به نظر من شما کاری که یاد میگیرو خوب و درست یاد بگیری هرجا بری موفق میشی حتی ایران
ولی بدون درس خوندن و علافی کردن تو دانشگاه ادم یقینا به خلی چیزا نمی رسه!
به نظر من شما کاری که یاد میگیرو خوب و درست یاد بگیری هرجا بری موفق میشی حتی ایران
ولی بدون درس خوندن و علافی کردن تو دانشگاه ادم یقینا به خلی چیزا نمی رسه!
1+2+3=1+3+2=3+2+1=2+1+3=2+3+1=3+1+2
همیشه برای حل هر مساله بیشتر از یک راه هست . . .!
ویرایش توسط MohadeseH_M5R : 05 تیر 1395 در ساعت 15:13
خوب کاری میکنن یعنی بهترین کار رو میکنن
ای آجی بمونن که چی بشه؟! بمونن که آخرش کارشون به خودکشی بکشه؟
همین دیروز یک نخبه ی دکتری مهندسی شیمی دانشگاه کاشان خودکشی کرد ، من و هیچکس کارش رو تأیید نمیکنیم ولی دلیل این کارش به نظرت چی میتونسته باشه؟ چرا آمار خودکشی دانشجو ها اینقدر زیاد شده اونم بیشتر تو رشته های فنی مهندسی؟
بله وقتی هیچ حماری به فکر دانشجو نباشه باید هم رفت باید ...
برو آبجی
اینو اولا به خودم دارم میگم بعدش به شما...
دوستان واقعا سعی کنید درستون رو در حد اعلا بخونید
ینی خودکشی کنید برا درس
اینروزا واسه کسی که پارتی نداره کار میشه گفت تقریبا نیست اینو رو هوا نمیگما رفتم گشتم،کار بخوای زت رزومه میخان رزومه بخای باید بری یه جا کار کنی برای کار باز باید رزومه داشته باشی
حالا شما فک کن تو این شرایط اسف بار تورم و گرانی و غیره و غیره حالا شما یه حقوقم نداشته باشی،بدبخت میشی بدبخت،ینی حتی خودتم نمیتونی تامین کنه چه برسه به تشکیل خانواده...
ولی خب (خداروشکر) رشته های علوم تجربی فرق داره ... البته برا همونم باید تلاش کرد.
الانه همون دو تا پ رو داشته باشی تمومه (پول-پارتی پررویی هم به خاطر شما حذف کردم )
همه چی بستگی به خودت داره اگه بخوای زندگی خوبی داشته باشی تلاش میکنی براش اگرم نه تو پیشرفته ترین کشورا هم هیچی نصیبت نمیشه من منکر بعضی اشتباهات سیستم اموزشی نمیشم ولی اینم باید دونست که هیچ کس نمیتونه مانع اراده وخواست یه نفر شه مگه اینکه خودش بخواد تسلیم شه. درسته نخبه های کشورمون دچار مشکلات زیادی هستن ولی خب مگه بهشون نمیگیم نخبه مگه به این اعتقاد ندارن که خیلی از کارا از دستشون برمیاد و خیلی مفیدن ؟ کسی که این اعتقادو داره برای چی باید با حرف چند نفر ادم و یا برخورد با بعضی مشکلات خودشو ببازه یا به جای جنگیدن و تلاش و خودشو اثبات کردن دست به خودکشی بزنه ؟ به عقیده من باید اونقد بجنگه تا به چیزی که میخواد برسه و قطعا هم خواهد رسید. پس تو ایرانم میشه یه زندگی موفق داشت ولی خب خیلیا میخوان بدون سختی راه یه شبه به موفقیت برسن که خب امکان پذیر نیست.
با این وضع کتاب و نظام اموزشی اوراقی والا خوب هم تلاش میشه قطعا هم به نتیجه خواهد رسید اونی که تلاش میکنه.ولی اموزش پرورش اصلا تلاشی نداره.با این همه ضعف اموزشی دانش اموزا به جاهای خوب میرسن فک کنین این مشکلات رو برطرف کنن چقدر افراد موفق خواهیم داشت.
Sent from my D6502 using Tapatalk
کاملا موافقم
گلایه و شکایت کردن هیچ فایده ای نداره.
مرد اونیه که بتونه این شرایط سختو تغییر بده نه اینکه خیلی راحت تسلیم بشه!
درسته وضع کشورمون الان زیاد خوب نیست ولی خب ما هم نباید دست رو دست بذاریم.
مطمئن باشین ما میتونیم کشورو تغییر بدیم البته به شرطی که واقعا اینو بخوایم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)