سلام بچه ها به نظرتون حقوق بهتره اینده اش یا روانشناسی البته حقوق به قصد خوندن وکالت و روان دکتری خوندن؟؟؟![]()
سلام بچه ها به نظرتون حقوق بهتره اینده اش یا روانشناسی البته حقوق به قصد خوندن وکالت و روان دکتری خوندن؟؟؟![]()
سلام خوبین؟ شاعر بعد از قبولی دررشته حقوق میفرماید: زیبارویان حقوق خوان بخشندگان عمرند#ساقی بده نوشابه فقط پپسی نباشد...
حقوق بهتره بنظرم البته اصلا تخصصی ندارم فقط براساس منطق . مشاهده اینو میگم.![]()
چه فرقی می کندعاشق تو باشمیا عاشق رنگین کمانوقتی هر دو هفت خطید؟!!
دوست عزیز برای انتخاب فقط باید به علاقه ی خودتون توجه داشته باشید
الان حقوق مثل قبلنا نمونده پذیرش آزمون وکالت خیلی کم شده
روان شناسی هم شما باید خیلی خیلی مسلط باشید و تو این رشته نجربه ی کاری خیلی مهم تر از دروس دانشگاهی
خودتون باید تصمیم بگیرید
[QUOTE=Diplomat;838446]دوست عزیز برای انتخاب فقط باید به علاقه ی خودتون توجه داشته باشید
روان شناسی هم شما باید خیلی خیلی مسلط باشید و تو این رشته نجربه ی کاری خیلی مهم تر از دروس دانشگاهی
خودتون باید تصمیم بگیرید[/QUOT
حقوق به خاطر سخت قبول شدن تو ازمون وکالت یه ذره میترسم ازش و چون خیلی احساسی ام ممکنه به خاطر چیزای کوچیک بزنم زیر گریه میترسم وکالت با روحیه من مطابق نباشه
اما روان هم قبول دارم که باید مطالعه فراتر داشته باشم ولی همه میگن حقوق بهتره و باعث شده شک کنم که کدوم رو انتخاب کنم؟
وقتی معلومه میترسی مجبوری حقوق بخونی؟
گرچه درآمد یه وکیل از به روانشناس بهتر میتونه باشه!
ولی شما مناسب روانشناسی هسی تا حقوق!
[QUOTE=reyhaneh224;838449][QUOTE=Diplomat;838446]دوست عزیز برای انتخاب فقط باید به علاقه ی خودتون توجه داشته باشید
خودتون باید تصمیم بگیرید[/QUOT
حقوق به خاطر سخت قبول شدن تو ازمون وکالت یه ذره میترسم ازش و چون خیلی احساسی ام ممکنه به خاطر چیزای کوچیک بزنم زیر گریه میترسم وکالت با روحیه من مطابق نباشه
اما روان هم قبول دارم که باید مطالعه فراتر داشته باشم ولی همه میگن حقوق بهتره و باعث شده شک کنم که کدوم رو انتخاب کنم؟
[/QUOTE
شما که قرار نیست قاضی بشید نگران احساس باشید ان شاءالله اگه وکیل شدید به دلخواه می تونید فقط پرونده هایی که دوست دارید وکالت کنید پس زیاد مهم نیست
من خودم با اینکه وضعم خوبه و میتونم هرکدوم ازاین رشته ها رو به راحتی بیارم میرم علوم سیاسی فقط علاقه مهم
اگه احساس میکنید حتی تو باستان شناسی استعداد دارید برید اونو بخونید چون اگه از رو علاقه نباشه ضرر میکنید بازار کار الان تو تمام رشته ها بده ولی چیزی که باعث تفاوت میشه خودتونید
خلاف قوانین.
[QUOTE=Diplomat;838457][QUOTE=reyhaneh224;838449]من ریاضی بودم سال پیش به خاطر اینکه حقوق دوس داشتم اومدم انسانی ولی تو این مدت بعضی ها گفتن حقوق ازمون وکالت سخته قبول نمیشی عربی داشنگاش سخته الان روان خوبه یه سری گفتن نه حقوق خوبه اینا باعث شد تو این یه سال شک کنم بین این دو تا
من یه جمله از کتابای حقوق میخونم دیوونه میشم نفسم بند میاد نمیدونم چطوری اونارو میخونی ولی با فرمولای ریاضی و فیزیک نفس میکشم خیلی حال میکنم![]()
من با هر دو عشق میکنم هم عاشق ریاضی و تموم مسئله های اقتصادم هستم هم عاشق حقوق و قانون ها تبصره هاش اصلا به خاطر عشق به ریاضی دوستام میگن یا برو مدیریت ها و حسابداری یا برو اقتصاد صنعتی بخون دبیر اقتصادم بهم گفت تو اگه اقتصاد بخونی اینده ات عالیه و سخت گیری مشکله این موقع ها
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)