سلام
بعد از یکسال درس خوندن برای کنکور
که تقریبا تونست کم و کاستی های کل دبیرستانم رو جبران کنه میخوام یک شروع طوفانی داشته باشم برای 96!
امسال یک سری کم و کاستی ها رو تونستم بفهمم !خدا لعنت کنه این آموزش و پرورش و مدارس غیرانتفاعی رو که فقط پول حروم میکنن ! من اگر جای آموزش و پرورش بودم فصل بردار هندسه تحلیلی رو همون سال دوم دبیرستان به بچه ها یاد میدادم چون واقعا بهش نیاز داشتم! نکات ساده ای که مربوط به هندسه بود شاید 0.5 ساعت وقتم رو سر یک سئوال هدر میداد و باعث میشد که یک سئوال فیزیک رو نفهمم! مثلا همین نکته ساده که برای بدست آوردن زاویه دوبردار ، دوبردار باید از یک نقطه رسم بشن! توی فصل کار و انرژی کل وقتم رو گرفت که بفهمم زاویه نیروی وزن و جابه جایی چی میشه!! بگذریم یک برنامه خوب میخوام واسه 96 !روی کتاب هایی که به نظر خودم تسلط کافی برای کنکور دارم! دینی پیش دانشگاهی، زبان انگلیسی،لغات ادبیات فارسی، شیمی قسمت آلی
روی یکسری درس ها حس میکنم تسلط ندارم مثلا فیزیک پیش دانشگاهی 19.5 نهایی شدم اما اصلا حس خوبی بهش ندارم! حس میکنم یاد ندارم!!! خصوصا فصل دینامیک و سینماتیک
دوستان منظورم از تسلط نزدیک حد 50% فراتر از کنکوره! اول از همه میخوام از هندسه پایه شروع کنم! نگین خواهشا جزو حذفیاته و نمیتونی تستاشو بزنی و اینا ...... میخوام ترمیمش کنم برای کنکور و چون مبانی هندسه تحلیلیه لازمه
منبع برای ریاضی پایه هم واقعا سر درگم هستم! سر دیفرانسیل کل 60درصد بچه ها روی مهربان اتفاق نظر دارن اون بحثش جداست اما الان منبع برای ریاضی پایه و هندسه پایه میخوام! هندسه پایه کتابو الان خوندم ... تست میخوام!
یک کتاب خوب هم واسه هندسه تحلیلی میخوام! میکرو گاج داشتم ولی واقعا خیلی کتاب بسته ای بود! خیلی خیلی بسته! هیچ ابتکاری نداشت ! یک الگوریتم حل تست ارائه میده بعد با همون همه تستارو حل میکنه هیچ توضیحی هم نمیده! درضمن واقعا از لحاظ روحی هم تخریب شدم دخترعمم سال 96 میخواد کنکور بده! از الان نمیاد تو مهمونی ها !! پرسیدم از پدرش کتبیش چند شد !؟ گفت :19.75 یعنی میخواستم خودمو اونجا آتیش بزنم اون از یکسال مونده به کنکور مراسم افطاری نمیاد بعد من 20 روز مونده به کنکور رفتم افطاری !!! ساعت مطالعاتیم واسه سال آینده از 8:30 صبح تا 10 شب خسته هم نمیشم! برنامه بدین!!!