در جامعه ای زندگی میکنمکه بسیاری از مردمانش با یک “استخاره” هدف تعیین میکنندو با یک “عطسه” از هدف خود دست میکشند
از کانال sarzaminglico@ در تلگرام حتماااااا دیدن کنید , قول میدم موثر باشه
من دو روز قبل اعلام نتایج ی زنگ زدم به یکی از آشناها از سیستم نگاه کرد رتبه ام رو گفت
مدرسه هم خودش کارنامه ها رو داشت ولی موقع انتخاب رشته و اعلام نتایج نهایی وقتی مدارک رو تحویل میگرفتیم بصورت خوداظهاری رشته قبولی رو می پرسید تا تو چارت قبولی های سالانه مدرسه وارد کنند
کانون هم که شماره داوطلبی اینا رو اگر بدی آره دسترسی دارند
دوستان، صرفا با داشتنِ شماره شناسنامه (همون کد ملی) و تاریخ تولد میشه اطلاعات کنکور یه نفر رو گرفت.
پس هم کانون هم مدرسه میتونن دسترسی پیدا کنن.
نکته دوم اینکه موقع ثبت نام کانون اون فرمی که اکثرا بدون خوندن امضا کردیم یا اگر خوندیم الان یادمون رفته توش نوشته بوده که از اطلاعاتتون برای ارائه خدمات استفاده میشه (این ارائه خدمات شامل قبولی های رشته های مختلف هست که تحت عنوان یادگار ماندگار میذارن روی سایت کانون)
و همچنین، کانون در اینجا "افشا" نکرده از چیزی. اطلاعاتِ شما شامل رتبه و رشته قبولی نمیشه. اطلاعات فقط شامل شماره شناسنامه و این چیزا میشه که اونارو کانون جایی نذاشته.
+ شب کنکور بدترین زمان برای این بحثه. یکم فکر کنید به اینکه بچه ها فردا سر جلسه وقتی دوتا سوال سخت دیدن فکرشون درگیر این بشه که "وای کنکور رو خراب کردم الان مدرسه و کانون میفهمن آبروم تو شهر میره" مثلا!! نکنید اینکارو لطفا. از مدیران میخوام این تاپیکو یه روز مخفی کنند تا کنکور تموم بشه.
"امروز و فردا، بهترینِ خودتون در امروز و فردا باشید" :-بخندید
لب لعلش چو مرا جان عزیز است
عمری بود آن لحظه که جان را به لب آرم
پارسال(ک94) نتیجه رو نمیشد با کد ملی و تاریخ تولد به دست اورد
http://result.sanjesh.org/p_krn/inde...r_94result/krn
اما من شماره ی پروندمو نه به کانون دادم نه به مدرسه
یادمه کانون کلی تماس میگرف تا پرونده و شماره داوطلبیمو بگیره اما گوشی رو جواب نمیدادم
اما هم توی کانون رشته و نام و عکسمو بنر کرده بودن هم توی مدرسه
بنظرم کار خیلی زشتیه ک بی اجازه همچین عملی رو انجام میدن
ویرایش توسط niـhan : 24 تیر 1395 در ساعت 04:52
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)