سلام.
قبل از هرچیز بگم که دوستانی که توهم دانشجوی پزشکی بودن رو دارن و سینه چاک پزشکی هستن لازم نیست جوش بیارن و حرفای تند بنویسن، من نمیگم پزشکی رشته پایینیه خیلیم کلاس داره ولی من با این سن و سالم کشش لازمه رو ندارم اگه پزشکی بخونم باید در 31 الی 33 سالگی کشیک اینترنی وایستم که برام مناسب نیست. البته میدونم در فامیلای همتون دانشجوی پزشکی 50 ساله بوده و الانم داره تخصص میخونه ولی من کشش رو ندارم لطفا پزشکی رو پیشنهاد ندین بهم.
من متولد مرداد سال 70 هستم. لیسانس از دانشگاه تهران هم دارم. ولی نه میتونستم ارشد بخونم نه حوصلش رو داشتم تغیر رشته بدم. پارسال پزشکی آزاد و دندانپزشکی تکمیل طرفیت آوردم ولی به خاطر فوت پدرم و از بین رفتن پشتوانه مالیم نتونستم برم و پزشکی یا دندون رو بخونم.
امسال رتبم تقریبا بین 1500و 2000 منطقه دو میشه و تقریبا همه رشته ها رو میتونم در استان های درجه دو مثل گیلان و مازندران و آذربایجان غربی و همدان و شهرکرد و زاهدان و کردستان و ... قبول بشم ولی مساله ای که اذیتم میکنه انتخاب رشته هست. من دقیقا نمیدونم چه رشته ای بخونم. از طرفی علاقم به پزشکی صرفا به خاطر مباحث علوم پایه و علمیش هست و تمایلی به کارکردن در بیمارستان و کشیک و .. ندارم. خواهرم پزشک متخصص هستن کارش رو که میبینم حالم از پزشکی به هم میخوره، دکتر رفته کلی درس خونده زحمت کشیده و درمان رو شروع کرده ولی بیمار پولش نرسیده دارو رو بخره و میاد به پزشکش میگه که دارو رو عوض کن.... و داروی جایگزین هم تاثیر داروی اصلی رو نداره و درمان کامل صورت نمیگیره... یعنی همه زحمات دکتر پرررررر
دندون هم که واقعا بدم میاد کلی زحمت بکشه آدم و در نهایت سر و کارش با 32 تا دندون و پول باشه همش. داروسازی هم که بیشتر یه شغل آزاد و تجاری هست تا علمی. اصلا کاری باهاش ندارم.
علاقه من بیشتر به رشته های تخصصی علوم پایه هست. رشته هایی مثل علوم اعصاب و فیزیولوژی و پزشکی مولکولی و بیوشیمی و ویروس شناسی و ... که در اکثر این رشته ها به دکترای علوم آزمایشگاهی و دامپزشکی و داروسازی و ارشد چندتا رشته دیگه هم اجازه ادامه تحصیل داده شده.
به نظر شما خوب نیست من برم دامپزشکی بخونم که خیلی آسون تره و بهش هم خیلی علاقه دارم و بعدا برم PhD این رشته ها رو بگیرم؟؟ علاوه بر دامپزشکی انتخاب بعدیم شروع رشته های علوم پایه مثل میکروبیولوژی و زیست شناسی و بیوتکنولوژی و ... از کارشناسی هست که مسلما تحصیلشون تا ارشد طولانی میشه و باتوجه به سنم شروع کارشناسی از 25 سالگی کمی مشکل هست واسم...
دندانپزشکی هم مثل دامپزشکی نسبت به پزشکی و داروسازی آسونتر هست ولی تمایلی به خوندنش ندارم چون مطمعنم اگه دندون بخونم میرم سمت کار کردن و پول درآوردن و سختی درس خوندن و آماده شدن برای امتحان PhD در طول تحصییل رو به جون نمیخرم.
لطفا از بین دکترای حرفه ای دامپزشکی و کارشناسی رشته های علوم پایه (هرچی که دلتون خواست) هرکدوم رو برام مناسب میدونین پیشنهاد بدین.
باتشکر - شیخ خان

LinkBack URL
About LinkBacks

و پژوهش در رشته های علوم پایه مثل بیوشیمی و فیزولوژی و نوروساینش و .. هست