا برعکس حقیقته .با مراجعه به صفحه ویکی پدیای انگلیسی آرمون دانشکده های دولتی ایالات متحده (.ام .سی .ای .تی)می تونید ببینید که آزمون قبولی در داشنگاه های پزشکی جزو رقابتی ترین رشته های دانشگاهی هست و تعداد بالای متقاضی داره . این آزمون سوالاتی از ریاضیات , ساینس و بیولوژی داره که قبولی در اون به مراتب از ورودی در سایر دانشگاه ها دشوار تره .
3.مطلب آخرتون هم که در مورد خرخونی پزشکان گفتید و از این که رشته ای که دخترا قبول می شن شاخ نیستواقعا نمی دونم این نظر وقعیتون هست یا نه ! اما محض اطلاع پزشکی تنها شغلیه که برای نخبگان اون جایزه نوبل اختصاصی در کنار سایر علوم پایه(فیزیک و شیمی و بیولوژی) و ادبیات و صلح قرار داده شده .این به خوبی ارزش پزشکان نخبه برای جامعه رو بیان می کنه .
از طرفی در تمام رشته های دانشگاهی , تعداد زیادی از نخبگان رو خانم ها تشکیل می دند . در تمام رشته های پزشکی , مهندسی , علوم پایه و ... بخش عمده ای از نخبگان خانم ها هستند . شما حتی مهندسی های شریف رو ببینید سهم خانم ها با آقایون برابره . در نفرات برتر کنکور ریاضی , تجربی و انسانی تفاوتی میان خانم ها و آقایان نیست .لازمه نام مریم میرزاخانی , ماری کوری و هزاران هزار دختران نخبه دنشجوی داخل و خارج کشور رو ببرم ؟
4.برتنرد راسل در یک جمله استثنایی می گه : هنگام بررسی هر پدیده ای, تنها وظیه شما این است که حقایق را پیدا و بیان کنید نه چیزهایی که فکر می کنید حقیقت داشتن آنها برای دیگران مفیدترند یا شما دوست دارید حقیقت داشته باشند.
متاسفانه عمده اطلاعات اشتباهاتی که در صفحات قبل دادید به همین دلیله . امیدوارم فکر نکرده باشید که من با شما مشکل شخصی دارم . فقط خواستم اطلاعات که به سایرین می دید رو اصلاح کنم . بازهم ممنون که سعی می کنید به سوالات بقیه پاسخ بدید .
مگه چند تا دیجی کالا تو کشور داریم ؟ یا چند تا بازارو دیوار و ....؟ تعداد شرکتهای اینترنتی که چنین سودی دارن به انگشتای یه دستم نمیرسه. تازه راه اندازی اینا سرمایه اولیه هنگفتی میخاد .... میدونی قبل و بعد دیجی کالا چنتا شرکت فروش اینترنتی زمین خوردن؟ از استثنائات نباید حرفی زد .
زندگی زیباست
زیبابینان زیبایی بینند
بعد از خوندن داروسازی تعهدی
وضعیت کار دقیقا چطوری میخواد بشه؟یعنی ساعت کارش چطوریه؟اونطور که فهمیدم شیش روز کاری هفته،صبح تا ظهره،،،درسته این؟
کارش کجاهاس؟تو داروخانه یا.........؟؟؟
درآمد داروساز تعهدی به چه چیزا بستگی داره؟حداقل چقدر خواهد شد؟
میشه تو دوران تعهدی،علاوه بر کار در سازمان بهداشت، جای دیگه هم کار کرد؟مثلا بعد از ظهر ها تو داروخانه یا ......کار کرد؟؟؟
Sent from my K019 using Tapatalk
اینده!
همچین میگین پزشکی پزشکی که...
همینجور پول پرست بار اومدیم ک پزشک مملکت میاد فلان کارو میکنه و...
اینقدر نچسبیم به سه رشته تاپ
به قول یه نفر
میگه من ممکنه پرستار موفقی بشم اما ممکن نیست پزشک موفقی باشم!
دیدم دیدم که میگم:
اینده ی یه کارگر خیلی زیباتر از ی پزشک بوده
اگه زیرساخت ها زیاد بشه اینده خوبی خواهد داشت ک من بعید میدونم
از خدا پرسیدم:حال که سرنوشتم را از پیش نوشته ای چرا دعا کنم؟
گفت:شاید نوشته باشم هرچه دعا کند...
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 12 مهمان)