خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 11 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 151
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات

منابع پیشنهادی کنکور 96 (ریاضی تجربی)

سلام

هر دفعه میخوام کتابای یه درس رو توضیح بدم که چی به چیه
      هرکی ام هر نوع پیشنهادی درباره dvd (کلا اعتقادی بهش ندارم) یا کتاب دیگه ای داره بگه
      دوستاتون ام بتگین

ریاضیات تجربی جامع خیلی سبز

درسنامه های این کتاب که تو گذشته کاملا نکته محور بودن و فقط به ارائه نکات مختلف برای حل سوالات پرداخته بودن بروز شدن و مفاهیم هم مورد توجه قرار.تو این درسنامه ها مثال ها و تست های آموزشی هم گنجونده شده که به فهم مطلب کمک می کنن
      تست های این کتاب اکثرا تالیفی اند و تست های کنکور تو این کتاب به نسبت کمتر اند . تست های تالیفی این کتاب اکثرا مشابه سوالات کنکور ریاضی تو بخش های مشترک با رشته ی تجربیه
      تست های این کتاب گلچین شدن و از ارائه تست های بی ارزش تا حدودی پرهیز شده
      پاسخ های تشریحی این کتاب سطح نسبتا بالایی دارن و داوطلبا از این نظر مشکلی ندارن. سعی شده که پاسخ ها قابل فهم باشن و مطالب تو این بخش ها بسط داده شدن و این بخش برای عموم داوطلبا قابل فهمه

رياضيات تجربی جامع مهروماه

درسنامه های این کتاب نکته محور اند و مولف به ارائه نکات مختلف پرداخته و توجهی به یاد دهی مفاهیم نکرده

تست های این کتاب گلچین شدن و از ارائه تست های بی ارزش پرهیز شده

در کل میشه گفت که این کتاب برای کسانی که مشکل یادگیری ندارن و فقط احتیاج به نکات سرعتی و تست های مناسب دارن نوشته شده

پاسخ های تشریحی سطح نسبتا پایینی دارن و پاسخ ها هم بر اساس نکته ها ارائه شدن و داوطلبایی که سطح متوسط و به پایین دارن تو فهم آنها دچار مشکلات فراوانی میشن.

تست های قدیمی کنکور هم تو کتاب بسیاره و بهتره که بروز رسانی بشن

رياضيات تجربي جامع تخته سیاه

تو این کتاب ابتدا درسنامه ها ارائه شدن و در پایان درسنامه های هر بخش، تست های اون هم اضافه شدن. تست ها گلچین شدن و اکثرا تست های تالیفی مدل سازی شده از سوالات کنکورن

درسنامه های این کتاب تا حدودی قابل فهمن و داوطلبا می تونن از اونها به عنوان یک منبع مطالعه استفاده کنن البته که
      تمامی نکات لازم برای کنکور تو این کتاب ذکر نشده

بسیاری از تست های این کتاب قدیمین و سوخته محسوب می شن

تو بسیاری از مواقع به کنکور های آزاد بیشتر از سراسری توجه شده

این کتاب هر ساله فقط تست های جدید را ضمیمه می کنه و ویرایش کلی تو این کتاب صورت نمی گیره

پاسخ های تشریحی نسبتا ضعیفن و داوطلبای زیادی تو فهم آنها مشکل دارن چرا که برای افرادی نوشته شده که تسلط
      کافی بر مطالب داشته باشن اما اگر مطالب رو به خوبی یادگرفتید پاسخ های تشریحی برای شما خوبن.

پیشنهاد من خیلی سبزه چون واقعا واسه هرکسی مناسب و کامله

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خیلی سبز ! یه خوبی که داره اینکه سروش موئینی به زبان فارسی روون اومده توضیح داده !
      بعدش که 2 دور کامل خوندی میتونین واسه تست بیشتر کتاب iq ریاضیات تجربی رو انتخاب کنین که خیلی از بچه ها ازش راضین

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      به نظرتون جامع بهتره یا سال به سال؟؟

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Milad98 نمایش پست ها
      به نظرتون جامع بهتره یا سال به سال؟؟
      ریاضی جامع از اون کتاباست که نیازی به سال به سال خریدن نیست
      حتی تو بعضی فصلا جامع بودن بهتره چون تمام مشترک مطالب هر سال رو تو یه درس نامه میاره

5. Top | #5
      در انتظار تایید ایمیل

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      برای ادبیات و قرابت معنایی و ارایه چه منابعی رو پیشنهاد می کنید ؟؟

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Sheytani
      نمایش مشخصات
      من چاپ 93 خیلی سبز رو دارم
      همه سوالات کنکور رو نداره
      به نظرم ریاضی اگه جزوه خوب دارید + سوالات کنکور کافیه . چون که اکثر سوالات مشابه ان .
      من کتاب ای کیو رو ندارم اما گاج نقره ای دو جلدی خیلی کامل بود خیلی هم زیاد که وقت نمیکنم همه تستاش رو بزنم : )

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آریسا نمایش پست ها
      برای ادبیات و قرابت معنایی و ارایه چه منابعی رو پیشنهاد می کنید ؟؟
      بین جامع مهر و ماه و خیلی سبز انتخاب کنید

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      70 درصد سوالهای ریاضی داره تکرار میشه , گول سوالهای تالیفی رو نخور داداش... این نامردا با این کتابها واسه خودشون بازار درست کردن ...
      بهترین منبع, سوالهای سراسری از سالهای دور تا 94 به خدا

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من برای زیست و ادبیات فارسی منبع خوب که درسنامه و تست های عالی داشته باشه میخوام راهنمایی کنید

10. Top | #10
      در انتظار تایید ایمیل

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط INFERNAL نمایش پست ها
      بین جامع مهر و ماه و خیلی سبز انتخاب کنید
      ممنونم من کتاب ریاضی گاج و مهر و ماه هر دو رو دارم و اول از گاج شروع به خوندن کردم گاج زیاد تست های مختلف رو پوشش نداده اما پاسخنامه بهتری داره ولی مهر و ماه تست هاش جامع تر و متفاوت تره اگه برای درسهای دیگه هم کتابای خوبی رو می شناسید خوشحال می شم معرفی کنید برای رشته تجربی

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آریسا نمایش پست ها
      ممنونم من کتاب ریاضی گاج و مهر و ماه هر دو رو دارم و اول از گاج شروع به خوندن کردم گاج زیاد تست های مختلف رو پوشش نداده اما پاسخنامه بهتری داره ولی مهر و ماه تست هاش جامع تر و متفاوت تره اگه برای درسهای دیگه هم کتابای خوبی رو می شناسید خوشحال می شم معرفی کنید برای رشته تجربی
      باشه تا الآن واسه عربی و زبان تاپیک زدم بقیه رو هم وقت کنم میذارم رو سایت

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezaiemh76 نمایش پست ها
      70 درصد سوالهای ریاضی داره تکرار میشه , گول سوالهای تالیفی رو نخور داداش... این نامردا با این کتابها واسه خودشون بازار درست کردن ...
      بهترین منبع, سوالهای سراسری از سالهای دور تا 94 به خدا
      سال 94 تعداد سوالای مشابه سال قبلش کمتر بود،و یه جورایی غافل گیر کرد

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Lemonade نمایش پست ها
      من برای زیست و ادبیات فارسی منبع خوب که درسنامه و تست های عالی داشته باشه میخوام راهنمایی کنید
      توضیحات در راه است

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط INFERNAL نمایش پست ها
      سال 94 تعداد سوالای مشابه سال قبلش کمتر بود،و یه جورایی غافل گیر کرد
      بله درست میگی شما... ولی...
      هرررر سال بلا استثنا 70 درصد سوالهای ریاضی تجربی تکرار میشه... نه لزوما از سال قبلش بلکه از سالهااای قبل...

15. Top | #15
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      کدومشون بهتره
      screenshot_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B6-%DB%B0%DB%B6-%DB%B0%DB%B9-%DB%B1%DB%B5-%DB%B2%DB%B7-%DB%B5%DB%B1.png
      screenshot_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B6-%DB%B0%DB%B6-%DB%B0%DB%B9-%DB%B1%DB%B5-%DB%B2%DB%B8-%DB%B0%DB%B8.png

صفحه 1 از 11 12 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن