X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 54
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن

Geryeh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fery نمایش پست ها
      سلام مرسی که جواب دادین (همتون رو می گم) . فقط یه سوال ( اخریشه دیگه گیر نمی دم ) طبق چیزی که خانم مختاری نوشته چون انزیم های لیزوزومی هم توسط شبکه زبر ساخته میشه اونوقت باید بگیم که مثلا تجزیه اندامک های پیر به عهده شبکه ی زبره ؟؟؟( جای شبکه صاف رو با لیزوزوم عوض کردم ) . در مورد چیزی که امیر خان گفته بود ( نقل قول : جواب اینکه آیا ریبوزوم در غشا سازی نقش دارد جواب نه است ) اقا مگه غشا در هم نیست ( لیپید و پروتئینش با همه) چرا تو غشاسازی فقط لیپیدشو حساب کردین ؟. غشا بدون پروتئین که غشا نمیشه !

وایییییییی نمیدوونم چرا اینقد به جملات کتاب دقت میکنی ولی به جملات من دقت نمیکنی دارم دیوانه میشم

دوست عزیزم این 10000 بار اندامکی که خود غشا نداشته باشد در غشاسازی نقش ندارد میدونم پروتیینای غشا بوسیله ریبوزومای زبر ساخته میشه ولی این یه قانونه که

اندامکی که خود غشا نداشته باشد در غشاسازی نقش ندارد به خدا منم میدوونم تو زیستا عالی خوندی و اینا خیلی خوب میدونی که پروتیین غشا توسط ریبوزوم ساخته میشه

ولی اگه سوال کنند که آیا ریبوزوم غشا میسازد باید بگی نه چون یکی از مهمترین قوانین زیست شناسی میگه اندامک بی غشا نقشی در غشاسازی نداره ببین مثه یه مبحث تو دینی میمووونه

اگه دینی سوم رو خونده باشی نوشته که یه سری از قوانین هستن که ناظر به قوانین دیگه هستن و اونا را کنترل میکنن به نام قوانین تنظیم کننده که مثلا آسیب رسیدن به بدن حرام است حالا یکی 4 آتیشه مذهبی

اگه ببینه یکی روزه نمیگیره بش میتوپه در حالی که اون طرف شاید بش آسیب میخوره اگه روزه بگیره پس روزه برایش حرام میشه

اینم همینه تو مثه اوون آدم 4 آتیشه میمونه که اطلاعات زیستیش بالاست ولی متاسفانه این قانون رو در نظر نمیگیره که اندامکی که خود غشا نداشته باشد در غشاسازی نقش ندارد این قانون یه قانون تنظیم کننده است

راستی یه توصیه میکنم البته من در جایگاهی نیستم که بخوام توصیه کنم ولی به خدا نگران کنکورت هستم ببین اصلا نیازی نیست همه چیزا اینقد اجدادی به هم ربط بدی اگه این طوری که تو فکر میکنی باید بگیم همه کا را را تو کل دنیا باکتری انجام میده از قبیل پروتیین سازی و فتو سنتز و تنفس و کلا هر اتفاقی تو دنیای سلولی میوفته را

باکتری انجام میده چون همه از نسل باکتری ها هستیم و درون همزیستی همه مارا و.... بوجود اورده اینقد همه چیزا نیاز نیست اینطوری به هم ربط بدی
      بدترین شرایط تو آرزوی یکی دیگه است، برای همه آرزوی معجزه میکنم...

اوساکار پادو نمیشه...! کسی خوشبختی رو به تو کادو نمیده...! بجنگ برا چیزی که میخوای...! بجنگ برا چیزی که میخوای

2. Top | #17
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      طبق چیزی که خانم مختاری نوشته چون انزیم های لیزوزومی هم توسط شبکه زبر ساخته میشه اونوقت باید بگیم که مثلا تجزیه اندامک های پیر به عهده شبکه ی زبره ؟؟؟( جای شبکه صاف رو با لیزوزوم عوض کردم ) .
      نه معلومه که نباید بگیم...!! اگر لیزوزوم نباشه این کار (تجزیه ی ..) انجام نمیشه چون محیط لازم واسه تجزیه رو اون فراهم میکنه , ph و .. به نظرم بحث داره بجای زیست فلسفی میشه..!! یه ذره زاویه ی استدلال رو تغییر بدین متوجه میشین ....

