100 درصد بستگی به خود طرف داره یعنی 100 درصد مطلق...
بزارید یکیو مثال بزنم شما تا حالا رشته ای بنام رشته مذاکره شنیدید؟؟؟ اگه شنیدید من تو زندگیم نشنیدم این رشته توی دانشگاه شریف تدریس میشه بقیه دانشگاها رو نمی دونم یه فردی توی این رشته تحصیل کرده فارق التصیل شده به نظر من و شما نباس برای این فرد کاری باشه و باید وضع بسیار بدی از نظر مالی داشته باشه چون رشتش علوم پزشوی نیست!!! در حالی که ایشون در سال چند ده سمینار درباره فن مذاکره و فلان...برگزار می کنند و رابط بین شرکت های ایرانی و خارجی هستند بدلیل تسلط به زبان و فن مذاکره ایشوم محمد رضا شعبانعلی هستند و وبلاگ معروفی دارند)میتونید همین الان اسمشون رو سرچ کنید و حتما سر بزنید( خانوادشون هم نه پولدارند نه دستی در بالا دارند...همه ی نتیجه زحمتشون رو از دسترنج خودشون بردند آقا نگید اگه ما این رشته رو نیاریم بدبخت میشیم میره باید خودت زرنگ باشی فکر میکنی اگه پزشکی دیگه نونت تو روغنه من خودم مهر ترم سه پزشکیم شروع میشه این دو ترم روزی بسرم اومد که داشتم گریه میکردم شما فقط به کتاب بیوشیمی یه نظر بنداز تا اشکت در بیاد تازه این اولشه و داستات دراز است...شما صدمه ای که به خودت تو این هفت سال میزنی با هیچ پولی جبران نمیشه خیالت راحت...به جان مادرم قسم اگه به انتخاب رشته برمیگشتم اصلا پزشکی رو وارد هم نمی کردم!!! شاید براتون عجیب بیاد ولی باید برید از دانشجو های پزشکی سوال کنید تا دستگیرتون بشه!!! خلاصه کلامم اینه شیرینی پخش نمی کنن رشته های علوم پزشکی بایستی علاقه داشته باشی دنبال علاقت بری شما وقتی رشته مورد علاقت رو دنبال کنی مطمئن باش شرایطش برات جور میشه استرس بخودت نده خودتو اذیت نکن ترم بعد موهام میریزه احتمالا
خدافظ شما