ببخشید آیا کانون و مدرسه میتونن به نتایج دسترسی پیدا کنن؟
ببخشید آیا کانون و مدرسه میتونن به نتایج دسترسی پیدا کنن؟
بلی![]()
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
كانونو نمدونم ولي مدرسه عااااااري!
بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید.. نه کارهایی که انجام داده اید،
پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آبهای آزاد برانید و خطر کنید.
جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید.
(مارک تواین)
اقا واسه منو ن مدرسه فهمید ن کانون
ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی
همین الان اخبار گفت بچه های ارشد شکایت کردن پلیس فتا گفته جرمه اینکار! اوم موسسه ازمایشی ک میرفتن رفته اطلاعاتتشون برداشته
ب نطر من ک حق اینکارو ندارن من اگه باشم و ببینم از اطلاعاتم استفاده کردن شکایت میکنم مجانی ک خدمات هم ندادن ماشالا 1 2 تومن پول میگیرن
طبق قانون جرمه ! اطلاعات داوطلب کنکور جز اسناد محرمانه محسوب میشه و هرکی بدون اجازه داوطلب اطلاعات رو افشاء کنه مشمول پرداخت جریمه یا حبس 1-3 ساله است !
(البته اینو از قبل میدونم ولی نمیدونم الان تغییر کرده یا نه !)
اگر ثبت نام کنکور رو مدرسه انجام داده باشه ؛ میتونه دسترسی داشته باشی که بازم اگه افشا کنه حق شکایت دارید ! اگرم خودتون ثبت نام کردید که محرمانه فقط بین خودتونه و کسی دسترسی نداره !
در جامعه ای زندگی میکنمکه بسیاری از مردمانش با یک “استخاره” هدف تعیین میکنندو با یک “عطسه” از هدف خود دست میکشند
از کانال sarzaminglico@ در تلگرام حتماااااا دیدن کنید , قول میدم موثر باشه
ویرایش توسط AmiR.R-0017 : 24 تیر 1395 در ساعت 01:20
لب لعلش چو مرا جان عزیز است
عمری بود آن لحظه که جان را به لب آرم
در جامعه ای زندگی میکنمکه بسیاری از مردمانش با یک “استخاره” هدف تعیین میکنندو با یک “عطسه” از هدف خود دست میکشند
آره بالای پرینت صفحه ثبت نام شماره پرونده رو پیدا کردممن اونو هم به مدرسه ندادم پس در هر صورت نمیتونن بفمن...
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)