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      طبق چیزی که خانم مختاری نوشته چون انزیم های لیزوزومی هم توسط شبکه زبر ساخته میشه اونوقت باید بگیم که مثلا تجزیه اندامک های پیر به عهده شبکه ی زبره ؟؟؟( جای شبکه صاف رو با لیزوزوم عوض کردم ) .
      نه معلومه که نباید بگیم...!! اگر لیزوزوم نباشه این کار (تجزیه ی ..) انجام نمیشه چون محیط لازم واسه تجزیه رو اون فراهم میکنه , ph و .. به نظرم بحث داره بجای زیست فلسفی میشه..!! یه ذره زاویه ی استدلال رو تغییر بدین متوجه میشین ....

4. Top | #19
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوستان مچکرم دوستان مچکرم

5. Top | #20
      همکار سابق انجمن

Geryeh
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان مچکرم دوستان مچکرم
      گزینه تشکر را برای همین افریدند باکتری ها!!!!!!!!!!

اوساکار پادو نمیشه...! کسی خوشبختی رو به تو کادو نمیده...! بجنگ برا چیزی که میخوای...! بجنگ برا چیزی که میخوای

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام مرسی که جواب دادین (همتون رو می گم) . فقط یه سوال ( اخریشه دیگه گیر نمی دم ) طبق چیزی که خانم مختاری نوشته چون انزیم های لیزوزومی هم توسط شبکه زبر ساخته میشه اونوقت باید بگیم که مثلا تجزیه اندامک های پیر به عهده شبکه ی زبره ؟؟؟( جای شبکه صاف رو با لیزوزوم عوض کردم ) . در مورد چیزی که امیر خان گفته بود ( نقل قول : جواب اینکه آیا ریبوزوم در غشا سازی نقش دارد جواب نه است ) اقا مگه غشا در هم نیست ( لیپید و پروتئینش با همه) چرا تو غشاسازی فقط لیپیدشو حساب کردین ؟. غشا بدون پروتئین که غشا نمیشه !
      در غشا سازی هم آندوپلاسمی زبر نقش داره هم آندوپلاسمی صاف
      زبر هیچوقت نمیتونه فسفولیپید بسازه
      فسفولیپید های غشا از آندوپلاسمی صاف میاد

آنزیم های لیزوزیمی هم توسط ریبوزوم های آزاد در سیتوسل ساخته میشه نه شبکه آندوپلاسمی
      شبکه آندو پلاسمی فقط در ساخت پروتئین هایی نقش داره که قراره از سلول ترشح بشه

شما واقعا کنکوری هستین؟؟؟؟
      میشه بچه ها بیان رتبه و ترازشونو بگن؟؟؟؟؟
      لطفا!!!

7. Top | #22
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      در غشا سازی هم آندوپلاسمی زبر نقش داره هم آندوپلاسمی صاف
      زبر هیچوقت نمیتونه فسفولیپید بسازه
      فسفولیپید های غشا از آندوپلاسمی صاف میاد

آنزیم های لیزوزیمی هم توسط ریبوزوم های آزاد در سیتوسل ساخته میشه نه شبکه آندوپلاسمی
      شبکه آندو پلاسمی فقط در ساخت پروتئین هایی نقش داره که قراره از سلول ترشح بشه

شما واقعا کنکوری هستین؟؟؟؟
      میشه بچه ها بیان رتبه و ترازشونو بگن؟؟؟؟؟
      لطفا!!!

8. Top | #23
      همکار سابق انجمن

Geryeh
      نمایش مشخصات
      jolan عزیز پاسخ ها داده شدن و دکتر تایید کردن پس بچه ها را به اشتباه ننداز و البته توهین نکن

هر چند بچه ها خودشون میدونن باید پاسخ چه کسی را قبول کنن چون در و واقع مدیریت کل سایت این را تعیین کرده....

