خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 40 از 40
    1. Top | #31
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      همین فردا پس فردا کردنا همین شنبه ها که هرگز نمیان

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      کاش بشه این تاپیکو ستاه دارش کرد
      عالی بود
      منم همینطور بودم و اینکه ت الان اومدم
      ان شاالله واسه کنکور96 تکرار نشه

3. Top | #33
      کاربر انجمن

Romantic
      نمایش مشخصات
      من کلا سه سال اینطوری بودم

4. Top | #34
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      پشت کنکور بمونم یا نه

شرایط شما

پشت کنکور بمونم یا نه؟ اگه دنبال یک جواب قطعی هستی بهت میگم اشتباه اومدی و وقتتو تلف نکن و این رو نخون! این سوال ، جواب قطعی نداره مثل هزاران سوال دیگه توی دنیا که جوابشون بستگی به شرایط خودتون داره این سوال هم بستگی داره که شما در چه وضعیتی قرار دارین . هیچ کس خودتون و شرایطتتون رو به اندازه ی خودتون نمیشناسه. اما سعی میکنیم در اینجا یه سری مزایا و معایب پشت کنکور موندن رو بگیم ، فاکتور هاشو بگیم و در نهایت تصمیم با خود شماست.
      یکی از شرایط اینه که این سوال رو کی میپرسی؟ اگه نتایج رو ندادن هنوز؟ نتایج اولیه رو دادن؟ نتایج نهایی رو چی؟ اگه نتایج رو ندادن که تصمیم نهایی نمیتونین بگیرین اما خب فرصت خوبی دارین که فکر کنین که اگه اون چیزی که میخواستین رو بدست نیوردین بشینین بخونین یا نه. اگه نتایج اولیه رو زدند خب تا حدی میدونین که به مطلوبتون رسیدید یا نه (با توجه به ظرفیت جدید دانشگاه ها و رتبه ها و قبولی های سال های قبل و یا کمک گرفتن از یک مشاور خوب میتونین ببینین با رتبه ای که اوردین رشته و دانشگاه مورد علاقتون رو میارید یا نه). اگر هم نتایج قطعی اومده باز دو حالت داره اگه روزانه سراسری قبول شدید که اگه نرین محروم میشین دو سال. حالا فکر میکنین واقعا میشه 2 سال نشست کنکور خوند و آیا ارزششو داره؟ نظر من رو میخواین نه! تازه روزانه سراسری خیلی ارزش داره (قبلنا که اصلا شیرینی میدادن براش!) تازه اگه پسر باشین که باید برین سربازی !
      رشته یا دانشگاه ؟

و اما مهم تر از همه ی این ها این هستش که آیا رشته ی مورد علاقتون رو نیوردین یا دانشگاه مورد علاقه رو؟ اگه رشته ی مورد علاقتون رو نیوردین ارزششو داره بیشینین بخونین یک سال دیگه چون وقتی آدم بره رشته ای که دوستش نداره خیلی اذیت میشه و در مقابل اگه بره رشته ای که دوستش داره موفقیتش تضمین شدست حتی اگه اون رشته در نظر بقیه رشته ی کم ارزشی باشه. (ما همیشه به بچه ها میگیم هنگام انتخاب رشته اصلا به فکر این که بقیه چی میگن یا فکر میکنن یا این که فلانی چی اورده نباشین فقط ببینین آیا راضی هستین به چیزی که میارین یا نه).
      اما اگه رشته ی مورد علاقه ی خودتون رو اوردین اما دانشگاه مورد علاقتون مثلا دانشگاه تهران (فداش بشم) یا دانشگاه صنعتی شریف نیوردین ارزششو نداره بشینین یک سال دیگه بخونین (داری میگی خودت الان گفتی “فداش بشم” حالا میگی ارزششو نداره یک سال بشینیم بخونیم براش؟ اره ارزششو نداره دانشگاه های خوب خیلی دوست داشتنین اما شما این رو در نظر داشته باشین که میتونین در کارشناسی ارشد یا تخصص هم به این دانشگاه های برتر کشور بیایند اگه یه تحقیقی بکنین اکثر دانشجوهای دانشگاه تهران و صنعتی شریف حالا چه به دلیل مهاجرت چه دلایل دیگه که اکثر اون دلایل دیگه درس نخوندن و کم انگیزه شدن هست به کارشناسی ارشد نمیان و بچه های ارشد دانشگاه های برتر دوره کارشناسی اکثرا اون دانشگاه نبودند)
      گذشته ی از همه ی این ها دانشگاه اونقدر توی موفقیت شما تاثیر نداره. چند سال پیش یک همایشی بود که توش دستاوردهای علمی دانشجوها به نمایش گذاشته می شد اکثر مقالات و اختراعات و … مال بچه های دانشگاه آزاد بود! این نشون دهنده ی اینه لزوما رفتن به یه دانشگاه برتر به معنی موفق شدن نیست. خیلی از انسان های موفق دنیا مثل بیل گیتس حتی مدرک دانشگاهی ندارن (چه دانشگاه برتر چه غیر برتر!)
      ممکنه بگین اساتید دانشگاه های برتر بهتر هستن تا حدودی این درست هست اما خودتون دارین میگین دانشگاه نمیگین مهد کودک که ! توی دانشگاه اکثر کار با خود بچه هاست شما اگه استادتون انیشتین هم باشه نمیاد مثل معلم راهنمایی درس بده که !
      در کل اگه بخوایم رئالیستی به قضیه دانشگاه نگاه کنیم خیلی مهمه و اگه مهم نبود اصلا کسی کنکور نمیداد و میرفت دانشگاه هایی که بدون کنکور میگیرند ، شما اگه بخواین به خارج از کشور برین و اونجا تحصیلات تکمیلی رو بخونین مسلما داشتن مدرکی مثل دانشگاه تهران ، صنعتی شریف ، علم و صنعت و … خیلی بهتون اعتبار میده اما نسبت به رشته ارزش دانشگاه کمتره یعنی اولویت رو به رشته بدین و بعد به دانشگاه و در نظر هم داشته باشین که در مقاطع بالا تر اگه رشته ی تحصیلیتونو دوست داشته باشین و بخونین میتونین دانشگاه های خوب قبول بشین.
      مزایای پشت کنکور موندن

اولین مزیتش اینه که فارغ التحصیل حساب میشین و نیازی نیست مثل سالی که کنکوردادین پیش دانشگاهی برین و میتونین تمام روز رو درس بخونین اما نه یه لحظه صبر کن مگه میشه؟ معلومه که نمیشه! هیچ کس نمیتونه یک سال تمام روز درس بخونه! خب پس زیاد فکر نکنین که میشینین کلی 24 ساعت درس میخونین و نتیجه میگیرین کمی واقع گرا تر باشین و در نظر داشته بشین که اگه انگیزه ی کافی نداشته باشین حتی ممکنه ساعت مطالعتون نسبت به سال اول کنکورتون بیاد پایین تر!
      از دیگر مزایا این هست که یک دور کامل کتاب ها رو خوندین و تقریبا روی مباحث تا حدودی مسلط هستین و هرچی بیشتر بخونین مسلط تر میشین اما باز صبر کن بذار یه سوال بپرسم ازت مگه توی این یک سال وقت کافی نداشتی ؟ داشتی یا نداشتی؟ داشتی دیگه! حالا ممکنه بگی نه قول میدم به خودم که بشینم بخونم و حتما میخونم یا ممکنه یه مشکلی براتون پیش اومده باشه اون سال یا هر چیز دیگه ای ! اگه قول میدی میشینی با انرژی و بدون خستگی میخونی بسم الله
      یک مزیت دیگه ای که پشت کنکور موندن داره اینه که حداقل یکبار کنکور دادین و استرستون به شدت کمتر میشه یعنی دیگه سر جلسه مثل سرجلسه اولین کنکورتون استرس ندارین میدونین باید چیکار کنین چه جوری ثبت نام کنید کی کارت ورود به جلسه رو بگیرین محیط کنکور کلا براتون آشنا شده و دیگه استرس قبل رو ندارین.
      اگه مزایای دیگه ای به ذهنتون میرسه بگین تا اینجا اضافه کنیم تا کسایی که سوال دارن که پشت کنکور بمونم یا نه بهتر به جوابشون برسن
      معایب پشت کنکور موندن

اولیش اینه که کم انرژی تر میشین و حوصله ی کمتری خواهید داشت اگه انگیزتون بالا نباشه آسیب روحی جدی ای میخورین. کتابها ممکنه عوض شده باشه و چاپ جدیدشون فرق بکنه (البته مشکل جدی ای نیست میشه با مطالعه ی کافی حلش کرد) و این که یک سال از عمرتون رو میخواین بذارین کاری رو بکنین که سال قبلش نکردین اگه فکر میکنین ارزششو داره انجام بدین.
      آیا کسانی که پشت کنکور ماندند موفق شدند؟

اگه بخواین به طور کلی بگین خیلی هاشون موفق شدن خیلی هاشون نا موفق و سرخورده آمار دومی هم متاسفانه به اولی میچربه اما همون طور که گفتیم خیلی ها هم موفق شدند و تونستن به رتبه های بهتر برسند رتبه هایی که شاید هیچ کس فکرشو هم نمیکرده حتی خیلیاشون رتبه تک رقمی به دست اوردند.
      امیدواریم با خوندن این مقاله به جواب سوال پشت کنکور بمونم یا نه رسیده باشین
      کی بیکار بوده این متن بالا رو نوشته؟

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد.... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ وفلک!!!!
      ویرایش توسط shima1996 : 12 تیر 1395 در ساعت 17:39 دلیل: فونت نامناسب

5. Top | #35
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      پشت کنکور ماندن یا نماندن!

ببخشید یکم مطالبمون داره مختص اونایی میشه که امسال کنکور دادند. ولی نگران نباشید به فکر شماهایی که سال دیگه کنکور دارین هم هستیم.
      ۱-سراسری روزانه قبول شدی؟!!!:

اگه تو یه رشته سراسری روزانه قبول شدید پشت کنکور موندن فایده نداره.چون تا جایی که من می دونم کسی که سراسری روزانه قبول بشه ولی نره دوسال از کنکور دادن محروم میشه که تو این شرایط پسرها که باید برن سربازی و دخترها و اونایی که سربازی ندارن تا دوسال دیگه از جو درس و کنکور دور میشن.به عبارت ساده تر میشه گفت که اگه سراسری روزانه قبول شدید باید حتما برید.مطالبی که اینجا می گم در مورد رشته های غیرروزانه است.
      پشت کنکور ماندن۲-شهر قبولیتو دوس نداری؟:

اگه یه رشته خوبی قبول شدید و همون رشته مورد علاقه تونه ولی نسبت به شهرش شک دارید بگم که شهرها خیلی با هم فرق ندارن.مگر اینکه اون شهر براتون خیلی دوره و رفت و آمد و اقامت براتون خیلی سخته.پس کلا رشته مهم تر از شهره. تازه بعدها هم این فرصت رو داری که انتقالی بگیری. اگه امسال رشته مورد نظرت قبول شدی حتما برو. نمون واسه سال بعد. شاید مشکلی پیش بیاد نتونی سال بعد بخونی!!!
      ۳-به رشته ت علاقه نداری؟

اگه به رشته تون و آینده شغلی ش هیچ علاقه ای ندارید هم ادامه تحصیل و هم کار تو اون رشته براتون عذاب آوره.پس بهتره از همین اول تصمیمتون رو بگیرید یا علاقه مند بشید و به خودتون قول بدید که ادامه بدید.یا اینکه بمونید برای سال بعد(البته به شرطی که واقعا قراره بخونید)
      ۴- پشت کنکور ماندن ؟ به شرطها و شروطها

یه کم محتاط تر عمل کنید.اگه به رشته ای که قبول شدید علاقه دارید ولی میخوایید بمونید و رشته بهتر و یا شهر و دانشگاه بهتر قبول شید باید خیلی به خودتون مطمئن باشید.چون ممکنه وسط راه خسته بشید.پس بسم ا… یا از همین امروز شروع کنید و به خودتون قول بدید و با برنامه و محکم بخونید یا برید دانشگاه و رشته تون رو ادامه بدید تا مقاطع بالاتر تو دانشگاه های بهتری قبول شید.
      ۵-تصمیم گیرنده نهایی:

تصمیم گیرنده نهایی در درجه اول خودتون و در درجه بعد خونواده تون هستن.پس به حرفای دیگران و به مطالب این پست فقط به عنوان یک مشاوره نگاه کنید نه یک دستورالعمل.
      چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد.... من نه آنم که زبونی کشم از چرخ وفلک!!!!

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      وقتی میفهمید چرا پشت کنکور موندید که پشت کنکور بمونین.اونوقت دلیلشو خوب متوجه میشین.

7. Top | #37
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام..
      واقعا مرسی من که واقعا از این تفکرتون انگیزه گرفتم
      اینحا خیلی ها هستن میگن موندن بده ولی حداقل شما و دوستتون نشون دادید اگه تغییر کنیم موندن درسته
      مرسی

نقل قول نوشته اصلی توسط سرباز کنکوری نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز....اگر هدف مشخصی داری تو زندگی و از نظر درسی می خوای یه رشته قوی بخونی پس خواهشا نگو از زندگیم عقب موندم! کسی عقب می مونه که یه رشته ضعیف تو یه دانشگاه پولی بخونه بعدش هم مشغول کار آزاد بشه.....من 4 ساله دارم کنکور میدم اما این حرف هیچ وقت نزدم...یه دوستی داشتم مثل من سرباز بود و بعد از 4 بار کنکور الان دندانپزشکی دولتی می خونه....یاعلی

8. Top | #38
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      من میخوام به عنوان یه ادم که توی تابستون ترازای قلم چیک 7000 بود از مهر تا بهمن 6500 و از اسفند تا حالا درس نخوندم یه چیزایی رو اضافه کنم

1-ازمون های ازمایشی اسمشون روشه (ازمایشی)نه قراره یه نتیجه خوب مغرورتون کنه نه یه نتیجه بد ناامید.خود من بزرگترین ضربه رو از همین نا امیدی خوردم اگه 2 تا ازمون قلم چی بد شدید و دیگه ول کردید نتیجش میشه اینکه خیلی از سوالایی که همون اول سال حل میکردید الان دیگه نمیتونید

2-حرف مردم!!!ادما حرف میزنن خواهشا گوش نکنید منم الان فامیلا موندن پزشکی تهران میرم یا بهشتی ولی قراره بمونم سال بعد.ا!!گه حرف بقیه باعث استرستون میشه اصلا تو جمعا نرید.تو فرهنگ ما نمیدونم چرا انگار رو پیشونی بچه کنکوری نوشته (کنکور) پس هرجا و هرکی بهتون حرف زد به دل نگیرین

3-کتاب!!!!بچه ها باورکنید خیلی خیلی خیلی از کتابای بازار مثله هم اند مخصوصا عمومی ها که سوال سراسری زیاده 90 درصد کتابا مثله هم هستن.حالا شاید بشه برای اختصاصی ها یکم بیشتر فرق کنه اما قرار نیست همرو بخرید بعدش فقط استرس داره...من از زیست هم الگو هم سبر هم میکرو رو دارم الان میتونم اثبات کنم اینا کلا 80تا 85درصد مثله همن.کتاب زیادی فقط فقط فقط استرس اوره

4-سوال خنده دار ((از الان میشه))
      به هیچ وجه انتظار نداشته باشید برید پیش یه مشاور و بگه نه نمیشه چون در این حالت شما بهش پول نمیدید
      من جواب این سوالتونو میدم اره میشه از هر زمانی که میگی میشه فقط شروع کنید.
      منم خودم از اصفند که افت کردم فقط فکر و ذکرم همین بود ار الان میشه..
      الان فهمیدم اگه حتی از بعد عید میخوندم میشد سه رقمی شد
      شروع کنید.میدونم جمله ام شعاری هست اما قرار نیست دنبال مثال بگردید خودتون مثال شید..

امیدوارم بدردتون بخوره بازم مینویسم...

9. Top | #39
      همکار سابق انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      با عرض سلام

به نظرم چند نکته رو برای کنکور 96 در ذهن داشته باشید

اول از همه تکلیف خودتون رو با منابع مشخص کنید............منظورم این هستش که از همین الان منابع خوب رو انتخاب کنید و دیگه دنبال منبع دیگه نرید......برای هر درس هم حداکثر دو کتاب بگیرید.....البته دو کتاب برای درس هایی هستش که خیلی ضعیف هستید و باید از صفر شروع کنید وگرنه یه کتاب خوب جواب میده

اصلا به آخرش فکر نکنید.................اینکه تهش من شریف قبول میشم یا دکتر میشم فقط و فقط استرس میاره............دنبال این باشید که حداقل یک سال عمرتون رو با برنامه و منظم جلو برید مطمئن باشید اگه اینجوری باشید نتیجه هم به دنبالش میاد ..........الان تقریبا 6 سال از کنکور من میگذره ........با اینکه یه سه رقمی خوب شدم ولی بیشترین لذتی که از کنکور بردم و الان هنوز هم دارم می برم اون برنامه داشتن دوران کنکور بود.............

اصلا به حرف بقیه گوش ندید.......اینکه فلانی تو انجمن کنکور میاد هر هفته میگه زیست چی بخونم دلیل نمیشه نظر شما در مورد کتابی که دارید عوض بشه..........ایرانی جماعت کلا تو هر کاری متخصص هستش و اظهار وجود میکنه!!!

با تمام توان کار کنید.............یه جوری نشه تهش این حسرت به دلتون بمونه که ای کاش فلان شب یه ساعت بیشتر درس میخوندم یا فلان مهمونی رو نمی رفتم!

آخر این کنکور برای شما هم مثل همه ما تموم میشه..........شما یا اصلا قبول نمیشی یا برق شریق میری.....ولی تهش اون حس رضایت باید تو دلت باشه......اگه از کاری که کردی راضی باشی نتیجه اصلا مهم نمیشه برات..............

موفق و پیروز باشید

یا به اندازه خواسته هایت تلاش کن

یا به اندازه تلاشت آرزو کن

سعی کن آنچه را که دوست داری به دست آوری

وگرنه روزی مجبور خواهی شد آنچه را که به دست آورده ای دوست داشته باشی

10. Top | #40
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      5-این چیزی که میخوام بگم خیلی مهمه خواهشا نجومی نباشید
      شما اگه امروز 3 ساعت درس خوندید فردا نمیشه 16 ساعت
      این که یه روز به هر دلیلی حتی موجه درس نخونید و فرداش بگید دوبرابر میخونم که جبران شه میدونید تهش چی داره
      ((فقط نا امیدی))
      چون از صبحتون با استرس دوبرابر بخونم شروع میکنید و تهش میبینید که نشده
      شما باید هر روز از دیروزتون بهتر باشید
      بچه ها این حرفا شعار نیست تجربه یه پشت کنکوریه
      قرار نیست اگه دوستتون روزی 12 ساعت میخونه شما 14 ساعت بخونید تا رکورد اونو بزنید
      خواهشا حواستون باشه
      باید سال کنکور فقط فقط فقط رکورد خودتونو بزنید

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن