خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

یه راهنمایی درباره درس های اختصاصی

سلام بر همه.دوستان من درباره میزان ساعت مطالعه دروس اختصاصی در یک روز یه سوالی دارم
      طبق پرس و جویی که کردم همه گفتن بهم که 5ساعت اختصاصی توی یک روز کافیه و بیشتر از این مقدار خیلی خسته کننده و زننده میشه.
      من سوالی داشتم ازتون که آیا واقعا همینطوره یا من میتونم 6 ساعت هم وقت بزارم؟

لازم به ذکره که میخوام این 6ساعت رو به 6تا 1ساعت تقسیم کنم که بینشون یه درس عمومی رو به صورت کوتاه مثلا 30 دقیقه ای بخونم
      ویرایش توسط Parsa JH : 21 تیر 1395 در ساعت 20:16

2. Top | #2
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      UP

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بستگی به توانایی خودت داره...باید امتحان کنی تا بفهمی!

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یک سوم یا یک چهارم وقتت رو بذار برای عمومی و بقیش برای اختصاصی
      یک ساعت هم برای درس اختصاصی کمه
      بکنش یک ونیم ساعت تا دو ساعت
      عمومی هم نیم ساعت کمه یک ساعت بکنی بهتره
      نیم ساعت واقعا به هیچی نمیرسه
      www.konkoorkade.in

کانال تلگرام کنکورکده (مشاوره و برنامه ریزی ویژه کنکور 96)
      telegram.me/konkoorkade96

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اصلا به این چیزا اعتقاد ندارم! باور کن اینقدی که من با عمومی مثه زبان فارسی و عربی و دین و زندگی خسته میشدم با هیچ کدوم از تخصصی ها اینقد خسته نمیشدم!

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Parsa JH نمایش پست ها
      سلام بر همه.دوستان من درباره میزان ساعت مطالعه دروس اختصاصی در یک روز یه سوالی دارم
      طبق پرس و جویی که کردم همه گفتن بهم که 5ساعت اختصاصی توی یک روز کافیه و بیشتر از این مقدار خیلی خسته کننده و زننده میشه.

لازم به ذکره که میخوام این 6ساعت رو به 6تا 1ساعت تقسیم کنم که بینشون یه درس عمومی رو به صورت کوتاه مثلا 30 دقیقه ای بخونم
      سلام خسته نباشید.
      راستش اولین چیزی که ساعت مطالعه شما رو تعیین میکنه هدفتون و رتبه و دانشگاهی که بهش فکر میکنید هستش.
      به عنوان مثال برای زیر هزار شدن برای تابستان بین 4 تا 8 ساعت مطالعه کافیه که بازم بسته به رشته و دانشگاه متفاوته.
      نکته دیگه ای هم ه تو این دوره باید رعایت بشه اینه که تناسب بین اختصاصی و عمومی به خوبی دقت بشه مثلا تو همین بازه تابستان به صورت 70 به 30 به ترتیب برای اختصاصی و عمومی ها باشه.
      بازم سوالی اگ بود در مورد برنامه ریزی تابستان در خدمتم. در ضمن من محمد مهدی حیدرنیا هستم دانشجو دانشگاه صنعتی شریف ورودی 94.
      موفق باشید

7. Top | #7
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mmheidania نمایش پست ها
      سلام خسته نباشید.
      راستش اولین چیزی که ساعت مطالعه شما رو تعیین میکنه هدفتون و رتبه و دانشگاهی که بهش فکر میکنید هستش.
      به عنوان مثال برای زیر هزار شدن برای تابستان بین 4 تا 8 ساعت مطالعه کافیه که بازم بسته به رشته و دانشگاه متفاوته.
      نکته دیگه ای هم ه تو این دوره باید رعایت بشه اینه که تناسب بین اختصاصی و عمومی به خوبی دقت بشه مثلا تو همین بازه تابستان به صورت 70 به 30 به ترتیب برای اختصاصی و عمومی ها باشه.
      بازم سوالی اگ بود در مورد برنامه ریزی تابستان در خدمتم. در ضمن من محمد مهدی حیدرنیا هستم دانشجو دانشگاه صنعتی شریف ورودی 94.
      موفق باشید
      ممنون از شما.هدفم رتبه خوب در منطقه 3 هست

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mmheidania نمایش پست ها
      سلام خسته نباشید.
      موفق باشید
      اگه مهندسی نفت میخونی به امید شرکت نفت در جریان باش وزیر نفت جلوی همه استخداما رو گرفته

9. Top | #9

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Parsa JH نمایش پست ها

من نمیدونم اینی که پیشنهاد میدم درسته یا نه
      از من میشنوی به جز زبان فارسی و آرایه برای عمومی ها تو تابستون وقت نزار
      تابستون رو تا میتونی اختصاصی کار کن و از مهر به بعد هم عمومی رو شروع کن

Sent from my K019 using Tapatalk

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouyasadeghi نمایش پست ها
      اگه مهندسی نفت میخونی به امید شرکت نفت در جریان باش وزیر نفت جلوی همه استخداما رو گرفته
      ممنون بابت راهنماییتون. ولی شما نگران نباش اولویت من اپلی هست و شرکت های ایرانی قصد کار ندارم.
      محمد مهدی حیدرنیا - دانشجو دانشگاه صنعتی شریف

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)