اما بازم اینجا به تو هم جداگانه میگم که کنکورتا خراب نکنی: هم پروتیین و هم فوسفولیپیدای غشا توسط خود زبر ساخته میشه (البته بر اساس تخته سیا نوشته برترین استاد زیست ایران استاد دکتر آرام فر) هر چند سبز (نوشته دو دکتر جوان صاف را دارای نقش میدونه ) ولی خدایی بین نوشته استاد آرامفر و این دو دکتر برادر باید طرف کدام رو گرفت ؟؟؟؟این در حد کنکوری بود!!! و بر اساس کتاب این ازون سوالات هست که خیلی سرش درگیری بود که با اومدن توی کنکور (سالشا یادم نیست) و دیدن پاسخ سنجش همه چیز مشخص شد و معلوم شد که خور زبر کارای غشاسازی رو میکنه یعنی اگه گفتن آیا صاف در غشاسازی نقش دارد باید با صدای بلند بگی نه اگه گفتن چرا بازم باید با صدای بلند بگی چون تو کتاب ننوشته و جواب سازمان سنجش اینه و جواب دکتر آرامفر

اما در مورد آنزیم ها باید بگم بازم اشتباه کردین آنزیم های لیزوزومی توسط ریبوزومای خود زبر ساخته میشه اگه بخوام خارج از کتابم بت بگم اینکه در واقع این لیزوزوم خودش یه وزیکول بوده از زبر که توش یه نوع پروتیین (آنزیم) بوده بعدش بعد مدتی شده لیزوزوم با همون آنزیمی که زبر براش ساخته یعنی دقیقا جواب خود fery

این دو تا اشتباه ممکنه توی کنکورت به قیمت سنگینی تمام بشه البته اگه اشتباه تحقیر بچه ها را بذاریم کنار بنده جواب این سوال را داده بو.دم و دکتر جواب بنده رو تایید کرده بودن و از همه مهمتر سوال کننده و بچه ها هم قانع شده بودن اینکه شما میاید همه را میبرید زیر سوال کاری بس زشت و غیر اخلاقی هست

شما متاسفانه هم علم و هم اخلاق را باختید....

ویرایش توسط amir_t : 09 شهریور 1391 در ساعت 22:07

9. Top | #24
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      در ابتدا باید بگم که انجمن کنکور محلی برای تبادل نظر کنکوریهاهست نه اثبات برتری!!!!!هرکسی نظر خودشو بگه و نظر دیگران هم واسش قابل احترام باشه در ضمن تشخیص صلاحیت افراد عضو در انجمن به عهده ی مدیران هستش!!!!
      و امــــــــا در مورد این مبحث درسی بنده مطلبی رو در کتاب سبز خوندم که عینش روواستون مینویسم
      فسفولیپیدها کلسترول اسیدهای چرب و تری گلیسیریدها که فراوان ترین مولکولهای غشا هستند در صاف ساخته میشن اما خواندیم که غشاسازی وظیفه زبر است آیا این 2موضوع با هم تناقض ندارد!در ج این سوال به مطلب زیر توجه کنید
      هر غشا 2قسمت مهم دارد فسفولیپید هاو پروتئینها. ابتدا فسفولیپیدهای غشا به وسیله آنزیمهای موجود در صاف ساخته میشن.این موضوع به 2 دلیل با این قضیه که غشاسازی وظیفه زبر است تناقض ندارد 1-اینکه خود آنزیمهای موجود در صاف توسط زبر ساخته ساخته شدن.2-اینکه درسته که آنزیمهای صاف فسفولیپیدها و کلسترول غشا میسازند اماچیزی که در صاف ساخته میشه هنوز پروتئن غشایی نداره و غشای واقعی نیست.فسفولیپیدها از صاف می ۀیند به زبر.زبر به فسفولیپیدهایی که از صاف اومدن پروتئین غشایی اضافه میکنه و غشای کامل در زبر ساخته میشه و میره در این شبکه و میشه جزیی از اون.اگر قسمتی از سلول به غشا نیاز داشته باشه این غشا رو از زبر تامین میکنه.هرچند شاید نقش صاف هم در ساخت این غشا کم نباشد.
      امیدوارم ابهامات برطرف شده باشه
      با آرزوی موفقیت.
      گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع

سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش

10. Top | #25
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir_t نمایش پست ها
      jolan ] عزیز پاسخ ها داده شدن و دکتر تایید کردن پس بچه ها را به اشتباه ننداز و البته توهین نکن

هر چند بچه ها خودشون میدونن باید پاسخ چه کسی را قبول کنن چون در و واقع مدیریت کل سایت این را تعیین کرده....

اما بازم اینجا به تو هم جداگانه میگم که کنکورتا خراب نکنی: هم پروتیین و هم فوسفولیپیدای غشا توسط خود زبر ساخته میشه (البته بر اساس تخته سیا نوشته برترین استاد زیست ایران استاد دکتر آرام فر) هر چند سبز (نوشته دو دکتر جوان صاف را دارای نقش میدونه ) ولی خدایی بین نوشته استاد آرامفر و این دو دکتر برادر باید طرف کدام رو گرفت ؟؟؟؟این در حد کنکوری بود!!! و بر اساس کتاب این ازون سوالات هست که خیلی سرش درگیری بود که با اومدن توی کنکور (سالشا یادم نیست) و دیدن پاسخ سنجش همه چیز مشخص شد و معلوم شد که خور زبر کارای غشاسازی رو میکنه یعنی اگه گفتن آیا صاف در غشاسازی نقش دارد باید با صدای بلند بگی نه اگه گفتن چرا بازم باید با صدای بلند بگی چون تو کتاب ننوشته و جواب سازمان سنجش اینه و جواب دکتر آرامفر ....
      به دکتر آرامفر بگید که بیاد از نظرش دفاع کنه!
      تو کتاب هم به هیچ وجه ننوشته که غشاسازی فقط توسط زبر انجام میشه!
      از طرفی یه جا هم گفته که چربیها فقط در صاف سنتز میشن!
      از این چه نتیجه ای میشه گرفت؟؟؟
      این در حد کنکور
      اگر کتابای فیزیولوژی رو نیگا کنین دقیقا اینارو نوشته
      !
      jolan ]

اما در مورد آنزیم ها باید بگم بازم اشتباه کردین آنزیم های لیزوزومی توسط ریبوزومای خود زبر ساخته میشه اگه بخوام خارج از کتابم بت بگم اینکه در واقع این لیزوزوم خودش یه وزیکول بوده از زبر که توش یه نوع پروتیین (آنزیم) بوده بعدش بعد مدتی شده لیزوزوم با همون آنزیمی که زبر براش ساخته یعنی دقیقا جواب خود fery

این دو تا اشتباه ممکنه توی کنکورت به قیمت سنگینی تمام بشه البته اگه اشتباه تحقیر بچه ها را بذاریم کنار بنده جواب این سوال را داده بو.دم و دکتر جواب بنده رو تایید کرده بودن و از همه مهمتر سوال کننده و بچه ها هم قانع شده بودن اینکه شما میاید همه را میبرید زیر سوال کاری بس زشت و غیر اخلاقی هست

شما متاسفانه هم علم و هم اخلاق را باختید....
      درسته اینجارو من یه اشتباه کوچیک کردم اینقدر اعصابم خورد بود متوجه نشدم
      فکر کردم در مورد پراکسی زوم ها دارین بحث میکنین!
      من عذر خواهی میکنم
      ولی اتفاقا توی خود کتاب هم نوشته که لیزوزوم ها از زبر منشا میشن ها!
      مطمئن باشید اگه طراح های کنکور بدونن که شبهه های علمی در کتاب وجود داره که ممکنه بعضی از بچه های المپیادی یا معمولی رو به اشتباه بندازه هیچوقت از اونا سوال نمیدن
      اینو مطمئن باشین
      در ضمن شاید اخلاقو باخته باشم ولی علمو فکر نمیکنم!
      ببخشید از حرف زدن تند من آخه خیلی اعصابم خورد میشه همچین اشتباهاتی رو میبینم
      دست خودم نیست!
      ویرایش توسط jolan : 11 شهریور 1391 در ساعت 00:42 دلیل: بزرگ کرد فونت

