1+2+3=1+3+2=3+2+1=2+1+3=2+3+1=3+1+2
همیشه برای حل هر مساله بیشتر از یک راه هست . . .!
والا یه سوال بود رسم نمودار ولی رو سوال اشاره نکرده بود ضابطه رو بنویسین من هم ننوشته بودم اول گفتن 0.5 تا 1 نمره ، نمره کسر میشه بعد تو گزینه 2 گفتن که اصلا مشکلی نداره و باید نمره به کسی که ضابطه رو ننوشته بدن بعدش هم اونطور که من میدونم رسما بخشنامه زده بودن که اون سوال رو بدون ضابطه نمره بدین - یه سوال هم بود دقیقا همین وضعیت رو داشت که هم گزینه 2 و هم تو بخشنامه گفته بودن که نمرشو بدین الان فک کنم چون متاسفانه مصحح همشون به زور دیپلم دارن و سوادشون در حد کیلیده به خاطر اون نمره ندادن - اگه اون ها رو غلط گرفته باشن که واقعا خاک تو سرشون کنم
ویرایش توسط Amin-jh : 08 تیر 1395 در ساعت 19:51
خوب خوبه داداش ولی فک نکنم خیلی خیلی با هم تفاوت داشته باشیم چون همه ی این نمرات تراز بندی میشه - مثل اینکه بنده تو قلم چی فیزیکو زدن 75 % شما زدی 80 % توی تراز بندی مثلا به من میدن 7400 به شما میدن 7600 که تفاوتمون میشه حدود 10 تا 20 رتبه اینا واسه من مهم نیس چون من سهمیه هیئت علمی رو هم دارم
منم سه تا درس رو اعتراض زدم رياضي و زبان و فارسي دوتاشو تغيير ندادن بجز فارسي كه ١٨٠٢٥ بودم دادن ١٩ يعني شانسي اعتراض زدمش ها كلا فقط ميخواستم زبان رو بزنم . معدلم هم شد ١٩/٢٠😩
یکی ازدوستان با یه زنگ زدن به معلم نمره 18 شیمیش شد 19.5
این است عدالت
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)