گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
موافقم
دقیقا
والا این عملیات ها خیلی پیچید و محرمانس و منم اطلاع چندانی ندارم ولی گروه ها و واحدهای مختلفی دست به دست هم میدن مثلا واحد شنود کار خودش رو انجام میده و به همین ترتیب سایر واحدها ، بعد که اطلاعات جامع جمع آوری شد سربازان گمنام سه سوته تروریست ها رو داخل گونی میکنن و ...
اولا داداش
مسجد هم دستشویی داره !
این یک.
دوما هم اونجا اگه به طرف مشکوک شن و سابقه داشته باشه میتونن بررسی بدنی و تفتیش کنن
اما اگه یه شهروند عادی رو بی دلیل تفتیش کنن و نتونن چیزی رو پیدا کنن و اون اتهام رو اثبات کنن، اون شهروند حق اعتراض داره که بره شکایت کنه !
ولی معمولا این اتفاق نمیوفته !
چون پلیس خیلی کم وارد حریم خصوصی افراد میشه و دوما هم خود مردمشون به خاطر اعتمادی که به دولتشون دارن، نمیرن شکایت کنن !
به شخصه پیش اومده که با چندتا از رفقا نجردی توی ماشین بودیم و جلومون رو گرفتن که ماشین رو چک کنن !
و چیزی هم پیدا نکردن و ما ناراضی بودیم، ولی اینجا اسمش ایرانه و قانون جنگل حاکمه !
ملتفت یا بیشتر توضیح بدم ؟
There is enough light for one who wants to see
توی ایران هم میتونن تا 48ساعت بی دلیل یه نفر رو بازداشت کنن برای انجام تحقیقات میدانی.
اما این ربطی به حریم شخصی افراد نداره !
حریم شخصی توی ایران معنی نداره !
داخل ماشین هم مثل داخل خونه هر فرد جز حریم شخصیش هست و باید بهش احترام گذاشت !
شاید یکی دلش خواست شیشه ماشینش رو دوی کنه !
این قانون که شیشه دودی ممنوع باشه هیچ جای دنیا نیست جز ایران !
شاید یکی با یه دختر تو یه ماشین نشسته باشه و شیشه هاش هم بالا باشه !
به کسی ربطی نداره داخل ماشین چه خبره !
اگه توی فضای عمومی این کار رو بکنن، عاره من بهشون حق میدم گیر بدن در صورتی که باز هیچ جای دنیا گیر نمیدن !
سپاه و وزارت اطلاعات هم که گوشی ها رو شنود میکنه، محض اطلاع !
خودت هم خوب میدونی این قضیه رو !
اما با همه وجود واقعا از کشورم و وزارت اطلاعات راضی هستم چون امنیت الان رو مدیونشون هستم ...
دمشون گرم واقعا
در مورد شیشه دودی واقعا اطلاع ندارم ک دلیل ممنوعیتش چیه ولی اینجا توی بوشهر خیلیا رو دیدم شیشه رو تا بیخ دودی میکنن کسی هم بهشون گیر نمیده . شاید بقیه جا ها اینجور نباشه ...
اینی هم ک میگید سپاه و اطلاعات گوشی ها رو شنود میکنه واقعا مسخرست . توی اینکه تماسهای تلفنی و پیامها در دسترس دولت هست شکی نیست ، همه جای دنیا همینطوره . مگه میشه مخابرات و ایرانسل و همراه اول به تماسها و پیامها دسترسی نداشته باشن ؟ ولی اینکه فک کنیم یه نفر توی وزارت اطلاعات نشسته برا خودش تلفن ها رو شنود میکنه کاملا بچگانست !
در ضمن توی بیشتر کشور ها یه سیستمی وجود داره که فقط پیامهای متنی مثل اس ام اس رو کنترل میکنه . اونم اتوماتیک توسط کامپیوتر با سرچ یه سری عبارات از پیش تعیین شده هست و اگه این کلمات توسط یه کاربر استفاده شده بود شمارش میره توی لیست و از اون به بعد اطلاعات میتونه به همه تماسها و مبادلات دسترسی داشته باشه . همچین سیستمی برای تماسها اصن وجود نداره که صوت تماس همه افراد پروسس بشه چون به تعداد خیلی زیادی سرور نیازه که هیچ جای دنیا نیس
جالبه بدونید این سیستم سرچ کلمات بخاطر دسترسی هایی که به ایران داده شده توی تلگرام هم وجود داره ...
There is enough light for one who wants to see
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand
فعال عرصه ی رسانه
مدرس سواد فضای مجازی
سلام
ببین داداش نیروهای انتظامی بیکار نیستند که همینطوری بیان ایست و بازرسی بزنند یکی از دلایل ایست و بازرسی گزارش هایی مبنی بر ورود مواد،قاچاق،حمل مشروبات الکی و ... می باشد.
در این گونه از موارد شهروندی و رعایت نکردن حقوق شهروندی،کشور های غربی گوی سبقت را از بقیه ربودند پلیس آمریکا تفتیش کردن که پیش کشش،یه دفعه 20 تا گلوله خالی می کنه روی طرف
حقوق شهروندی انگلیس نژاد پرست هم که زبان زد خاص و عامه
ویرایش توسط storm001 : 02 تیر 1395 در ساعت 16:51
خوب دوستان یه سری بزنید به سایت زیر....با حقوق شهروندی انگلیس نژاد پرست آشنا بشید
رعایت حقوق شهروندی به سبک پادشاهی بریتانیا +فیلم و تصاویر
ویرایش توسط storm001 : 02 تیر 1395 در ساعت 16:51
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)