11. Top | #26
      همکار سابق انجمن

Geryeh
      نمایش مشخصات
      jolan جان اختیار دارین ! ما اینجا قرار نیست اشتباهات بچه ها را بزنیم تو سرشون قراره با یه لحن مناسب و درست اونا را آگاه کنیم

من با فونت بزرگ و قرمز نوشتم لیزوزوم اونوقت شما میاید میگید فکر کردم دارید در مورد پراکسی زوم صحبت میکنید!!!!!!

بعدشم بابا تو رو خدا دقیق جواب منا بخون منم که نوشتم از زبر بوجود میان(البته بعد توسط گلژی تیمار میشن و در نهایت بشون میگیم لیزوزوم) شما جواب منا درست نخوندی بعد میای میگی .......

سومم اینکه خب این بچه ها یه چیزی را نمیدونن میان میپرسن تا جوابشونا بگیرن شما چرا اینقد حرص میخوری دکتر کوچکزاده و در مواردی بنده (که البته همواره با تایید ایشون بوده) جواب میدیم

از همه مهمتر این طور حرف زدن در مورد چیزی که برداشت اشتباه داشتین و خودتون هم بهش معترف شدین درست نیست دکتر آرامفر که مشهورترین مولف زیست شناسی تهران هستن اینقد کوچک نیست که بیاد از حرفشون برای قانع کردن شما استفاده کنه .....

ایشون تو کتابش نوشتن کار غشاسازی (همه کاراش ) با خود زبر هستش (در حد کنکور ) آخه عزیز ایشون بر اساس جواب سازمان سنجش اینا میگن یعنی تو کنکور ایران جواب این میشه و اگه سازمان سنجش میگه ماست سیاهه شما هم باید بگید سیاه ایشون سالها و سالها رتبه پرورش داده این و بر اساس این همه تجربه این حرفا زدن که بنده هم همون حرف(اینکه زبر خودش تمام کارای غشاسازیشا انجام میده) را زدم

خب ایشون با این شخصیت بزرگشون باید بیاد شما را قانع کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما جوانید و جویای علم و من اینا خوب درک میکنم ولی این حرص برای زود و سریع یاد گرفتن باعث این اشتباهات کوچیک به گفته خودتون که البته از نظر من اشتباهات بزرگی هستن میشه

یه لحظه فکر کنید این اشتباه کوچیکی که اینجا کردید را سر جلسه کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟

بنده و خیلی ها با پشت کنکور بودنای زیاد این اشتباهات را کردیم و حالا تجربه را بدست اوردیم شما تجربه ما را تجربه نکن

12. Top | #27
      همکار سابق انجمن

Geryeh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط jolan نمایش پست ها
      به دکتر آرامفر بگید که بیاد از نظرش دفاع کنه!

درسته اینجارو من یه اشتباه کوچیک کردم اینقدر اعصابم خورد بود متوجه نشدم
      فکر کردم در مورد پراکسی زوم ها دارین بحث میکنین!
      من عذر خواهی میکنم
      ولی اتفاقا توی خود کتاب هم نوشته که لیزوزوم ها از زبر منشا میشن ها!

!
      ن با فونت بزرگ و قرمز نوشتم لیزوزوم اونوقت شما میاید میگید فکر کردم دارید در مورد پراکسی زوم صحبت میکنید!!!!!!

بعدشم بابا تو رو خدا دقیق جواب منا بخون منم که نوشتم از زبر بوجود میان(البته بعد توسط گلژی تیمار میشن و در نهایت بشون میگیم لیزوزوم) شما جواب منا درست نخوندی بعد میای میگی .......

