سلام ببخشید سوالم اینه که من اگر دانشگاه آزاد ثبت نام کنم میتونم کنکور بدم دوباره و بعد از اعلام نتایج انصراف بدم یا نه چون امسال که کنکور میدم معافیت تحصیلیم تا دی ماهه و نمیتونم سال بعد هم وایستم
سلام ببخشید سوالم اینه که من اگر دانشگاه آزاد ثبت نام کنم میتونم کنکور بدم دوباره و بعد از اعلام نتایج انصراف بدم یا نه چون امسال که کنکور میدم معافیت تحصیلیم تا دی ماهه و نمیتونم سال بعد هم وایستم
سلام بهترین کار اینه ک دانشگاه پیام نور ثبت نام کنی.از هر نظر ک توبگی بهتره.ترم اول مرخصی میدن اگه هم ندادن انتخاب واحد کن و دیگه دانشگاه نرو و امتحان هم غیبت کن تا درسات حذف بشه بعد ترم دوم هم مرخصی بگیر و کنکور و انصراف
ولی مطمِنم دانشگاه آزاد مرخصی میده چون دوستم واسه دام این کار رو کرد البته واسه دی دیگه برید ترجیح داد همونو بره من دیدم پارسال مشهد آزاد چنتا رشته مثل کامپیوتر و مدیریت بدون کنکور میگیره همونو مرخصی میگیرم
سلام خیلی خوشحالم که اولین حضورم در انجمن رو در این تایپیک تجربه میکنم نکته ا ای باید ذکر کنم اینه که میتونید در دانشگاه پیام نور ثبت نام کنید و به راحتی تا 3 نیم سال تحصیلی مرخصی بگیرید و هر ترم فقط 120هزار تومن بپردازید حتی الان بعضی دانشگاه پیام نور ها که بستکی به شهرتون داره نیاز به پرداخت شهریه ثابت ترم اول هم نیست که بعد از قبولی به دانشگاه پیام نوری که قبول شدید مراجعه بفرمایید
این را بخاطر داشته باش
موفقیت
تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)