وایییییییی نمیدوونم چرا اینقد به جملات کتاب دقت میکنی ولی به جملات من دقت نمیکنی دارم دیوانه میشم
دوست عزیزم این 10000 بار اندامکی که خود غشا نداشته باشد در غشاسازی نقش ندارد میدونم پروتیینای غشا بوسیله ریبوزومای زبر ساخته میشه ولی این یه قانونه که
اندامکی که خود غشا نداشته باشد در غشاسازی نقش ندارد به خدا منم میدوونم تو زیستا عالی خوندی و اینا خیلی خوب میدونی که پروتیین غشا توسط ریبوزوم ساخته میشه
ولی اگه سوال کنند که آیا ریبوزوم غشا میسازد باید بگی نه چون یکی از مهمترین قوانین زیست شناسی میگه اندامک بی غشا نقشی در غشاسازی نداره ببین مثه یه مبحث تو دینی میمووونه
اگه دینی سوم رو خونده باشی نوشته که یه سری از قوانین هستن که ناظر به قوانین دیگه هستن و اونا را کنترل میکنن به نام قوانین تنظیم کننده که مثلا آسیب رسیدن به بدن حرام است حالا یکی 4 آتیشه مذهبی
اگه ببینه یکی روزه نمیگیره بش میتوپه در حالی که اون طرف شاید بش آسیب میخوره اگه روزه بگیره پس روزه برایش حرام میشه
اینم همینه تو مثه اوون آدم 4 آتیشه میمونه که اطلاعات زیستیش بالاست ولی متاسفانه این قانون رو در نظر نمیگیرهکه اندامکی که خود غشا نداشته باشد در غشاسازی نقش ندارد این قانون یه قانون تنظیم کننده است
راستی یه توصیه میکنم البته من در جایگاهی نیستم که بخوام توصیه کنم ولی به خدا نگران کنکورت هستم ببین اصلا نیازی نیست همه چیزا اینقد اجدادی به هم ربط بدی اگه این طوری که تو فکر میکنی باید بگیم همه کا را را تو کل دنیا باکتری انجام میده از قبیل پروتیین سازی و فتو سنتز و تنفس و کلا هر اتفاقی تو دنیای سلولی میوفته را
باکتری انجام میده چون همه از نسل باکتری ها هستیم و درون همزیستی همه مارا و.... بوجود اوردهاینقد همه چیزا نیاز نیست اینطوری به هم ربط بدی

LinkBack URL
About LinkBacks

که اندامکی که خود غشا نداشته باشد در غشاسازی نقش ندارد این قانون یه قانون تنظیم کننده است
اینقد همه چیزا نیاز نیست اینطوری به هم ربط بدی