سومم اینکه خب این بچه ها یه چیزی را نمیدونن میان میپرسن تا جوابشونا بگیرن شما چرا اینقد حرص میخوری دکتر کوچکزاده و در مواردی بنده (که البته همواره با تایید ایشون بوده) جواب میدیم

از همه مهمتر این طور حرف زدن در مورد چیزی که برداشت اشتباه داشتین و خودتون هم بهش معترف شدین درست نیست دکتر آرامفر که مشهورترین مولف زیست شناسی تهران هستن اینقد کوچک نیست که بیاد از حرفشون برای قانع کردن شما استفاده کنه .....

ایشون تو کتابش نوشتن کار غشاسازی (همه کاراش ) با خود زبر هستش (در حد کنکور ) آخه عزیز ایشون بر اساس جواب سازمان سنجش اینا میگن یعنی تو کنکور ایران جواب این میشه و اگه سازمان سنجش میگه ماست سیاهه شما هم باید بگید سیاه ایشون سالها و سالها رتبه پرورش داده این و بر اساس این همه تجربه این حرفا زدن که بنده هم همون حرف(اینکه زبر خودش تمام کارای غشاسازیشا انجام میده) را زدم

خب ایشون با این شخصیت بزرگشون باید بیاد شما را قانع کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما جوانید و جویای علم و من اینا خوب درک میکنم ولی این حرص برای زود و سریع یاد گرفتن باعث این اشتباهات کوچیک به گفته خودتون که البته از نظر من اشتباهات بزرگی هستن میشه

بنده و خیلی ها با پشت کنکور بودنای زیاد این اشتباهات را کردیم و حالا تجربه را بدست اوردیم شما تجربه ما را تجربه نکن

13. Top | #28
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ن با فونت بزرگ و قرمز نوشتم لیزوزوم اونوقت شما میاید میگید فکر کردم دارید در مورد پراکسی زوم صحبت میکنید!!!!!!

خب فونت سایت اینقدر ریزه که آدم چشماش ضعیف میشه!
      سازمان سنجش هم از سال 89 به بعد دیگه اینقدر اشتباه های علمی نداشته!
      در ضمن من اصلا کاری به کنکور ندارم!
      چون این سایت در مورد کنکوره دارم در چار چوب کتاب حرف میزنم!!!
      مهدی آرامفر هم اینارو بر اساس کنکور های سال 83 گفته!!!
      تازه مهدی هم یه زمانی میرفتم پیشش
      فقط یه دوره ژنتیک نشستم سر کلاسش و اصلا هم به دردم نخورد!
      اگه خودش هم بیاد جلوی خودش هم میگم که کارتو قبول ندارم!
      سبک کنکور عوض شده
      دیگه افرادی مثل مهدی شاخ کنکور نیستن!
      الان فقط دانش آموز سالاری هست نه استاد سالاری!!
      از مدیران خواهش میکنم که منو بن یا اخراج کنن بیشتر از این آبروی این و اونو نبرم و گناه نکنم بهتره!
      باتشکر
      من سایتو ترک میکنم!

14. Top | #29
      همکار سابق انجمن

Geryeh
      نمایش مشخصات
      دکتر آرامفر کسی نیستن که شما بتونید یا بخواهید آبروی ایشون رو ببرید

15. Top | #30
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Lightbulb

دکتر آرامفر کسی نیستن که شما بتونید یا بخواهید آبروی ایشون رو ببرید
      سلام . میبینم که توپه تون پره . نقل قولی که از خیلی سبز شده بود به نظر من جواب کاملی بود . فقط یه چیز میمونه اونم اینکه کتاب تخته سیاه در این مورد بی دقتی کرده . من منبع نوشته ی تخته سیاهو پیدا کردم و خوندم اون کتاب پاسخ به این سوال رو تو دوجا اورده که هر دوتا کنار هم میشن همکاری دو شبکه (مثل گفته خیلی سبز ) که تخته سیاه فقط بخش اولشو در نظر گرفته . در ضمن دکتر آرامفرم میتونه اشتباه کنه ، ایشون که دکترای تمام گرایش های بیولوژی نیست و همه چیز رو همگان دونن و تو رو دیدم اون وره ابرا . . . ببخشیییید !!!
      ویرایش توسط fery : 12 شهریور 1391 در ساعت 17:15

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن